FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mi ga nismo htjeli.. tako je izjavio njegov menadžer.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kazu ispalio ih Kuzmanovic,trebao danas da dodje da se potpise novi ugovor i nije se ni pojavio. 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I ja sada to citam. ako je istina treba produziti ugovor ako imam tu opciju i ne dati da igra 1 sekundu.
Ni Advan Kadusic nije upoznat sa svim detaljima svoje plate i pregovora koji su joj prethodili kao sto si ti! Pored te opcije stoji ova druga, da si trolcina! Koja li je, Boze?StariGrad071 je napisao/la: Ti si najveci trol ovdje.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
zenski dio uprave je vikao udri Micu po glavicumiky_hz je napisao/la:Kazu ispalio ih Kuzmanovic,trebao danas da dodje da se potpise novi ugovor i nije se ni pojavio.
- StariGrad071
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Ni Advan Kadusic nije upoznat sa svim detaljima svoje plate i pregovora koji su joj prethodili kao sto si ti! Pored te opcije stoji ova druga, da si trolcina! Koja li je, Boze?StariGrad071 je napisao/la: Ti si najveci trol ovdje.
Troluuuu vozdra.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odlicno.miky_hz je napisao/la:Kazu ispalio ih Kuzmanovic,trebao danas da dodje da se potpise novi ugovor i nije se ni pojavio.
Mićo Kuzmanović je trebao danas da potpiše Ugovor sa Sarajevom, međutim nije se pojavio!
On je usmeno dao obećanje čelnicima Kluba da će produžiti saradnju, međutim, kako sada stvari stoje od toga nema ništa.
Sportski direktor Hadžić i trener Musemić iščekivali su Kuzmanovića na Koševu, no on se s menadžerom pokupio i zaputio prema novoj destinaciji.
Kako sada stvari stoje, bordo tim će biti oslabljen za ovog U21 reprezentativca.
On je usmeno dao obećanje čelnicima Kluba da će produžiti saradnju, međutim, kako sada stvari stoje od toga nema ništa.
Sportski direktor Hadžić i trener Musemić iščekivali su Kuzmanovića na Koševu, no on se s menadžerom pokupio i zaputio prema novoj destinaciji.
Kako sada stvari stoje, bordo tim će biti oslabljen za ovog U21 reprezentativca.
ovo se u ozbiljnim klubovima koje vode ozbiljni ljudi NE MOŽE desiti. Kakva Uprava takav tim, a kakav tim takvi su i rezultati.........Zukanovic je napisao/la:Mićo Kuzmanović je trebao danas da potpiše Ugovor sa Sarajevom, međutim nije se pojavio!
-
bordobijeli
- Kontakt:
fino radi uprava i vidi se jacamo igracki kadar u dvije sezone duljevic- saric A reprezentacija . Mihojevic - Kuzmanovic u 21 . Sadiku ,Smajlagic ,Hadzic u19 . osim Mihojevica ostali za kikirik otisli .
Krste i Stanoja za Saida, sta kazes Sisoja???
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
znalo se da Mićo neće produžiti još prije kraja prvenstva, ne znam čemu predstava?miky_hz je napisao/la:Kazu ispalio ih Kuzmanovic,trebao danas da dodje da se potpise novi ugovor i nije se ni pojavio.
a koja sarajevska sveska je objavila ovoZukanovic je napisao/la:Mićo Kuzmanović je trebao danas da potpiše Ugovor sa Sarajevom, međutim nije se pojavio!
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 04 jun 2018, 17:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Murga za Micu, sta kazes Musemicu???
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hahahah yebem li im majku nesposobnu, pa jel ovo moguće?
Sad mi je jasno što je pred kraj Mićo dobijao baš često priliku, pa ne može otić a prije tog grijao klupu

Sad mi je jasno što je pred kraj Mićo dobijao baš često priliku, pa ne može otić a prije tog grijao klupu
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 04 jun 2018, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
lik je užasno loš, ja bi im kip digao za ovo...BordoSarajevo je napisao/la:Hahahah yebem li im majku nesposobnu, pa jel ovo moguće?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Markovic-golman, Arezina-veza, pod hitno! Pa onda dalje slagati polako, traziti lijevog bocnog i spica, stopera.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pressing nesto ja mislimDenchiNL je napisao/la:znalo se da Mićo neće produžiti još prije kraja prvenstva, ne znam čemu predstava?miky_hz je napisao/la:Kazu ispalio ih Kuzmanovic,trebao danas da dodje da se potpise novi ugovor i nije se ni pojavio.
a koja sarajevska sveska je objavila ovoZukanovic je napisao/la:Mićo Kuzmanović je trebao danas da potpiše Ugovor sa Sarajevom, međutim nije se pojavio!
Dobro je što Stojčev nije došo. Al ovo za Kuzmanovića

Trpa ih ko stigne. Kakvi levati
Trpa ih ko stigne. Kakvi levati
- ThrillerHz
- Kontakt:
I haj nek neko kaze da smo veliki klub, da smo divovi i da smo ozbiljan klub, eto samo nek kaze.... pa grob te je.bo kakva smo mi sprdancija
:smajlipucamsebimetakuglavu:
1946~
Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijelisampion, haklamas, InatSilniBosanski, Jadnimi, Pantelija, pitara, trunks1946 i 117 gostiju.