FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Esport
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Esport » 05 jun 2018, 12:08

Pantelija je napisao/la:imal link kakav
kod Meme na Sport-x imaš SK i Arene,
ja sada gledam juniore

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 05 jun 2018, 12:17

Ne znam za vas, meni se svidja i ovaj Dervisagic. Borbem momak, a i zna nesto.

P.S. Ispade Dzeno trener, steta sto nema ambicija da se edukuje.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 jun 2018, 12:25

Pobjeda 2:0.
Bravo momci
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 05 jun 2018, 12:26

http://ecfc.rs/
Zvanični sajt turnira na Zlatiboru. Pobijeda naših klinaca protiv Crvene Zvijezde

Sarajevo: 1 Demirović, 4 Bešić, 19 Alić, 7 Dervišagić, 8 Salčin, 9 Junuzović, 10 Nikolić, 11 Islamović, 13 Đokanović, 2 Sabljica, 15 Jašarević.
Rezerve: 12 Dizdarević, 3 Bradarić, 5 Kadrić, 20 Konjalić, 21 Hasančić, 17 Nargalić, 18 Čičkušić, 22 Šabić.

0-1, Dervišagić u 8. minutu
0-2, Salčin u 31. minutu

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 05 jun 2018, 12:29

Jao kako djeca igraju, pa jel ovo moguće, samo da se u međuvremenu ne izgube ili odu prerano. Ali kretnja na terenu im je bolja nego u prvog tima, praćenje igrača, zonska odbrana, nadopunjavanje, kad jedan štoper skoči drugi je iza njega, baš školski igraju što bi se reklo. Svaka čast momci! Posebno bih izdvojio Dervišagića i Salčina.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 05 jun 2018, 12:29

Ovog Islamovića odmah povesti na pripreme , odličan je mali :opaopa:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 jun 2018, 12:30

Zadnjih 5min ufatih da gledam, jel Salčin kapiten po desnoj strani? (Barem je igro ovaj dio utakmice desno). Agilniji od Hebiba i s boljom tehnikom. A ruku u vatru da 80% djece s ovog turnira ima bolji centaršut od svakog igrača iz naše lige.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 jun 2018, 12:32

ovaj mali na lijevom beku vec sad tri puta bolji igrac od bekictetovaze
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 05 jun 2018, 12:35

Dobismo 2001 generaciju Zvezde. Bili smo fizički jači, što me je iznenadilo, ali dok nisam vidio da su cigani poslali godinu dana mladje.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 jun 2018, 12:39

ma ima potencijala u akademiji to je definitivno . problem je sto treba sezona mladom igracu da se adaptira na seniorski fudbal i tu ih se dosta pogubi neki nemaju strpljenja ,neki hoce brzu lovu itd . onda je problem sto i djeca a Bgm i nasa uprava samo gledaju kako prodati igraca . ja sam misljenja da moraju odigrati u Sarajevu 3-4 sezone pa sa 23 godine kao izgradjeni fudbaleri ici vani .

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 05 jun 2018, 12:55

Igraju djeca ko sat, dok mozgovi produzuju ugovore nekakvim Hebibovicima.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 05 jun 2018, 12:57

Kaze ovaj na SK iznenadio ga kvalitet Sarajeva.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 05 jun 2018, 13:26

FrancescoTotti je napisao/la:ovaj mali na lijevom beku vec sad tri puta bolji igrac od bekictetovaze
Kao da je problem bit bolji od Tattoo boya
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jun 2018, 13:38

ThrillerHz je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:ovaj mali na lijevom beku vec sad tri puta bolji igrac od bekictetovaze
Kao da je problem bit bolji od Tattoo boya
A on ce i dalje prva postava biti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 jun 2018, 13:42

Meni je najfascinantnije ova dešavanja oko uprave i ljudi koji vode klub.
Kao neke promjene u strukturama kluba, a samo se dodalo par ljudi a ostali su ostali na svojim pozicijama.
Kao svjesni su svojih grešaka i onog što se griješilo, i opet nikakve odgovornosti i opet ti isti ostadoše na istim pozicijama kao da su radili odlično.

Dođoše tri nova člana, iščitali forum i onda izašli u javnost sa svime što su navijači bili nezadovoljni, što su ukazivali na greške, što su kritikovali itd..Izađoše u javnost kao sve će se to promjeniti nabolje.. I ne prođe ni mjesec dana, nastaviše i gore nego što je do sad bilo a bilo je K A T A S T R O F A L N O! I prije njih bilo i previše ljudi u klubu, sad dodali još što znači još kilaviji rad i upravljanje kluba.

Rekoše da će tad i tad izaći u javnost, slagaše, ne izađoše u javnost (press) kad su rekli već tek kad je prošlo vremena i kad su navijači počeli o tome češće pričat i pisat.
Rekoše da se neće dešavati novi Duljević i Sarić i samo kroz par dana pojavi se Mićo Kuzmanović.
Rekoše da će klub biti transparentniji prema navijačima, da neće klub biti "sjeverna koreja", što se tiče tog, nikakvog napretka.
Rekoše da se neće dešavati da se u sezonu uđe sa nepopunjenom ekipom što je bio slučaj do sada, a naš vrli trener uopšte ni ne pomišlja na pojačanja na pozicijama gdje nismo popunjeni (prema intervjuu na ovom portalu).
Rekoše da će u klub ući Semjon M. i Slaviša V., još ništa od Semjona dok se za drugog zna šta i kako je bilo.
Rekoše da će do priprema pokušati riješiti igrački kadar, pripreme se bliže a ni na vidiku pojačanja, samo se naziru odlasci i nezadovoljstvo igrača.
Rekoše da će se ekipa pojačati, za sada, po pričama, traže se samo alternative i "klupa igrači", i kako je krenulo, bit ćemo zadovoljni i takvim "pojačanjima".

Ima još kijamet stvari, a tek su došli u klub. Čuj preko mesendžera "završavati" klupske poslove, kakva neozbiljnost, neprofesionalnost, amaterizam. Posmatrajući ove "nove članove", uz ove stare uhljebe, ne piše nam se nikako dobro, baš nikako. Gledam, jedan od ova tri nova člana u upravi na društvenim mrežama izgleda kao gora verzija Husarića po pisanju i valjanju gluposti a svi znamo kakav je de.bil Husarić..
Baš neki dan gledajući dotičnog na instagramu pronalazim slike tiketa gdje se hvali dobicima a na tiketu mi zapara oči par Krupa - Sarajevo 1, i Boga mi, zaokružio ga paša i okačio na instagram uz opis "Nije puno al čovjek se obraduje, ko zna zna" :mrgreen:

Jesmo ga vala i mi bolesnici nayebali poštenski.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 05 jun 2018, 13:46, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 jun 2018, 13:44

Gledal ovo Husref , pa ima 5 igraca za prvog tima , daj im odma ugovore po 4 god i nek igraju
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 05 jun 2018, 13:53

11 igraca je ovdje za prvog tima.

alijica
Kontakt:

Post Postao/la alijica » 05 jun 2018, 14:05

Taman protjerati bagru a ove omladince u prvi tim i neka igraju halal im je sve

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 jun 2018, 14:06

Pretjerujete ja volim mlade igrace i treba im dati šansu al zna se sta je najbolji spoj u ekipi 4-5 mladih ostalo iskusni igraci i jedno 4-5 mladi koji ce biti u rotaciji .

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 jun 2018, 14:09

BordoSarajevo je napisao/la:Meni je najfascinantnije ova dešavanja oko uprave i ljudi koji vode klub.
Kao neke promjene u strukturama kluba, a samo se dodalo par ljudi a ostali su ostali na svojim pozicijama.
Kao svjesni su svojih grešaka i onog što se griješilo, i opet nikakve odgovornosti i opet ti isti ostadoše na istim pozicijama kao da su radili odlično.

Dođoše tri nova člana, iščitali forum i onda izašli u javnost sa svime što su navijači bili nezadovoljni, što su ukazivali na greške, što su kritikovali itd..Izađoše u javnost kao sve će se to promjeniti nabolje.. I ne prođe ni mjesec dana, nastaviše i gore nego što je do sad bilo a bilo je K A T A S T R O F A L N O! I prije njih bilo i previše ljudi u klubu, sad dodali još što znači još kilaviji rad i upravljanje kluba.

Rekoše da će tad i tad izaći u javnost, slagaše, ne izađoše u javnost (press) kad su rekli već tek kad je prošlo vremena i kad su navijači počeli o tome češće pričat i pisat.
Rekoše da se neće dešavati novi Duljević i Sarić i samo kroz par dana pojavi se Mićo Kuzmanović.
Rekoše da će klub biti transparentniji prema navijačima, da neće klub biti "sjeverna koreja", što se tiče tog, nikakvog napretka.
Rekoše da se neće dešavati da se u sezonu uđe sa nepopunjenom ekipom što je bio slučaj do sada, a naš vrli trener uopšte ni ne pomišlja na pojačanja na pozicijama gdje nismo popunjeni (prema intervjuu na ovom portalu).
Rekoše da će u klub ući Semjon M. i Slaviša V., još ništa od Semjona dok se za drugog zna šta i kako je bilo.
Rekoše da će do priprema pokušati riješiti igrački kadar, pripreme se bliže a ni na vidiku pojačanja, samo se naziru odlasci i nezadovoljstvo igrača.
Rekoše da će se ekipa pojačati, za sada, po pričama, traže se samo alternative i "klupa igrači", i kako je krenulo, bit ćemo zadovoljni i takvim "pojačanjima".

Ima još kijamet stvari, a tek su došli u klub. Čuj preko mesendžera "završavati" klupske poslove, kakva neozbiljnost, neprofesionalnost, amaterizam. Posmatrajući ove "nove članove", uz ove stare uhljebe, ne piše nam se nikako dobro, baš nikako. Gledam, jedan od ova tri nova člana u upravi na društvenim mrežama izgleda kao gora verzija Husarića po pisanju i valjanju gluposti a svi znamo kakav je de.bil Husarić..
Baš neki dan gledajući dotičnog na instagramu pronalazim slike tiketa gdje se hvali dobicima a na tiketu mi zapara oči par Krupa - Sarajevo 1, i Boga mi, zaokružio ga paša i okačio na instagram uz opis "Nije puno al čovjek se obraduje, ko zna zna" :mrgreen:

Jesmo ga vala i mi bolesnici nayebali poštenski.
Dok je one Sabine nema hajraa a i Tana . Covjek onaj sto je napravio Vardar u extra klub je finansijski prosjak za Tana. Samim drzanjem doticne Sabine he ilusracija njegove kurcobolje za Sarajevom. Pa bolan 10- 15 miliona sto je njemu nista i kupis sve sto valja okolo iz svih liga , najbolje slobodne igace polupis najvecim platama , 5 najboljih igraca u nasoj ligi je 1 milion izadjrs u evropu vratis sve pare al sta sabina zna. ISTINA JR DA SMO SE MI ZAROBILI SA TANOM JEL ON JE NEHDJE I BOLI GA KITIC MILE ZA SARAJEVO
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.