FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima li iko link za prenos utakmice veceras il gdje bi se mogla i kako pogledati...
Hvala puno!
Hvala puno!
- Megamon
- Kontakt:
Jos malo i odoh put Koseva 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
BHT 19:25simurgh je napisao/la:Ima li iko link za prenos utakmice veceras il gdje bi se mogla i kako pogledati...
Hvala puno!
1946
Bit ce ovde kasnije.. http://www.justin.tv/juzni26
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba
Al , Sjever GRMI !nookey je napisao/la:Kakva je ovo posjeta?
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- samir_tm87
- Kontakt:
goooo
grmi i olimicCoDe je napisao/la:Al , Sjever GRMI !nookey je napisao/la:Kakva je ovo posjeta?
Meni sudija ima naj dres .... plavo plavo i samo plavo....

Jer si JEDAN JEDINI...........
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Jel vas stid..da je normalan sudija ko sto nije Olimpic bi vam u valio jos minimum 2 gola
FKŽ !
Šta vam ovo Olimpic radi:P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kakvi ofsajdi majko moja, sramota, ili ovaj pomocni navija za sarajevo ili je pravo glup momak, vidjet cemo u drugom sad sta je od toga
Mes Que Un Club
Ma nista ovo, gospodin zalizani je najperspektivniji trener u BiH, a ljudi mu inace zavide zbog dobre kosulje, dobrog auta....

Meni ovo Sarajevo deluje stvarno kao smesna ekipa,treci put ih gledam Slavija,Borac i sada i stvarno lose izgledaju,no kada ih ne gledam onda po komentarima igraju vanserijski fudbal.Nemoguce da ih Olimpic ovako lagano uzima pored gola jos najmanje 2 zicer sanse i pri tome jos dosta gresaka u odbrani Sarajeva.Ovako se ne moze uzeti titula da su ne znam kakve ekipe konkurenti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
penal samo se čekalo..bravo blekiću
Hahhaha jao penala, pa vi netrebate nista reci kad neki drug tim dobije penal.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Pa ovo nije normalno ovih udaraju i nogama i rukama i svima pa de ovdje sudija

svoj ti pos'o !
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Od sada ovi pitari bi trebali kada igraju kakvu utakmicu reći "naš dvanaesti igrač je sudija" ili "nadamo se da ćemo imati pomoć našeg dvanaestog igrača (sudije). A za publiku mogu reći da su im trinaesti igrač.

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Ja vam kazem da imamo najperspektivnijeg trenera
P.S. Kazu sudija zaglavio negdje na bradini

P.S. Kazu sudija zaglavio negdje na bradini
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Samba71 i 18 gostiju.