NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Jesam stvarno izlazio covjek iz kafica plavo bijeli jos sam usporio da vidim jel mi se cini .. al stvarno on
Izgleda da si opet prebrzo prošao, iako si usporio
Dragan Jović. U iduca 2/3 dana potpis.
...
Iz Fojnice je BagarićMirokatic99 je napisao/la:ja mislim da je on porijeklom iz Kiseljaka
It's better when it's live
I koliko stranaca imamo onda?hlive je napisao/la:Iz Fojnice je BagarićMirokatic99 je napisao/la:ja mislim da je on porijeklom iz Kiseljaka
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
1 (Begonja)LoveSB96 je napisao/la:I koliko stranaca imamo onda?hlive je napisao/la:Iz Fojnice je BagarićMirokatic99 je napisao/la:ja mislim da je on porijeklom iz Kiseljaka
Matić nije nas igrač.since1948 je napisao/la:Matić?
- Evolve
- Kontakt:
Jesi siguran? Neznam sta da mislim o njemu. Zadnji angazman u Angoli, osvojio prvenstvo tamo. Vratio se zbog nekakvih zdravstvenih problema, bar je tako naveo.Orjuna je napisao/la:Izgleda da si opet prebrzo prošao, iako si usporioDragan Jović. U iduca 2/3 dana potpis.
NK Široki Brijeg
.
Zadnja izmjena: Android, dana/u 04 jun 2018, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ma nije ni on los

Denis je vec odbio funkciju glavnog trenera,onda kad je Sablic preuzeo. Ne znam je li se situacija sad promjenilaLoveSB96 je napisao/la:Denis Coric i Waga ko asistent?
SAMO ŠIROKI!
Waga ne moze biti na klupi zbog licence,a za pocetak preuzima mladu kategoriju,stvarat nove znalce 
Mislim da Denis nije odbio tada..
Mislim da Denis nije odbio tada..
Samo jedno ime
Ima li ista novosti oko prijateljskih, ide li se negdje na pripreme ili ce biti na Blatu?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
NemaAndroid je napisao/la:Ima li ista novosti oko prijateljskih, ide li se negdje na pripreme ili ce biti na Blatu?
Sad treba prvo pronaći trenera, zatim dogovor oko kadra pa oko priprema i prijateljskih.
Komplet pripreme će biti odrađene u Širokom jer imamo sve uvjete. Mislim da je objavljeno to davno na službenoj web stranici.
Kako bi dobro dosla jedna nova navijacka pjesma
ajde sirokobrijeski glazbenici sklepajte stogod:D
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Sranje u bojama ovo za strance,trebaju svi klubovi stisnuti ove kretene iz saveza da povecaju broj stranaca,jer savez gleda samo sebe,klubovi i ovako ne mogu u evropi nista,a kad ukini strance bice uzas,npr u Srbiji stranac nije hrvat,bosanac,slovenac
Normalno da je sranje, time nista ne dobivamo osim da necemo biti konkurentni vise nigdje. Inace, klubovi imaju sastanak u savezu, potpisan je zahtjev da ostane isto jer ama bas nikom ne odgovara ovo smanjivanjezagor1987 je napisao/la:Sranje u bojama ovo za strance,trebaju svi klubovi stisnuti ove kretene iz saveza da povecaju broj stranaca,jer savez gleda samo sebe,klubovi i ovako ne mogu u evropi nista,a kad ukini strance bice uzas,npr u Srbiji stranac nije hrvat,bosanac,slovenac
Sta mislite da Zdravko Mamic postane sportski diretkor sad je u hercegovini do daljnjeg 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.