A kad je s nama pregovaro zapelo je bilo u 500-1000€ , ako smo ga vec trazili i smatrali da nam treba , jel ga to nismo mogli ispistovat za te pisljive pare i el to je na god dana ukupno 20-25 milja vise nego sto si planiro mu datiStariGrad071 je napisao/la:Stojcev ne vrijede novca koji ce da dobije u slogi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ehh da smo Bogdo blizu Hajduka.Daleko smo mi svjetlosnim godinama.StariGrad071 je napisao/la:100 posto. Ko hajduk.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Eto sad su prinudjeni dovoditi iz nase lige igrace i gurat nasu djecu,al koliko je glup i morbidan ovaj savez,lafo 4 stranca pa svakako niko nece u ovu ligu,a tek sad ce baos biti,onako je mozda postojala sansa sa strancima nekako upast u neke grupe,sad je nas savez donio odluku da se defibitivno nikad nigdje plasiramo
- StariGrad071
- Kontakt:
Nikad nije zapelo oko novca. Husref ga je htio, klub je donio odluku da se ne dovode igraci iznad 30 godina.Inijesta je napisao/la:A kad je s nama pregovaro zapelo je bilo u 500-1000€ , ako smo ga vec trazili i smatrali da nam treba , jel ga to nismo mogli ispistovat za te pisljive pare i el to je na god dana ukupno 20-25 milja vise nego sto si planiro mu datiStariGrad071 je napisao/la:Stojcev ne vrijede novca koji ce da dobije u slogi.
To da je otisao u Zrinjski za manje, to ni djeca ne vjeruju.Esport je napisao/la:Najbolji primjer je Kadušić, ponuđeni mu solidni uslovi, menađer mu lupao cifre, i onda je otišao u Zrinjski za manje nego što smo mu ponudili.
Apropo Stojčeva, sretno mu u Slozi, nisam siguran, da bi sadašnji Stojčev donio klubu, ono što bi mnogi očekivali.
Svi se mjenjaju samo jedan od onih koji DIREKTNO utice na rezultate ostaje.ThrillerHz je napisao/la:Nek je nama skaut najveci problem i najveci krivac za ovo stanje![]()
FK SARAJEVO.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Hahaha! Bravo! Jedan lik napiše nešto i onda svima to postane uporište i redovna priča.Evander je napisao/la:To da je otisao u Zrinjski za manje, to ni djeca ne vjeruju.Esport je napisao/la:Najbolji primjer je Kadušić, ponuđeni mu solidni uslovi, menađer mu lupao cifre, i onda je otišao u Zrinjski za manje nego što smo mu ponudili.
Apropo Stojčeva, sretno mu u Slozi, nisam siguran, da bi sadašnji Stojčev donio klubu, ono što bi mnogi očekivali.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
meni on nije valjo u najboljim godinama a ne sad nakon 3 godine po grčkim tribinama i klupama....Esport je napisao/la:Najbolji primjer je Kadušić, ponuđeni mu solidni uslovi, menađer mu lupao cifre, i onda je otišao u Zrinjski za manje nego što smo mu ponudili.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
belosevic28
- Kontakt:
E bit ce hebacine sa samo 4 stranca. Koga sad dovesti, koja ce nam sad vedeta veleza, slobode, krupe...yebavati zivce ?!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
kad je otišao dobio je manje u zrnjskom kao 3-ći desni bek nego što smo mi nudili da ostane i produži, sada je produžio i ima veću plaću od Galića...Evander je napisao/la:To da je otisao u Zrinjski za manje, to ni djeca ne vjeruju.Esport je napisao/la:Najbolji primjer je Kadušić, ponuđeni mu solidni uslovi, menađer mu lupao cifre, i onda je otišao u Zrinjski za manje nego što smo mu ponudili.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
"Neka Sarajevo plati 150.000 KM i 50 posto od narednog transfera, te možemo pričati. "
50%
50%
50%
50%
50%

50%
50%
50%
50%
50%

pa ko se kurchi parama osim nas prije početka transfer roka? izjavama imamo budžet možemo dovest jake igrače? i ja bi reko šaraf 20 metla joja, specijalna cijena, zrinjski triput uzastopni šampion nema nego dovodi iz nakih liga i bez ugovora al mi se našli otkupljivat od seljaka nakvog golmana pored bar 6 slobodnih trenutno....ado-hz je napisao/la:Ja se pitam da li je zaista istina da nama svaki igrac trazi 5puta vise para ili je to samo jedan dobar izgovor uprave...
- StariGrad071
- Kontakt:
Imao 1500, mi my nidi 3500 da produzi uz bonuse, oni trazili 5 i bonuse nasi rekli je, isli do zelje nudili mu 2, zrinjski 2500 na kraju je potpisao za zrinjski 2800.
Nije problem jak igrac, problem je kad ti neki lupam sad igrac za klupe trazi cifru boli glava. Bit ce igraca ovih dana.
Nije problem jak igrac, problem je kad ti neki lupam sad igrac za klupe trazi cifru boli glava. Bit ce igraca ovih dana.
mislim nebitna priča ako je o platama , jer kakvu radovac platu ima garantujem ovi što su za repku igrali je nemajuStariGrad071 je napisao/la:Imao 1500, mi my nidi 3500 da produzi uz bonuse, oni trazili 5 i bonuse nasi rekli je, isli do zelje nudili mu 2, zrinjski 2500 na kraju je potpisao za zrinjski 2800.
Ma debili! Pun rakcu slobodnih golmana a oni zapeli za Muminovića eto zbog jedne dobre polusezone.DenchiNL je napisao/la:pa ko se kurchi parama osim nas prije početka transfer roka? izjavama imamo budžet možemo dovest jake igrače? i ja bi reko šaraf 20 metla joja, specijalna cijena, zrinjski triput uzastopni šampion nema nego dovodi iz nakih liga i bez ugovora al mi se našli otkupljivat od seljaka nakvog golmana pored bar 6 slobodnih trenutno....ado-hz je napisao/la:Ja se pitam da li je zaista istina da nama svaki igrac trazi 5puta vise para ili je to samo jedan dobar izgovor uprave...
Glupaci pravi,svuda su povecali broj stranaca,tj u Srbiji hrvat,bosanac,slovenac se ne racunaju ko szrancibelosevic28 je napisao/la:E bit ce hebacine sa samo 4 stranca. Koga sad dovesti, koja ce nam sad vedeta veleza, slobode, krupe...yebavati zivce ?!
Nije tacno, bio je blizu povratka al he zapelo oko para, isto kao i kod Ofosua , a prica prosuta da mu zena nece u Sa, et bas je otiso u metropolu poslije togaStariGrad071 je napisao/la:Nikad nije zapelo oko novca. Husref ga je htio, klub je donio odluku da se ne dovode igraci iznad 30 godina.Inijesta je napisao/la:A kad je s nama pregovaro zapelo je bilo u 500-1000€ , ako smo ga vec trazili i smatrali da nam treba , jel ga to nismo mogli ispistovat za te pisljive pare i el to je na god dana ukupno 20-25 milja vise nego sto si planiro mu datiStariGrad071 je napisao/la:Stojcev ne vrijede novca koji ce da dobije u slogi.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
bordobijeli
- Kontakt:
velkoski ,adukor,šofranac,pavlovic ,crepulja,stanojevic stranci ako crepulja dobije drzavljanstvo opet jedan viska . dobro je nama doslo ovo s strancima i onako nebi mogli dovest nikog s strane , ovako okreni se juniorima i šuti .
Velić, Marković(jer ti treba sad i drugi) ili našeg Vladana vratitibelosevic28 je napisao/la:E bit ce hebacine sa samo 4 stranca. Koga sad dovesti, koja ce nam sad vedeta veleza, slobode, krupe...yebavati zivce ?!
onaj Mehmedagić ili sličan stoper
Arežina
Dilaver, Kunić
ako se neki garo zajebe i šarne to je bonus ali teško...
- StariGrad071
- Kontakt:
Inijesta je napisao/la:StariGrad071 je napisao/la:
Nije tacno, bio je blizu povratka al he zapelo oko para, isto kao i kod Ofosua , a prica prosuta da mu zena nece u Sa, et bas je otiso u metropolu poslije toga
Milijardu posto nikad nije bilo do novaca.
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 6 gostiju.