FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
**** teren tribine krov mogu nam sagraditi Nou Camp djaba kad su oni ublehe za sportski dio sprdaju se s nama dovode Krcmare Kostice Miske nije ti ovo Football Menager da se igras
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Popusili smo ga braco, hajmo lagano svi na aparate.

Ja sam jedan od rijetkih ovdje koji ne krive ovu upravu za sve i svasta, nisam protiv njih mada su imali dosta gresaka. Ako se ovaj ispostavi greskom, bice im zadnja. To je to.

Ja sam jedan od rijetkih ovdje koji ne krive ovu upravu za sve i svasta, nisam protiv njih mada su imali dosta gresaka. Ako se ovaj ispostavi greskom, bice im zadnja. To je to.
1921
Ako pogledamo sa pozitivne strane, neće nam se desiti ovaj gubitak titule na kraju ko u zadnje dvije sezone.
Zato što nećemo ni biti u igri za istu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Lalatovic je za ovog Mourinho!
Osim13 je napisao/la:Ako pogledamo sa pozitivne strane, neće nam se desiti ovaj gubitak titule na kraju ko u zadnje dvije sezone.
U augustu se oprastamo od titule tako da nema briga.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ekipu će narednu sezonu voditi Slobodan Krčmarević bivši fudbaler beogradskog Partizana, prenosi Sportdc.net. On i Željezničar su prije dva sata potpisali ugovor.
1921
Krčmarević ? 
- Mahalac1987
- Kontakt:
Nama ce, izgleda, Mehremic postati najmanji problem.
Omrsiće se ljudi džaba, mogli su makar akšam sačekati sa ovim vijestima.
Još jedan funfact:irfo je napisao/la:Hajde da sacekamo jos malo da bude zvanicno, ja stvarno jos ne mogu da povjerujem u ovo, ne ide mi u glavnu nikako![]()
![]()
Kad smo obavljali ljetne pripreme s Milošem Kostićem igrali smo prijateljsku protiv Rudara iz Velenja. Pobjedili smo tu tekmu. Pogodi ko je bio trener Rudara.
Uspio je izgubiti od Kostića.
Pa sta je problem sad? htjeli ste i gledajte sada show koji vam se servira i koji ste sami trazili, ne budite ovce ... 
1921'
R.I.P. Anthony Bourdain (1956.-2018.)
A.Čulić - "Ako nekome slučajno pokušate sugerirati da srlja, pri tome argumentirano, Vi ste crna ovca, a među hiljadama bijelih, crna ne može biti nimalo draga, strši ..."
A.Čulić - "Ako nekome slučajno pokušate sugerirati da srlja, pri tome argumentirano, Vi ste crna ovca, a među hiljadama bijelih, crna ne može biti nimalo draga, strši ..."
Prvo ne lazi... ima preko sto utakmica.... kad lazes, lazi sa stilom...
A drugo ima li kakva slika ovog da se isceslja na netu sa arkanom ili radovanom da ga odmah otjeraju...
A drugo ima li kakva slika ovog da se isceslja na netu sa arkanom ili radovanom da ga odmah otjeraju...
Postoji li mogucnost da se Adzem vrati ? Neka kazu da je neko hakovao zvanicnu pa se poigrao malo.
Mada moram priznati da sam malo impresioniran, valjalo je naći ovog uhljupa. Smijem glavu dati da njega ni Krupa ne bi uzela da im se ponudio, o Širokom da ne pričam.
Al jok bujrum, dođi da vidiš novi teren. Fuj, kakav autogol uprave, UŽAS!
Al jok bujrum, dođi da vidiš novi teren. Fuj, kakav autogol uprave, UŽAS!
braco je napisao/la:Još jedan funfact:irfo je napisao/la:Hajde da sacekamo jos malo da bude zvanicno, ja stvarno jos ne mogu da povjerujem u ovo, ne ide mi u glavnu nikako![]()
![]()
Kad smo obavljali ljetne pripreme s Milošem Kostićem igrali smo prijateljsku protiv Rudara iz Velenja. Pobjedili smo tu tekmu. Pogodi ko je bio trener Rudara.![]()
Uspio je izgubiti od Kostića.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Zvanično, gotovo je, potpisao je, nema nazad ...
https://fkzeljeznicar.ba/krcmarevic-nov ... ara/32269/
https://fkzeljeznicar.ba/krcmarevic-nov ... ara/32269/
1921'
Trofejniji Adzem!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Cwirek, Demaaa, drzgemboadislic, Pact1921, Vedrana, WeekendOffender, Zulfo9 i 55 gostiju.