Ferdo je trol, dileja je kreten.exampLe. je napisao/la:Ferdo je dileja sportsport.ba foruma (ko prati klix forum zna o cemu pricam).
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa u pravu je za cijene, ne vidim problem tu, Xiaomi je cijenom dobar kad trebaš neki mob do 300 stoje ili tako nešto, tu dobijaš najbolji omjer uloženog i dobijenog, al u ovom flagship rangu gdje kad imaš tu lovu onda možeš i birati i naravno da je Samsung tu ispred njih.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jel imao neko iskustva sa ovom gearbest stranicom? Ako je xiaomi power bank ovo je super samo da nije stranica fušeraj pa kopije štancaju

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Neće ti proći carinu powerbank, zabrana uvoza je za baterije, ja sam naručivao isto i morao mi refundirat pare prodavač.wobly92 je napisao/la:Jel imao neko iskustva sa ovom gearbest stranicom? Ako je xiaomi power bank ovo je super samo da nije stranica fušeraj pa kopije štancaju
Inače to je ok stranica.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Otkad je zabrana? Jer sam prije godinu uzimao neki fuš sa ebaya i došao mi je.
Znam za ly-po baterije za telefone da ne daju, pa su oni to pakovali u neke igračke čak da prođe carinu, imao sam iskustva
a za power bankove nisam siguran? 
Znam za ly-po baterije za telefone da ne daju, pa su oni to pakovali u neke igračke čak da prođe carinu, imao sam iskustva
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Meni je vratilo powerbank, jer i to je baterija, spada pod tu zabranu, jedino da ti zapakuje u nešto drugowobly92 je napisao/la:Otkad je zabrana? Jer sam prije godinu uzimao neki fuš sa ebaya i došao mi je.
Znam za ly-po baterije za telefone da ne daju, pa su oni to pakovali u neke igračke čak da prođe carinu, imao sam iskustvaa za power bankove nisam siguran?
Probaj opet, refundirat će ti svakako ako ne dođe, al meni je prije mjesec dva tako bilo.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Naručio dosta stvari kod njih mobitele i druge stvari. Jedna od boljih stranicawobly92 je napisao/la:Jel imao neko iskustva sa ovom gearbest stranicom? Ako je xiaomi power bank ovo je super samo da nije stranica fušeraj pa kopije štancaju
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ne daju ni poslati u Bosnurio_Ferdy88 je napisao/la: Meni je vratilo powerbank, jer i to je baterija, spada pod tu zabranu, jedino da ti zapakuje u nešto drugo![]()
Probaj opet, refundirat će ti svakako ako ne dođe, al meni je prije mjesec dva tako bilo.
Hvala na informacijama i tebi i @dema
Vidi šalju li banggood i aliexpress
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
subcoccinela
- Kontakt:
kakav je fol sa ovim eksternim baterijama za mobitele ,da li je isto kao kod klasicnog punjenja mobitela,jbg ostala mi eksterna baterija da se puni na poslu a nema nikoga do ujutro da je iskljuci,ne bi trebalo biti problema

Ako nije neki fuš pa da iscuri
ma neće ništa biti ako jednom ostane dugo na punjaču, ne sikiraj se.
@anonimni, šalje aliexpress, al samo iz Rusije, i $24 je, malo preskupo ipak, tamo je $10 jeftinije
@anonimni, šalje aliexpress, al samo iz Rusije, i $24 je, malo preskupo ipak, tamo je $10 jeftinije
Stalno mi se pali da ima vlage na ulazu za punjac(tip C), restartovo ga,gasio, susio fenom, ostavljo na suncu i opet se pali obavjestenje. Sto je najgore, ne mogu ga sklonit. Kako da regulisem ovo, zna li neko??
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Factory reset, ako ne prođe onda novi software, u 90% slučajeva je to.
Telefon mi se poceo opasno zagrijavati na punjacu ovih dana, problem je sto se i sam adapter punjaca zagrije, neovisno o tom punim li telefon danju ili uvecer, danas sam jedva uzeo telefon od vreline
a skinem masku i ne koristim ga dok se puni, obzirom da je baterija neizmjenjiva je li OK da probam s drugim punjacem i posto nemam 2A punjac vec 0,7 samo kao drugi koji su punjaci provjereni, ako je do punjaca naravno?
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Baterija otisla. I nijedna nije nezamjenjivaanonimni je napisao/la:Telefon mi se poceo opasno zagrijavati na punjacu ovih dana, problem je sto se i sam adapter punjaca zagrije, neovisno o tom punim li telefon danju ili uvecer, danas sam jedva uzeo telefon od vrelinea skinem masku i ne koristim ga dok se puni, obzirom da je baterija neizmjenjiva je li OK da probam s drugim punjacem i posto nemam 2A punjac vec 0,7 samo kao drugi koji su punjaci provjereni, ako je do punjaca naravno?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Prokleti Kinez
A znam da nije, al eto, bice onda vakat sarafati samostalno a prije toga naruciti bateriju ako je tako, samo da ne eksplodira u medjuvremenu 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Illmatic09
- Kontakt:
Koliko je tačno stepeni? Meni bude u određenom periodu oko 40 stepeni zbog ovog vremena, ali samo kratko i onda pada nakon 70-80% napunjenosti. Kažu na forumu tamo da je to normalno.anonimni je napisao/la:Telefon mi se poceo opasno zagrijavati na punjacu ovih dana, problem je sto se i sam adapter punjaca zagrije, neovisno o tom punim li telefon danju ili uvecer, danas sam jedva uzeo telefon od vrelinea skinem masku i ne koristim ga dok se puni, obzirom da je baterija neizmjenjiva je li OK da probam s drugim punjacem i posto nemam 2A punjac vec 0,7 samo kao drugi koji su punjaci provjereni, ako je do punjaca naravno?
Tek sam skinuo CPU-Z pa ne mogu biti skroz relevantan, kaže da je 37,5 sad a stavio sam ga prije dvadesetak minuta na punjač, mlak je na dodir a jučer je bio vreo pa vjerujem da je bilo dobro više, pratiću to ovih dana svakako
I da, jučer je na 97% napunjenosti bio vreo ako je za šta bitno, prpa mi je što je punjač i jučer i danas topao pa kontam da nije i do njega... Kako god, pratiću, probaću sa slabijim sljedeći put pa vidjeti šta se dešava, može biti do vanjske temperature ali ovoliko sumnjam
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina