FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ivica Osim!
Jamie Oliver jedan je od nas!
Napravimo istok, otpadaju komadi, raspada se.Krenemo teren raditi ne znaju kako uraditi. Bacaju opet pare, a kad padne prva kisa bice kuku majko .
Nadam se da ce ovo napraviti kako treba, da nece biti kao do sad u svemu sto smo uradili na jedva sve zavrsilo.
Ivica Osim!
IskraB je napisao/la:Najgore je kad na silu radis neke stvari i na kraju ne bude kako treba.
Napravimo istok, otpadaju komadi, raspada se.Krenemo teren raditi ne znaju kako uraditi. Bacaju opet pare, a kad padne prva kisa bice kuku majko .
Nadam se da ce ovo napraviti kako treba, da nece biti kao do sad u svemu sto smo uradili na jedva sve zavrsilo.
Tu je to negdje sa onim milionima zaradjenim na prodaji igraca.
Al ti si malo poglup pa ti ostaje da se kao dijete s poteskocama samo smijes.
Ivica Osim!

Sutra počinje ljetni mercato, balkan se trese.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
smijesno
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ne znam sta je problem da se braci da moderatorirfo je napisao/la:Sad ce tuzlaci imati dva interna moderatora, a mi nikad nismo dobili ovdje da neko uredjuje pa nam svako malo nekakav padobranac uleti
smijesno
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
ne znam ni ja, jedino mi nemamo moderatoraAzpi je napisao/la:Ne znam sta je problem da se braci da moderatorirfo je napisao/la:Sad ce tuzlaci imati dva interna moderatora, a mi nikad nismo dobili ovdje da neko uredjuje pa nam svako malo nekakav padobranac uleti
smijesno
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jamak presao u Slogu. Imat ce dobru ekipu ako im dodje Stojcev, Crnkic kako se pise.
Ivica Osim!
- MocMahale444
Ako mi izaberemo Moda, mozda ce i priHvatiti
nek nas koji cesto pisemo ovdje puste da odlucimo izmedju sebe i to je toMocMahale444 je napisao/la:Ja mislim da je jednom pitao ali se mi nismo mogli dogovoriti.
evo ja nominujem bracu, svakako je covjek sportski direktor i neko iz fudbala ko se razumije
!!!GOAT!!!
- MocMahale444
Braco ima sve potrebne cake za Moda. Nisam vidio da je taj acc napisao nesto lose. Sad moram reci da on previse opet ponavljam previse zna da bi bio Mod. Mozda vec radi za ss.bairfo je napisao/la:nek nas koji cesto pisemo ovdje puste da odlucimo izmedju sebe i to je toMocMahale444 je napisao/la:Ja mislim da je jednom pitao ali se mi nismo mogli dogovoriti.
evo ja nominujem bracu, svakako je covjek sportski direktor i neko iz fudbala ko se razumije
Virto aka monte niga (halali) bio bi dobar Mod jer visi ovdje ali on samo postuje jednu stranu. U tom grmu lezi zec.
Evo svi dajemo glas pa kom opanci.
Moj glas ide za @Neymara.
Trenutno korisnika/ca: addebisi, AhmedNurudin, Alipasino, ANamelessGhoul, Argentina, Arma00, avalPacidoroP, BarbareZeljin, Combattente87, Cwirek, desnibocni, drzgemboadislic, ELDIABLO20, ExBlueone, Ferroviere1987, GavranBeli, GIBRA, GokuSSJG, Google Adsense [Bot], Grbavica786, haklamas, Hrasno15, ibz, itatabisine, knoa, Kockoglavi, kosuljaplava, KrajinaTm87, kraljlavova, lakilone, Laudrup, Lynx, Mana, mavi, mnon46, MokraKifla, MrAmarOsim, NazorUso, nmkdak1ng, Omerta1921, Orvel, ristagrad, Riziko, Rule_hz, Sommersby, strucnjak9, Suki46, tiagofaria25, Tramvaji29877, TvrtkoPrvi, zaostrog, ZaZelju, ZeljeznicarUberAlles i 544 gosta.