kod Meme na Sport-x imaš SK i Arene,Pantelija je napisao/la:imal link kakav
ja sada gledam juniore
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kod Meme na Sport-x imaš SK i Arene,Pantelija je napisao/la:imal link kakav
Kao da je problem bit bolji od Tattoo boyaFrancescoTotti je napisao/la:ovaj mali na lijevom beku vec sad tri puta bolji igrac od bekictetovaze
A on ce i dalje prva postava bitiThrillerHz je napisao/la:Kao da je problem bit bolji od Tattoo boyaFrancescoTotti je napisao/la:ovaj mali na lijevom beku vec sad tri puta bolji igrac od bekictetovaze
Dok je one Sabine nema hajraa a i Tana . Covjek onaj sto je napravio Vardar u extra klub je finansijski prosjak za Tana. Samim drzanjem doticne Sabine he ilusracija njegove kurcobolje za Sarajevom. Pa bolan 10- 15 miliona sto je njemu nista i kupis sve sto valja okolo iz svih liga , najbolje slobodne igace polupis najvecim platama , 5 najboljih igraca u nasoj ligi je 1 milion izadjrs u evropu vratis sve pare al sta sabina zna. ISTINA JR DA SMO SE MI ZAROBILI SA TANOM JEL ON JE NEHDJE I BOLI GA KITIC MILE ZA SARAJEVOBordoSarajevo je napisao/la:Meni je najfascinantnije ova dešavanja oko uprave i ljudi koji vode klub.
Kao neke promjene u strukturama kluba, a samo se dodalo par ljudi a ostali su ostali na svojim pozicijama.
Kao svjesni su svojih grešaka i onog što se griješilo, i opet nikakve odgovornosti i opet ti isti ostadoše na istim pozicijama kao da su radili odlično.
Dođoše tri nova člana, iščitali forum i onda izašli u javnost sa svime što su navijači bili nezadovoljni, što su ukazivali na greške, što su kritikovali itd..Izađoše u javnost kao sve će se to promjeniti nabolje.. I ne prođe ni mjesec dana, nastaviše i gore nego što je do sad bilo a bilo je K A T A S T R O F A L N O! I prije njih bilo i previše ljudi u klubu, sad dodali još što znači još kilaviji rad i upravljanje kluba.
Rekoše da će tad i tad izaći u javnost, slagaše, ne izađoše u javnost (press) kad su rekli već tek kad je prošlo vremena i kad su navijači počeli o tome češće pričat i pisat.
Rekoše da se neće dešavati novi Duljević i Sarić i samo kroz par dana pojavi se Mićo Kuzmanović.
Rekoše da će klub biti transparentniji prema navijačima, da neće klub biti "sjeverna koreja", što se tiče tog, nikakvog napretka.
Rekoše da se neće dešavati da se u sezonu uđe sa nepopunjenom ekipom što je bio slučaj do sada, a naš vrli trener uopšte ni ne pomišlja na pojačanja na pozicijama gdje nismo popunjeni (prema intervjuu na ovom portalu).
Rekoše da će u klub ući Semjon M. i Slaviša V., još ništa od Semjona dok se za drugog zna šta i kako je bilo.
Rekoše da će do priprema pokušati riješiti igrački kadar, pripreme se bliže a ni na vidiku pojačanja, samo se naziru odlasci i nezadovoljstvo igrača.
Rekoše da će se ekipa pojačati, za sada, po pričama, traže se samo alternative i "klupa igrači", i kako je krenulo, bit ćemo zadovoljni i takvim "pojačanjima".
Ima još kijamet stvari, a tek su došli u klub. Čuj preko mesendžera "završavati" klupske poslove, kakva neozbiljnost, neprofesionalnost, amaterizam. Posmatrajući ove "nove članove", uz ove stare uhljebe, ne piše nam se nikako dobro, baš nikako. Gledam, jedan od ova tri nova člana u upravi na društvenim mrežama izgleda kao gora verzija Husarića po pisanju i valjanju gluposti a svi znamo kakav je de.bil Husarić..
Baš neki dan gledajući dotičnog na instagramu pronalazim slike tiketa gdje se hvali dobicima a na tiketu mi zapara oči par Krupa - Sarajevo 1, i Boga mi, zaokružio ga paša i okačio na instagram uz opis "Nije puno al čovjek se obraduje, ko zna zna"
Jesmo ga vala i mi bolesnici nayebali poštenski.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.