A sva je prica krenula zbog pravila 4 stranca u ekipi i nasem interesu za Besirevica.
Pravu istinu ne znaju ni nasi u UO a kamoli mi sa foruma.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
muhamedhulk je napisao/la:Zato sto nemas boljeg od Pavlovica trenutno. Pavlovic ima ugovor i mozda ne zeli nikud. Trener zadovoljan golmanom a Adukor/Stanojevic zele ici. I jos milion kombinacija.DenchiNL je napisao/la:što bi to radili kad mogu zamjenit Pavlovića samo domaćim golmanom...muhamedhulk je napisao/la:Vec vidim dovode Besirevica a ide Adukor/Stanojevic.
Ko je ba bivsi!?muhamedhulk je napisao/la:Ta je Uprava i bivsa. Vidjecemo kako ce ovi novi da potpisuju i na koliko.
Ko je propao bratoThrillerHz je napisao/la:Evo koliko je blizu Velezu bila pa je propao, kakva katastrofa tek nas ceka...Sabinho je napisao/la:Ne brinite, Sabrina drži sve pod kontrolom!
Ako i to za Beširevića nije pretpostavka, za njega nek daju i više nego što je Stojčev tražio. Ali našim glupanima mogu ime naplatiti, ali ne mogu skontati da je jednostavno dovesti igrača iz naše avlije koji je mlad, koji može napredovati i biti dobro unovčen.muhamedhulk je napisao/la:Ne znam. Pretpostavljam. Ovo su samo neke kombinacije koje su u igri zasto nasi idu na Besirevica. (Ima ugovor jos po godine i nije dzabe).
A sva je prica krenula zbog pravila 4 stranca u ekipi i nasem interesu za Besirevica.
Pravu istinu ne znaju ni nasi u UO a kamoli mi sa foruma.
nemaju šanse bježimo preko 800 postovaSarajevoJeBordo je napisao/la:Došo novi trener u komšiluk, teferič na temi gori nego kod nas![]()
![]()
![]()
Krv ti yebem pukli smo svi ko kokice
a bosanski?muhamedhulk je napisao/la:Adukor prica bosnjacki.
ako ne dobije lika koji je u zadnje 2 godine vodio nake makedonce 2 tekme, zna šta treba radit.....joker90 je napisao/la:Valjda Husref dobije ovog Slobu makar jedan derbi..
DenchiNL je napisao/la:ako ne dobije lika koji je u zadnje 2 godine vodio nake makedonce 2 tekme, zna šta treba radit.....joker90 je napisao/la:Valjda Husref dobije ovog Slobu makar jedan derbi..

Trenutno korisnika/ca: mavi, nedimmmm1337, Puas i 29 gostiju.