A ni one koji valjaju cemu. Slobodno i to napisi.StariGrad071 je napisao/la:Nece klub dovoditi igrace iznad 30 godina.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
I sad cemo se mi ko nesto boriti za ovog golmancica, ko biva on ce nam donijeti prevagu neku i ako ga zavrsimo. Ja jada i cemera Allahu dragi.Zukanovic je napisao/la:Čelnici Sarajeva poslali su zvaničnu ponudu na adresu Slobode za usluge mladog golmana Azira Muminovića, ali kako saznajemo, iz Slobode su ovu ponudu glatko odbili.
Potvrdio je to za “****” predsjednik Slobode Senad Mujkanović, koj
“Nije nam cilj da svoje mlade igrače transferišemo u klubove iz Premijer lige. Zašto bi mi svog U-21 reprezentativca dali bilo kojem klubu iz Premijer lige? Nemamo niti jedan razlog da to radimo. Volio bih kada bi neko ponudio jedan pametan argument za to”, rekao je za “****” Senad Mujkanović.
Nadam se da je to, a da nije samo obični trol ili štrumf. Ovako bih bar shvatio ovo pisanje, brani starog i to poštujem, donekle.brojjedan je napisao/la:E, jbg iz prve, ja mislio da ovo potraje...zar je tako ocito?!joker90 je napisao/la:Starigrad ovaj?brojjedan je napisao/la:Nagradno pitanje.
Iza kojeg nicka se krije Husrefov sin, ovaj sto brani u juniorima? Tri, cetiri, sad...pucajte!
Glup sam.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Znaci pocela je eksploatacija talenata i zaboravljenih asova iz Federalke, aferim! Ne dovedemo li Vladu Koprivicu i Muzafera Ivkovica iz Iskre, smatracu neuspjesnim ovaj prijelazni rok!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sabinho je napisao/la:Znaci pocela je eksploatacija talenata i zaboravljenih asova iz Federalke, aferim! Ne dovedemo li Vladu Koprivicu i Muzafera Ivkovica iz Iskre, smatracu neuspjesnim ovaj prijelazni rok!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Asovi iz Federalke nikad nisu i nekad neće biti zaboravljeni, jer tu je Emir Hadžić, a tu je Faruk njuška Ihtijarević.Pantelija je napisao/la:![]()
Sabinho je napisao/la:Znaci pocela je eksploatacija talenata i zaboravljenih asova iz Federalke, aferim! Ne dovedemo li Vladu Koprivicu i Muzafera Ivkovica iz Iskre, smatracu neuspjesnim ovaj prijelazni rok!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
A onaj Murga? A Mijo Miletić? Nemanja Kartal, Tarik Isić, Bajro Spahić...?Sabinho je napisao/la:Znaci pocela je eksploatacija talenata i zaboravljenih asova iz Federalke, aferim! Ne dovedemo li Vladu Koprivicu i Muzafera Ivkovica iz Iskre, smatracu neuspjesnim ovaj prijelazni rok!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Realno Adukor,Stanojevic i Crepulja su dovoljni jos kojeg juniora prikljuciti,il ako ispadne neki ekstra igrac u sredini sto gomilat Stojceva tu bezveze? Imamo precih pozicija jer sredina nam je dobra kakvi su ostali dijelovi tima nikakvi
Nemamo kreativca, desetku.zagor1987 je napisao/la:Realno Adukor,Stanojevic i Crepulja su dovoljni jos kojeg juniora prikljuciti,il ako ispadne neki ekstra igrac u sredini sto gomilat Stojceva tu bezveze? Imamo precih pozicija jer sredina nam je dobra kakvi su ostali dijelovi tima nikakvi
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sredina nam nije toliko dobra.zagor1987 je napisao/la:Realno Adukor,Stanojevic i Crepulja su dovoljni jos kojeg juniora prikljuciti,il ako ispadne neki ekstra igrac u sredini sto gomilat Stojceva tu bezveze? Imamo precih pozicija jer sredina nam je dobra kakvi su ostali dijelovi tima nikakvi
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Jel potpisao Lelic?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Olahko smo se Saida odrekliUltraSA je napisao/la:Nemamo kreativca, desetku.zagor1987 je napisao/la:Realno Adukor,Stanojevic i Crepulja su dovoljni jos kojeg juniora prikljuciti,il ako ispadne neki ekstra igrac u sredini sto gomilat Stojceva tu bezveze? Imamo precih pozicija jer sredina nam je dobra kakvi su ostali dijelovi tima nikakvi
Imamo Rahmanovića desetku. Više kreira K-1 poteze, ali kreacije mu ne fali! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jbg.,nisu ni Van Gogha njegovi suvremenici razumjelijoker90 je napisao/la:Imamo Rahmanovića desetku. Više kreira K-1 poteze, ali kreacije mu ne fali!
Crepulja,a kao sto sam rekao ako naleti neki bas dobar igrac na toj poziciji dovest ga,a ne da gomilaju defanzivne vezneUltraSA je napisao/la:Nemamo kreativca, desetku.zagor1987 je napisao/la:Realno Adukor,Stanojevic i Crepulja su dovoljni jos kojeg juniora prikljuciti,il ako ispadne neki ekstra igrac u sredini sto gomilat Stojceva tu bezveze? Imamo precih pozicija jer sredina nam je dobra kakvi su ostali dijelovi tima nikakvi
Kad se sjetim da smo posle gola zariji od njega pravili novog medinjaninajoker90 je napisao/la:Imamo Rahmanovića desetku. Više kreira K-1 poteze, ali kreacije mu ne fali!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Sto je jos tuznije on zna lopte igrat, nije los igrac, al isto tako nije dobar u glavu sekunde jedneesprit24 je napisao/la:Kad se sjetim da smo posle gola zariji od njega pravili novog medinjaninajoker90 je napisao/la:Imamo Rahmanovića desetku. Više kreira K-1 poteze, ali kreacije mu ne fali!![]()
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- ThrillerHz
- Kontakt:
Iz sezone u sezonu standardne price i sve standardno, drago mi je da drzimo kontinuitetjoker90 je napisao/la:Vidjet ćeš priča kako prelazni rok bude odmicao! Za svakog igrača će ovako se poturiti priča. Eto, mi smo ponudili ali došao Huso Ifetin i rekao mu, evo ti 400k na ruke i plata 20k, to je neralno i puno za takvog igrača, pa smo mi odustali i okrenuli se drugim opcijama. Dovest ćemo 3-4 Dilavera i ganjaj 4. mjesto iduće godine što zagorski reče.ThrillerHz je napisao/la:Kako bi ono zimus? Stojcev se u kafani dogovarao s navijacima??joker90 je napisao/la:Svi znaju sta su se Azmir i Milos doovorili.. Nasa posla..![]()
1946~
- muhamedhulk
- Kontakt:
Rahmanovic, Krste na 10.
Niko ne spori da se dovede stoper, lijevi bek ili napadac iz federalne, koji su kao najbolji igraci u ligi.
Ali neki anonimus na krilu pored Akademije i napadac kojeg si jednom otjerao...ne znam.
Niko ne spori da se dovede stoper, lijevi bek ili napadac iz federalne, koji su kao najbolji igraci u ligi.
Ali neki anonimus na krilu pored Akademije i napadac kojeg si jednom otjerao...ne znam.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
ima li ko kakvog posla za raju sa foruma 
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.