čak ni 4/10 naspram 3/10 ne baca neku aman sjenu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Pa ti si na tom forumu, glumiš madridistu, pišeš s andrijom.Blejzer10 je napisao/la:Skontaj da je anon morao napustiti rmb jer zamisli da imaš na jednom sajtu andriju i njega boktejebo
Jesam, kako nisamanonymousHD je napisao/la:Pa ti si na tom forumu, glumiš madridistu, pišeš s andrijom.Blejzer10 je napisao/la:Skontaj da je anon morao napustiti rmb jer zamisli da imaš na jednom sajtu andriju i njega boktejebo![]()
Jesi citao jucerasnje memoare o ronalduBlejzer10 je napisao/la:Skontaj da je anon morao napustiti rmb jer zamisli da imaš na jednom sajtu andriju i njega boktejebo
Uh, što je neko ljut pa namignu, nemoj me samo po ulici pratit.Blejzer10 je napisao/la:Jesam, kako nisam
Ma jok, tamo ušao prošle godine na 2-3 da malo trolam, i prije par mjeseci da pročitam Raulov 'pametni' post.MElloo je napisao/la:Jesi citao jucerasnje memoare o ronalduBlejzer10 je napisao/la:Skontaj da je anon morao napustiti rmb jer zamisli da imaš na jednom sajtu andriju i njega boktejebo![]()
![]()
Trebam se i ja tamo registrivat d ame banuju ko epija
zamisli 10 onakvih ko onaj moderator, e to ti je barca.balkanMElloo je napisao/la:Jesi citao jucerasnje memoare o ronalduBlejzer10 je napisao/la:Skontaj da je anon morao napustiti rmb jer zamisli da imaš na jednom sajtu andriju i njega boktejebo![]()
![]()
Trebam se i ja tamo registrivat d ame banuju ko epija
anonymousHD je napisao/la:Pa ti si na tom forumu, glumiš madridistu, pišeš s andrijom.Blejzer10 je napisao/la:Skontaj da je anon morao napustiti rmb jer zamisli da imaš na jednom sajtu andriju i njega boktejebo![]()
El Fenomeno je pravi nick za toga.madridist je napisao/la:Moram probati taj fazon brata Blejza.
Odem na forum barselone i pisem hvalospjevemislim da bi mi laptop crko trenutno
![]()
Il da odem i budem "konstruktivni"kriticar.
Nickname "oleguer99".
Pratite me
Ko se ne registruje kao Luis Figo tamo propusta prilikuKawhi je napisao/la:El Fenomeno je pravi nick za toga.madridist je napisao/la:Moram probati taj fazon brata Blejza.
Odem na forum barselone i pisem hvalospjevemislim da bi mi laptop crko trenutno
![]()
Il da odem i budem "konstruktivni"kriticar.
Nickname "oleguer99".
Pratite me
Trolanje svojih je najljepše.leorey je napisao/la:Nikad se nisam ni registrovao na Barca Balkan. Bezveze forum.
Kawhi je napisao/la:Trolanje svojih je najljepše.leorey je napisao/la:Nikad se nisam ni registrovao na Barca Balkan. Bezveze forum.
Imam ja 21.Derdiyok je napisao/la:Ima li iko od ovih "anamo" preko 20 godina ? Možda Leonard samo.
Boze, Boze kakve ti gluposti pitas.Ono najbolje sto svi mi ovdje koji navijamo za REal imamo debelo preko 20. Osim anona mislimDerdiyok je napisao/la:Ima li iko od ovih "anamo" preko 20 godina ? Možda Leonard samo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.