FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Posao koji skaut obavlja mi svakako obavljamo svake sedmice.
Pa da samo udje na forum u sezoni znao bi sve i imao bi elaborate o svakom narednom protivniku,
Ko je rekao da je skaut dobar svakom treneru??
Pa da samo udje na forum u sezoni znao bi sve i imao bi elaborate o svakom narednom protivniku,
Ko je rekao da je skaut dobar svakom treneru??
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- StariGrad071
- Kontakt:
Nema forumi puni strucnjaka u svim sverama zivotnim.
Inace u klubu su strucni pravo,od titule do odlicnih igraca na ovo su spali.
Da forum vodi klub mozda bi negdje i dogurao.
Da forum vodi klub mozda bi negdje i dogurao.
FK SARAJEVO.
- StariGrad071
- Kontakt:
100 posto. Ko hajduk.
Ne znam samo da li bih odgovorio ovakoZip je napisao/la:Dovest cemo nekog tvog na tu poziciju, da i ti uzmes koju marku, menadzeruEvander je napisao/la:Je li moguce da ovaj skauta brani![]()
![]()
![]()
Pa i budali je jasno da je on tu radi nekih linija i odnosa koji nikakve veze sa strucnosti ili nestrucnosti nemaju.
Sve da je i najbolji u svom poslu, tolike smijene trenera i uprava nemoguce je prezivjeti, ako neko "odozgo" ne urgira za tebe.
-
umjetniksabrojem9
- Kontakt:
Hvala na komentaru. Resić je desno krilo desni bek, dešnjak i tu ga Uščuplić vidi. Mislim da nema visinu za beka, ali moze protiv defanzivnih ekipa biti od velike koristi. Đokanović igra obje pozicije i u sredini i na beku, kao i Kadušić kada je prebacen u prvi tim kao zadnji vezni igrač. Mislim da ima potencijala vec sada da trenira, da bude tu.michplatini je napisao/la:umjetniksabrojem9 je napisao/la: ...
HOĆEMO SMS-ove![/quote
Osvrnuću se samo na sastav i pohvaliti ideju sa ovom djecom.Sigurno ispravan i jedini pravi put za klub.Mala ispravka za ove mlade igrače koje si naveo ,Resić (izlazna generacija,završio juniorski staž) je lijevi ofanzivni ili spoljni,nikako desni a Đokanović ,vjerovatno najveći potencijal u omladinskom pogonu je zadnji vezni a ne desni spoljni.
-
umjetniksabrojem9
- Kontakt:
U mom postu stvarno ga nisam napao kao čovjeka, nit bilo šta personalno gledam. Samo gledam ono što je dostupno od informacija. Njegov angažman u klubu opravdavam ako u pola dana u pola noći zna najbolje igrače iz Crne Gore, Makedonije, Albanije... namjerno govorim o tim državama jer tu možemo vrlo lahko i jednostavno igrača dovesti, kada već u našoj državi svi ciljevi imaju ugovore (Beširović, Muminović...). Porazno mi je da se neko može zvati skaut a to da ne zna, a očito je da ne zna jer kakvi smo, da znamo za te igrače već bi bilo na nekom portalu.Evander je napisao/la:Je li moguce da ovaj skauta brani![]()
![]()
![]()
Pa i budali je jasno da je on tu radi nekih linija i odnosa koji nikakve veze sa strucnosti ili nestrucnosti nemaju.
Sve da je i najbolji u svom poslu, tolike smijene trenera i uprava nemoguce je prezivjeti, ako neko "odozgo" ne urgira za tebe.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Skaut je dokazao da ne zna ... promašaj igrača iz Makedonije to pokazuje kao i rezultati ...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
trebao je sam da ode nakon onog levacenja samog sebe prije utakmica sa zarijom. lafo nesto ih analizirao, skautirao, pred utakmicu predstavlja protivnika.. sve se ispostavilo suprotno.HeraklitMracni je napisao/la:Skaut je dokazao da ne zna ... promašaj igrača iz Makedonije to pokazuje kao i rezultati ...
On rekao kako su im igraci niski i trebamo tu trazit sansu a ono sve jablan do jablana im u ekipi
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Apsolutna podrška skautu. 
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kad brat mlatnu 50% od narednog transferaDenchiNL je napisao/la:Idiotski je bilo i pokusati bez stavljanja bar 100k na sto, a momak ne vrijedi toliko, imas markovica slobodnog a i Velu mozes ih obojicu dovest nit bi platom ni iznosom na ruke zajedno dostigli sta tuzlaci traze za ovog....muhamedhulk je napisao/la:Sta mislite jesu bas ponudili ovu sicu? 20, 30k maraka i 10% za Muminovica? Nije realno ni ovih 150k i 50% koje ovaj glavonja spominje.
Nadam se da su zavrsili tu pricu i da imaju rezervnu opciju.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zip je napisao/la:Tjeranje skauta za kojeg je svaki trener s kojim je suradjivai rekao da radi odlican posao je van svake pameti..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- sarajevo46
- Kontakt:
Previše novih nickova na temi, nešto se dešava.
Ja se pitam da li je zaista istina da nama svaki igrac trazi 5puta vise para ili je to samo jedan dobar izgovor uprave...
Suplja prica. Trazi onoliko koliko misli da vrijedi, isto trazi i od Zrinjskog ili Zeljeznicaraado-hz je napisao/la:Ja se pitam da li je zaista istina da nama svaki igrac trazi 5puta vise para ili je to samo jedan dobar izgovor uprave...
A da li stvarno vrijede onoliko koliko misle, e to je vec druga tema...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Da traže više, to sigurno. Da pretjeruju toliko koliko naši uhljebi pričaju, u to ne vjerujem.ado-hz je napisao/la:Ja se pitam da li je zaista istina da nama svaki igrac trazi 5puta vise para ili je to samo jedan dobar izgovor uprave...
Ako si zainteresovan za nekog igrača iz premijer lige, normalno da će taj igrač tražiti više para nego što je imo u Radniku, lupam. Ne možeš ti njemu dat više dvije stoje i kao "šta hoćeš, nisi ni do sad imo više". Razlika u plati ne smije biti ni približno ista kod klubova tipa Radnik, Krupa, Sloboda... i nas. Mi njima trebamo postavljat standarde i dizat ljestvicu standarda, a ne da nama tamo neki Simin Han postavlja standarde i dovodi igrače koji su nama kao skupi.
FK Sarajevo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Standardi se ne postavljaju iznosom plata igračima, nego trofejima! Glavu na panj ako iko u Zrinjskom ima veću platu od 7/8k!BordoSarajevo je napisao/la:Da traže više, to sigurno. Da pretjeruju toliko koliko naši uhljebi pričaju, u to ne vjerujem.ado-hz je napisao/la:Ja se pitam da li je zaista istina da nama svaki igrac trazi 5puta vise para ili je to samo jedan dobar izgovor uprave...
Ako si zainteresovan za nekog igrača iz premijer lige, normalno da će taj igrač tražiti više para nego što je imo u Radniku, lupam. Ne možeš ti njemu dat više dvije stoje i kao "šta hoćeš, nisi ni do sad imo više". Razlika u plati ne smije biti ni približno ista kod klubova tipa Radnik, Krupa, Sloboda... i nas. Mi njima trebamo postavljat standarde i dizat ljestvicu standarda, a ne da nama tamo neki Simin Han postavlja standarde i dovodi igrače koji su nama kao skupi.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- StariGrad071
- Kontakt:
Stojcev ne vrijede novca koji ce da dobije u slogi.
Najbolji primjer je Kadušić, ponuđeni mu solidni uslovi, menađer mu lupao cifre, i onda je otišao u Zrinjski za manje nego što smo mu ponudili.
Apropo Stojčeva, sretno mu u Slozi, nisam siguran, da bi sadašnji Stojčev donio klubu, ono što bi mnogi očekivali.
Apropo Stojčeva, sretno mu u Slozi, nisam siguran, da bi sadašnji Stojčev donio klubu, ono što bi mnogi očekivali.
Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava i 8 gostiju.