FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Daj Griezmanna, kakav Dybala.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Može li Digne + 40M za Thiaga? 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
A može 80mil za Thiaga da se vrati kući i gratis vam pošaljemo Bernata? Bolji je od Albe al nema prostora u Bayernu za njegamessilla je napisao/la:Može li Digne + 40M za Thiaga?
Primili bi i malog Osmana u račun za Thiaga.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Možete samo Zubatog dobiti. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Da vam prevedem ko ne zna: "Često čujem kako ljudi govore osvojili ili osvojit ćemo LP. Ne, kod nas to nije tako. Sve je na domaćem prvenstvu, trebali bi pokušati osvojiti to takmičenje"Hoeneß: "I often hear people say: Now we need this star or that star. No, it doesn't work like that. It's all about the coach, he is a football teacher who should teach his players something"
Ja ne vjerujem šta čovjek izjavljuje u zadnje vrijeme. Ovo su izjave za od prije 40 godina.
Neka zasad ovako, znala je ova uprava iznenaditi sa nekim top transferom ili zadržati top igrača, pa sačekat ćemo mjesec-dva.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa ako ostanu ovi glavni 'starovi' onda i ne trebaju novi; lewat, james, robbery, thiago, kimmich, boateng, hummels, neuer...
Naravno da ce dovesti njihove zamjene ako odu. Ima njegova i mjesta; trener treba da igrace nauci nesto, da postanu 'starovi' i kompletni igraci..basti, lahm, badstuber, müller, alaba, kimmich itd. Cekamo 'novog' od navedenih u ovim omladincima sto su potpisali.
Naravno da ce dovesti njihove zamjene ako odu. Ima njegova i mjesta; trener treba da igrace nauci nesto, da postanu 'starovi' i kompletni igraci..basti, lahm, badstuber, müller, alaba, kimmich itd. Cekamo 'novog' od navedenih u ovim omladincima sto su potpisali.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
schickeria
- Kontakt:
Ne bih se čudio da se nasa uprava zajuni i ne pusti Poljaka pod svaku cijenu.Iskreno sad kad je real odustao ne vidim gdje moze ici.United je nedavno uložio dosta novca u lukakua , Chelsea nema te pare a PSG mislim da mu nije neki interes.
Ma kada neki misle da ako ga zadržimo da on neće igrati i da će provoditi cirkus, grdno se varaju ili ne poznaju ovaj klub. Ma on bi nakon Sommer-Theater brzo koncentrisao na Bayern i ne bi njemu više padalo na pamet da se glupira. Nije mu ovo Watzke i Dortmund. Smirili su Uli i Kalle i veće zvjerke od Lewe.schickeria je napisao/la:Ne bih se čudio da se nasa uprava zajuni i ne pusti Poljaka pod svaku cijenu.Iskreno sad kad je real odustao ne vidim gdje moze ici.United je nedavno uložio dosta novca u lukakua , Chelsea nema te pare a PSG mislim da mu nije neki interes.
Samo se uvijek treba zapitati i ocijeniti situaciju, koliko neko nudi, ima li boljih rješenja i može li se s Poljakom do najviših ciljeva.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Leva jeste plaćenik i legionar, al nije pakaš.
Mnogi se ne sjećaju kako je završio u dortmundu.
Godinu prije isteka ugovora je rekao da ga neće produžiti.
Uprava je rekla da ga neće prodati i on je tu sezonu odradio kako treba tj bez pravljenja problema.
Bio je prvi strijelac lige.
Mnogi se ne sjećaju kako je završio u dortmundu.
Godinu prije isteka ugovora je rekao da ga neće produžiti.
Uprava je rekla da ga neće prodati i on je tu sezonu odradio kako treba tj bez pravljenja problema.
Bio je prvi strijelac lige.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- anelbavarac
- Kontakt:
Dok uprava “kulerski posmatra” odlaze im Sane, De Bruyne, Draxler...
Prica o odlasku Kroosa ce ih pratiti dok su zivi.
Svijet im se smijao kada su onakvog igraca pustili.
Ovdje neki pokkusavaju odbraniti neodbranjivo.
Eventualni odlazak Lewe je tacka na njihovu nesposobnost.
- majestic24
- Kontakt:
Ii gdje cete onda sa Mulerom??Saurman je napisao/la:Čini se da je Juventus pokazao interes za Poljakom ne bi loše bilo napraviti trade Lewa-Dybala.I onda pripremiti keš za Wernera.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Evo čitam jedan članak u vezi Thiaga i kaže: statistički u napadu, Thiago, ima najviše ključnih pasova od svih kolega (osim Jamesa), najbolji procenat pasova i ukupnih pasova, i u odbrani ima više startova od Javija (iako je ovaj defanzivno orijentisan) i ima više blokiranih udaraca i oduzimanja lopte od Vidala. Autori se pitaju kako je moguće da prvi krivac za neuspjeh je on. Kažu, sarkastično, da li je to iz razloga što nije došao iz Borusije?, ili što nije dovoljno "bajernolik"? Kako je moguće da se Lewa toliko čuva kritika a već sedmicama, i prije Reala, osluškuje i razmatra ponude i to se direktno odražava na formu, kako je moguće da "Mr. Bayern" Thomas Muller ne dobija kritike a već dvije godine ne igra ništa?
Na klupu.majestic24 je napisao/la:Ii gdje cete onda sa Mulerom??Saurman je napisao/la:Čini se da je Juventus pokazao interes za Poljakom ne bi loše bilo napraviti trade Lewa-Dybala.I onda pripremiti keš za Wernera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ako James odigra par loših utakmica biće on sljedeća meta. Biće po standardnom obrascu "da igra nonšalantno, ne izvršava obrambene zadatke, nema timski duh, fali mu pobjednički mentalitet...", a naći će mu i da je arogantan jer u klupskom restoranu nije vratio tacnu sa suđem nakon jela i odbio intervju nekom novinaru nakon tekme.
A ko si ti da nam govoris ko je koliko sposoban a ko ne.Nisi sposoban napisati 5 argumentivanih prosto-prosirenih recenica al zato imas paravo da dovodis u pitanje sposobnost uprave kluba kao sto je Bayern.Ta ista uprava je mnogima kao primjer zdravog i pametnog vodjenja kluba al uvijek ima i bit ce Anelaanelbavarac je napisao/la:Dok uprava “kulerski posmatra” odlaze im Sane, De Bruyne, Draxler...
Daleko od toga da je sve bajno sta su napravili,al ti kao da si u zivotu toliko toga napravio pa sad svi nesposobno a jedino ti znas kako to sve ide.
Zadnja izmjena: isakovich, dana/u 05 jun 2018, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM BAYERN
Dugo je godina Tiago u Bayernu a u biti nit mirisi nit smrdi.Nije jos eksplodirao da bude mega igrac a nije ni los da nam ne treba.Tako jedna solidna sredina , iz tekme u tekmu padovi i usponi.Za mene je on kod Anchelotija sezonu bio u ekstra izdanju,a onda oped povreda,pa daj ga cekaj,pola je vremeba u bayi bio u bolnici.Iskreno smatram da je jos uvijek potrreban bayernu pa makar i u par vrhunski tekmi godisnje.
VOLIM BAYERN
-
Nerminovic
- Kontakt:
Thiaga bi se jedino rijesio kad bi mogli dovesti Milinkovica ali evo citam da je Lazio odbio 100m eura
Sta je sa Sanchesom igral taj jos lopte?
Sta je sa Sanchesom igral taj jos lopte?
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Igra al je toliko los da nece ni da ga na termin zovu, kamoli sta drugoNerminovic je napisao/la: Sta je sa Sanchesom igral taj jos lopte?
-
Nerminovic
- Kontakt:
Sanchesa jedino Benfica moze vratiti u zivot ja mislim, ne znam uopste sto mu je trebalo to da ide u Swanseaharden je napisao/la:Igra al je toliko los da nece ni da ga na termin zovu, kamoli sta drugoNerminovic je napisao/la: Sta je sa Sanchesom igral taj jos lopte?Da se makar vratio dok je bio Jupp tu imao bih neke nade, sumnjam da ga Kovac moze vratiti u zivot.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.