FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 jun 2018, 23:28

StariGrad071 je napisao/la:Nece klub dovoditi igrace iznad 30 godina.
A ni one koji valjaju cemu. Slobodno i to napisi.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 03 jun 2018, 23:29

Zukanovic je napisao/la:Čelnici Sarajeva poslali su zvaničnu ponudu na adresu Slobode za usluge mladog golmana Azira Muminovića, ali kako saznajemo, iz Slobode su ovu ponudu glatko odbili.

Potvrdio je to za “****” predsjednik Slobode Senad Mujkanović, koj

“Nije nam cilj da svoje mlade igrače transferišemo u klubove iz Premijer lige. Zašto bi mi svog U-21 reprezentativca dali bilo kojem klubu iz Premijer lige? Nemamo niti jedan razlog da to radimo. Volio bih kada bi neko ponudio jedan pametan argument za to”, rekao je za “****” Senad Mujkanović.
I sad cemo se mi ko nesto boriti za ovog golmancica, ko biva on ce nam donijeti prevagu neku i ako ga zavrsimo. Ja jada i cemera Allahu dragi.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 jun 2018, 23:33

brojjedan je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
brojjedan je napisao/la:Nagradno pitanje.
Iza kojeg nicka se krije Husrefov sin, ovaj sto brani u juniorima? Tri, cetiri, sad...pucajte!
Starigrad ovaj? :lol:
E, jbg iz prve, ja mislio da ovo potraje...zar je tako ocito?!
Glup sam.
Nadam se da je to, a da nije samo obični trol ili štrumf. Ovako bih bar shvatio ovo pisanje, brani starog i to poštujem, donekle. :)
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 jun 2018, 23:40

Znaci pocela je eksploatacija talenata i zaboravljenih asova iz Federalke, aferim! Ne dovedemo li Vladu Koprivicu i Muzafera Ivkovica iz Iskre, smatracu neuspjesnim ovaj prijelazni rok!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 jun 2018, 23:45

:rol: :rol:
Sabinho je napisao/la:Znaci pocela je eksploatacija talenata i zaboravljenih asova iz Federalke, aferim! Ne dovedemo li Vladu Koprivicu i Muzafera Ivkovica iz Iskre, smatracu neuspjesnim ovaj prijelazni rok!
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 04 jun 2018, 00:11

Pantelija je napisao/la::rol: :rol:
Sabinho je napisao/la:Znaci pocela je eksploatacija talenata i zaboravljenih asova iz Federalke, aferim! Ne dovedemo li Vladu Koprivicu i Muzafera Ivkovica iz Iskre, smatracu neuspjesnim ovaj prijelazni rok!
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Asovi iz Federalke nikad nisu i nekad neće biti zaboravljeni, jer tu je Emir Hadžić, a tu je Faruk njuška Ihtijarević.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 jun 2018, 00:11

A onaj Murga? A Mijo Miletić? Nemanja Kartal, Tarik Isić, Bajro Spahić...?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 jun 2018, 00:41

Realno Adukor,Stanojevic i Crepulja su dovoljni jos kojeg juniora prikljuciti,il ako ispadne neki ekstra igrac u sredini sto gomilat Stojceva tu bezveze? Imamo precih pozicija jer sredina nam je dobra kakvi su ostali dijelovi tima nikakvi

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 04 jun 2018, 00:57

zagor1987 je napisao/la:Realno Adukor,Stanojevic i Crepulja su dovoljni jos kojeg juniora prikljuciti,il ako ispadne neki ekstra igrac u sredini sto gomilat Stojceva tu bezveze? Imamo precih pozicija jer sredina nam je dobra kakvi su ostali dijelovi tima nikakvi
Nemamo kreativca, desetku.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 04 jun 2018, 01:10

zagor1987 je napisao/la:Realno Adukor,Stanojevic i Crepulja su dovoljni jos kojeg juniora prikljuciti,il ako ispadne neki ekstra igrac u sredini sto gomilat Stojceva tu bezveze? Imamo precih pozicija jer sredina nam je dobra kakvi su ostali dijelovi tima nikakvi
Sredina nam nije toliko dobra. :nene: Pod hitno dovesti jednog izuzetnog igrača - plejmejkera, pod cijenu da ne dovedemo 2 prosječna igrača na dr. pozicijama. Daj platu za jednog igrača, ali da pravi razliku na terenu. Bolje i tako nego dovoditi Parmake i sl.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 04 jun 2018, 01:19

Jel potpisao Lelic?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 jun 2018, 01:25

UltraSA je napisao/la:
Olahko smo se Saida odrekli :kafa:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 jun 2018, 01:29

Imamo Rahmanovića desetku. Više kreira K-1 poteze, ali kreacije mu ne fali! :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 jun 2018, 01:36

joker90 je napisao/la:Imamo Rahmanovića desetku. Više kreira K-1 poteze, ali kreacije mu ne fali! :lol:
Jbg.,nisu ni Van Gogha njegovi suvremenici razumjeli :D

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 jun 2018, 02:00

UltraSA je napisao/la:
Crepulja,a kao sto sam rekao ako naleti neki bas dobar igrac na toj poziciji dovest ga,a ne da gomilaju defanzivne vezne

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 04 jun 2018, 02:22

joker90 je napisao/la:Imamo Rahmanovića desetku. Više kreira K-1 poteze, ali kreacije mu ne fali! :lol:
Kad se sjetim da smo posle gola zariji od njega pravili novog medinjanina :damn: :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 04 jun 2018, 02:24

esprit24 je napisao/la:
Kad se sjetim da smo posle gola zariji od njega pravili novog medinjanina :damn: :kafa:
Sto je jos tuznije on zna lopte igrat, nije los igrac, al isto tako nije dobar u glavu sekunde jedne
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 jun 2018, 02:32

joker90 je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Svi znaju sta su se Azmir i Milos doovorili.. Nasa posla.. :rol:
Kako bi ono zimus? Stojcev se u kafani dogovarao s navijacima?? :urnebes: :urnebes:
Vidjet ćeš priča kako prelazni rok bude odmicao! Za svakog igrača će ovako se poturiti priča. Eto, mi smo ponudili ali došao Huso Ifetin i rekao mu, evo ti 400k na ruke i plata 20k, to je neralno i puno za takvog igrača, pa smo mi odustali i okrenuli se drugim opcijama. Dovest ćemo 3-4 Dilavera i ganjaj 4. mjesto iduće godine što zagorski reče. ;)
Iz sezone u sezonu standardne price i sve standardno, drago mi je da drzimo kontinuitet :opaopa:
1946~

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 04 jun 2018, 02:38

Rahmanovic, Krste na 10.
Niko ne spori da se dovede stoper, lijevi bek ili napadac iz federalne, koji su kao najbolji igraci u ligi.
Ali neki anonimus na krilu pored Akademije i napadac kojeg si jednom otjerao...ne znam.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 04 jun 2018, 03:13

ima li ko kakvog posla za raju sa foruma :D
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.