Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Meni nije jasno da se smanjuje broj stranaca to je smijesno,ogranici da moranu bit 3-4 igraca U21,u prvih jedanest i gotovo. Boli njih **** oceli igrat ta cetvorica iz Mostara npr. Ili svi da budu Brazilci,svak prema svom budzetu nek radi. Klubovi koje hoce smanjene stranaca nek furaju svoju djecu i rijesen problem. Niko im ne brani da igra svih 11 juniora iz tvog kluba,ovo pisem radi stoga sto smo u europi inace **** ,sad cemo bit joa veci ****.
sta je valja naci tolike katolike po bosni jelGradKamena2 je napisao/la:Meni nije jasno da se smanjuje broj stranaca to je smijesno,ogranici da moranu bit 3-4 igraca U21,u prvih jedanest i gotovo. Boli njih **** oceli igrat ta cetvorica iz Mostara npr. Ili svi da budu Brazilci,svak prema svom budzetu nek radi. Klubovi koje hoce smanjene stranaca nek furaju svoju djecu i rijesen problem. Niko im ne brani da igra svih 11 juniora iz tvog kluba,ovo pisem radi stoga sto smo u europi inace **** ,sad cemo bit joa veci ****.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- akisarajevo92
- Kontakt:
Husic da misli nesto dobro za ovu Slogu trudio bi se da im napravi neku insfastrukturu pa da klub i nakon njega moze opstati, a ovo sve je kratkog daha
Dok potez sa srebrenickom cvijetom na grbu je pokusaj da se na sto brzi nacin privuce paznja i osvoje simpatije, po meni vrlo neukusno i nepotrebno
Dok potez sa srebrenickom cvijetom na grbu je pokusaj da se na sto brzi nacin privuce paznja i osvoje simpatije, po meni vrlo neukusno i nepotrebno
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 04 jun 2018, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Ispravan književni izraz je mjerenje kurca.akisarajevo92 je napisao/la:Husic da misli nesto dobro za ovu Slogu trudio bi se da im napravi neku insfastrukturu pa da klub i nakon njega moze opstati, a ovo sve je kratkog daha
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
pa vas to jest želju je posjetila inspekcija....našla vam četiri, pet miliona duga pa za par dana još 2,5 miliona duga. Još kažete, pošto transparetno radimo, plaćamo sve i pdv i doprinose i td..ova 2,5 miliona duga voljenoj državi ne priznajemo. Puna usta pravne države kao i obično, samo kad se nas ne dotakne. Valjda tad pravna država ne pika...ipak je to željo...Zenzo je napisao/la:Da hoce Azmira malo porezna posjetii obziom da daje šakom i kapom igracima, ili ipak porezna vazi samo za sarajevske klubove, Slobodu, Celik.
-
- Kontakt:
Za moj klub igraju sve nacije,vjere i raseavenija je napisao/la:sta je valja naci tolike katolike po bosni jelGradKamena2 je napisao/la:Meni nije jasno da se smanjuje broj stranaca to je smijesno,ogranici da moranu bit 3-4 igraca U21,u prvih jedanest i gotovo. Boli njih **** oceli igrat ta cetvorica iz Mostara npr. Ili svi da budu Brazilci,svak prema svom budzetu nek radi. Klubovi koje hoce smanjene stranaca nek furaju svoju djecu i rijesen problem. Niko im ne brani da igra svih 11 juniora iz tvog kluba,ovo pisem radi stoga sto smo u europi inace **** ,sad cemo bit joa veci ****.![]()

kako to podnose navijaci, koji sve mrze sto nije hrvatsko, ustasko ili katolicko?GradKamena2 je napisao/la:Za moj klub igraju sve nacije,vjere i raseavenija je napisao/la:sta je valja naci tolike katolike po bosni jelGradKamena2 je napisao/la:Meni nije jasno da se smanjuje broj stranaca to je smijesno,ogranici da moranu bit 3-4 igraca U21,u prvih jedanest i gotovo. Boli njih **** oceli igrat ta cetvorica iz Mostara npr. Ili svi da budu Brazilci,svak prema svom budzetu nek radi. Klubovi koje hoce smanjene stranaca nek furaju svoju djecu i rijesen problem. Niko im ne brani da igra svih 11 juniora iz tvog kluba,ovo pisem radi stoga sto smo u europi inace **** ,sad cemo bit joa veci ****.![]()
45515
miki651 je napisao/la:pa vas to jest želju je posjetila inspekcija....našla vam četiri, pet miliona duga pa za par dana još 2,5 miliona duga. Još kažete, pošto transparetno radimo, plaćamo sve i pdv i doprinose i td..ova 2,5 miliona duga voljenoj državi ne priznajemo. Puna usta pravne države kao i obično, samo kad se nas ne dotakne. Valjda tad pravna država ne pika...ipak je to željo...Zenzo je napisao/la:Da hoce Azmira malo porezna posjetii obziom da daje šakom i kapom igracima, ili ipak porezna vazi samo za sarajevske klubove, Slobodu, Celik.

Azmir on fire, Stojčev na dvije godine
hajde azmire sve ih poprskaj

hajde azmire sve ih poprskaj

Tako sto im daju aplauz poslje svake utakmice,i nose ih na ramenima na proslavi titule ,ako nevjerujes pitaj Advana,Nermina,Kenana,Pere ,Ognjena ili Nemanje !GradKamena2 je napisao/la:kako to podnose navijaci, koji sve mrze sto nije hrvatsko, ustasko ili katolicko?
Za razliku od tvog kluba i tvojih navijaca koji svom igracu jebu mater ustasku,velika smo gospoda.
A ovaj forum da imalo ima reda na njemu za pocinjane ovakvih gluposti i prepirki ti bi dobio ban.[/quote]
pa zatp psuju drzave odakle doalze... nemoj mi licemjera svega ti... postaje tragikomicno kako lafo dopustate igracima druge vjere ili nacije da igraju a navijaci yebu bosnu, zvizde himni, pozdravaljaju zlocince uzp-a itd...

45515
Najgore sto ce imati i ogromnu podrsku sa tribina sto nisu imali ovi ostali plasticni klubovi koji su isli max do 4-5 mjesta tipa Krupa..FoSte95 je napisao/la:Azmir on fire, Stojčev na dvije godine![]()
hajde azmire sve ih poprskaj![]()
Ja sam ubjedjen sa atraktivnim sastavom i dobrim rezultatima da ce privuci na Tusanj protiv Zelje, Sarajeva, Zrinjskog 5-6 hiljada ljudi..
Nikako ne bi volio da to Slobodu baci u drugi plan i tacno znam kako se sada osjecaju. Nema.goreg osjecaja na svijetu kada ti neko pred ocima baca klub u provaliju.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- Gradonacelnik
- Kontakt:
pa zatp psuju drzave odakle doalze... nemoj mi licemjera svega ti... postaje tragikomicno kako lafo dopustate igracima druge vjere ili nacije da igraju a navijaci yebu bosnu, zvizde himni, pozdravaljaju zlocince uzp-a itd...grbavicka je napisao/la:Tako sto im daju aplauz poslje svake utakmice,i nose ih na ramenima na proslavi titule ,ako nevjerujes pitaj Advana,Nermina,Kenana,Pere ,Ognjena ili Nemanje !GradKamena2 je napisao/la:kako to podnose navijaci, koji sve mrze sto nije hrvatsko, ustasko ili katolicko?
Za razliku od tvog kluba i tvojih navijaca koji svom igracu jebu mater ustasku,velika smo gospoda.
A ovaj forum da imalo ima reda na njemu za pocinjane ovakvih gluposti i prepirki ti bi dobio ban.

Yebu pola države, jer ne yebu Hercegovinu. Ispravka krivog navoda!

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
ne , oni su sami sebe bacili u provaliju kad su ga otjerali....a sa njim bi bili sad strah i trepet svima u ligi....to je kad neznas cijeniti dobro dok ga ne izgubis. sad samo mogu da strepe kad im se sloga pojavi na tusanj , da samo pitaju sa koliko ce te nas ispratitiavenija je napisao/la:Najgore sto ce imati i ogromnu podrsku sa tribina sto nisu imali ovi ostali plasticni klubovi koji su isli max do 4-5 mjesta tipa Krupa..FoSte95 je napisao/la:Azmir on fire, Stojčev na dvije godine![]()
hajde azmire sve ih poprskaj![]()
Ja sam ubjedjen sa atraktivnim sastavom i dobrim rezultatima da ce privuci na Tusanj protiv Zelje, Sarajeva, Zrinjskog 5-6 hiljada ljudi..
Nikako ne bi volio da to Slobodu baci u drugi plan i tacno znam kako se sada osjecaju. Nema.goreg osjecaja na svijetu kada ti neko pred ocima baca klub u provaliju.

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
baciće Slobodu sigurno u drugi plan, naravno ako napravi atraktivan tim. Pa mogu misliti samo prvi meč u ligi Sloboda- Tuzla City a veći dio Tušnja bude za City navijao 

Bas bi bio blam kad bi se tuzlaci okrenuli Slogi tj. Tuzly City i Azimiru.
- Zeljeznicar -
Sa foruma su se dosad dvojica okrenula, taksista i ona matora budala 

Ko će se ba okrenuti onome gore. Mogu simpatisati, kao što većina to i radi, to i mogu razumjeti, ali kad Sloboda igra to će vam svi reći eto neka provedu anketu neku, za koga će navijati u tom derbiju za taj klub, to je onda sasvim druga stvar.
A Azmir je dovodio zvijezde i zvjezdice kod njih pa se samo šetkaju po terenu, mislite da će Stojčev i ostali koji dođu truditi se i igrati onako kako najbolje znaju, pa nisu ludi, tu su da pokupe pare, dok se ovaj igra managera.
Takav je slučaj bio i u ovoj sezoni kod nas kad su nam došli Fatić, Karić, Đido mova, ljudi se vukli po terenu, samo su tu bili da budu onako jer su pod ugovorom, i to masnim.
Slogi su se sklanjali svi, nije to nikakva tajna, onaj ko se nije sklonio je i odnjeo bod(ove), i to na njihovom stadionu.
A Azmir je dovodio zvijezde i zvjezdice kod njih pa se samo šetkaju po terenu, mislite da će Stojčev i ostali koji dođu truditi se i igrati onako kako najbolje znaju, pa nisu ludi, tu su da pokupe pare, dok se ovaj igra managera.
Takav je slučaj bio i u ovoj sezoni kod nas kad su nam došli Fatić, Karić, Đido mova, ljudi se vukli po terenu, samo su tu bili da budu onako jer su pod ugovorom, i to masnim.
Slogi su se sklanjali svi, nije to nikakva tajna, onaj ko se nije sklonio je i odnjeo bod(ove), i to na njihovom stadionu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sariel se prodao ?cadillac je napisao/la:Sa foruma su se dosad dvojica okrenula, taksista i ona matora budala
- Zeljeznicar -
-
- Kontakt:
Nema simpatije. Nema ljubavi .
Samo Sloboda il plastika zvana sloga siti simin han il mramor kako se vec budu zvali
I imace publiku jer nas narod "voli lijep fudbal kakve veze kako se klub zove".
Cuj simpatisat bljak
I nije ga niko otjero sam je pobjego. Taman da i vi patriote imate klub moderno uredjen bez komunjara a blizu tuzle
Samo Sloboda il plastika zvana sloga siti simin han il mramor kako se vec budu zvali
I imace publiku jer nas narod "voli lijep fudbal kakve veze kako se klub zove".

Cuj simpatisat bljak
I nije ga niko otjero sam je pobjego. Taman da i vi patriote imate klub moderno uredjen bez komunjara a blizu tuzle

Ako budu fakat igrali u veznom redu Jamak, Stojčev i Husejinović onda je to valjda najnepokretnija veza ikad.wobly92 je napisao/la:Ko će se ba okrenuti onome gore. Mogu simpatisati, kao što većina to i radi, to i mogu razumjeti, ali kad Sloboda igra to će vam svi reći eto neka provedu anketu neku, za koga će navijati u tom derbiju za taj klub, to je onda sasvim druga stvar.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.