U Evropi npr. necemo imati nikoga ko ce moci sjediti na klupi buduci da od ovog strucnog staba nema niko profi licencu, a UEFA striktno zabranjuje, mozda miske i šiljak budu zvanicni predstavnici kluba na klupi, auuuu kakav bi to tek show bio

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zašto ne objavite nesto sto znate cijeli dan? ne želite ili ste tempirali vrijeme, ili vas ne interesuje i ne želite da se petljate?, nemoguce je da ne znate i da niste upoznati buduci na okolnosti, valjda nakon potvrde o Adžemu se odlučite da javnosti date ekskluzivualeksandar_veliki
Hrasno87 je napisao/la:Zašto ne objavite nesto sto znate cijeli dan? ne želite ili ste tempirali vrijeme, ili vas ne interesuje i ne želite da se petljate?, nemoguce je da ne znate i da niste upoznati buduci na okolnosti, valjda nakon potvrde o Adžemu se odlučite da javnosti date ekskluzivualeksandar_veliki
a koga stavit u anketu? jedino Smajic se pominje, ovi ostali :Amar, Kodro, Mesa itd. su ili odbili ili nema sanse da sjednu na klupubiceDUPLA je napisao/la:Daj anketu da vidimo par trenera sta misle forumasi...
Wtf...a kakvu je smjenu zasluziosamoposmatram je napisao/la:Adzeme hvala na svemu. Nisi zasluzio ovakvu smjenu, ali ispade da si ti najbolji trener Zelje ikad, jer si posteno uzeo kup i za malo titulu. Nadam se da ostajes u klubu. Trebaju nam iskreni zeljovci unutra.
On i još jedan, sa dvojicom se pregovara, cudi me da medijski nije objavio i drugo ime, vjerovatno ima razloga zasto to nisu ucinili, ovu info imao je i ovaj portal, a iz njima znanih razloga to nisu objavili, mozda misle da je patka kao sa VranješomLjoZee je napisao/la:Nekakav Slobodan Krcmarevic bi trebao biti trener kaze medijski. Bog ti pomogao ko je ovaj ?
Siguran sam da imas neku vezu sa klubom. Samo nisam siguran jeli u pitanju oralno ili rektalno zadovoljavanje uprave.SF6 je napisao/la:Wtf...a kakvu je smjenu zasluziosamoposmatram je napisao/la:Adzeme hvala na svemu. Nisi zasluzio ovakvu smjenu, ali ispade da si ti najbolji trener Zelje ikad, jer si posteno uzeo kup i za malo titulu. Nadam se da ostajes u klubu. Trebaju nam iskreni zeljovci unutra.
Aleksandar Jankovic?Hrasno87 je napisao/la:On i još jedan, sa dvojicom se pregovara, cudi me da medijski nije objavio i drugo ime, vjerovatno ima razloga zasto to nisu ucinili, ovu info imao je i ovaj portal, a iz njima znanih razloga to nisu objavili, mozda misle da je patka kao sa VranješomLjoZee je napisao/la:Nekakav Slobodan Krcmarevic bi trebao biti trener kaze medijski. Bog ti pomogao ko je ovaj ?
Slobodan Krcmarevic bivi igrac Partizana, vodio Pobedu iz Prilepa, Rudar Velenje i druge lijeve klubove, ovaj drugi je ipak sa jačim trenerskim stažom u malo vecim i poznatijim klubovima a bez angažmana je od januara ove godine, svakako bolja opcija ali i ako dodje ne treba ocekivati nista posebno, pozadina identicna Milošu Kosticu
Najviše se 24 utakmice zadržao u jednom klubu.irfo je napisao/la:jel me neko zajebava? kakav ba krcmarevic, ako je to istina nek se kupe svi iz kluba
Smijesan CV
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 39 gostiju.