Ko se peca? Fino diskutujemo.MakabiTuzla je napisao/la:De ba Sariel, pusti ga, pecas se ko som. Dozvolicemo mu da posjecuje predsjednika u zatvoru uskoro
A gorstak kakav slag na tortu imam al to kad vam tema vamo predje. Iz tri dijela

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ko se peca? Fino diskutujemo.MakabiTuzla je napisao/la:De ba Sariel, pusti ga, pecas se ko som. Dozvolicemo mu da posjecuje predsjednika u zatvoru uskoro
Uhvatio sam samo ovo u vezi Olimpika i to je istina 100%BosanacGorstak je napisao/la:Tarantula je preko insajdera dosao do cifri,covjeku se moze vjerovatiSariel1987 je napisao/la:Tako si prico i da je olimpik premiro ekipe i sudije stotinama hiljada km. Lazi prosipo citavo vrijeme.A znas i sam sta je istina.i to U po ramazana.
Busate se u prsa patriotizmom i vjerom ubleho jedna a pokvareni ste do srzi. Lazete a ne trepnete. Sve sto drugim prebacujete vi radite.s kim si takav si.![]()
A o kakvom busanju pricas,kojim patriotizmom,vjerom.Gdje se busam?![]()
Opet si potegao nekoliko "ljutica" vise sarijel..
Saljemo vam nase, niste nam duzni nista zauzvrat.irfo je napisao/la:Mozda da zamjenimo uprave, tesko da moze goreSabinho je napisao/la:Ne moze se reci ko vise srlja, mi ili komsije...
Ne moze se onakva taraba preporoditi.Odavno nije igrao gori igrac u FK Sarajevu.U rangu Nikotovica i Docija.FoSte95 je napisao/la:Sad kada se Rustemović preporodi u Zrinsjkom i postane ubjedljivo najbolji igrač lige
Rustem je dobar igrač ako se uklopi u Zrinjski biće jedan od najboljih u ligi.mma_hz je napisao/la:Ne moze se onakva taraba preporoditi.Odavno nije igrao gori igrac u FK Sarajevu.U rangu Nikotovica i Docija.FoSte95 je napisao/la:Sad kada se Rustemović preporodi u Zrinsjkom i postane ubjedljivo najbolji igrač lige
Penaltiky je napisao/la:Rustem je dobar igrač ako se uklopi u Zrinjski biće jedan od najboljih u ligi.mma_hz je napisao/la:Ne moze se onakva taraba preporoditi.Odavno nije igrao gori igrac u FK Sarajevu.U rangu Nikotovica i Docija.FoSte95 je napisao/la:Sad kada se Rustemović preporodi u Zrinsjkom i postane ubjedljivo najbolji igrač lige
Koga god ste vi otjerali proigrao je dole. Kod nas bio odličan ko i u Drini. A i žena mu dobra pravo.MortemHz je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Rustem je dobar igrač ako se uklopi u Zrinjski biće jedan od najboljih u ligi.mma_hz je napisao/la: Ne moze se onakva taraba preporoditi.Odavno nije igrao gori igrac u FK Sarajevu.U rangu Nikotovica i Docija.
izdrace 5 utakmicaHigh je napisao/la:Sretno komšijama sa novim trenerom!
Sta je istina?mikel48 je napisao/la: Uhvatio sam samo ovo u vezi Olimpika i to je istina 100%
Imam neogranicen budzet,sta ce mi dnevnicaSariel1987 je napisao/la:Lazes i za ciru.samo lazes. Da ista znas znao bi bar kolko je ciro kosto.
Bolje nam reci kolika je tvoja dnevnica?
Ajd reci bogati,necu moci zaspati cijelu noc.Sreca pa sam iftario,osjekao bi mi i ifrat od znatizeljeA gorstak kakav slag na tortu imam al to kad vam tema vamo predje. Iz tri dijela
De se saberi ljudino da nisi zaboravio ifratit pa buncas i pricas nebuloze od gladidvokorak je napisao/la:slobodinog dijetaZvorniks finest
![]()
Hvala podrinjskom butleru iz simin hana sto nam besplatno prenosi provjerene i vjerodostojne informacije.
Vlasniku ti nedostaju izmedju ostalog jos maskota i himna kako biste postali jos profesionalniji i organizacijski jaci. Tebe uporedo ima kao butlera i maskotu, a Begovic Enes je zaduzen za himmu. Zamisli se samo kako na stadionu kao maskota zabavljas prelijepu podrinjsku mladez.
Zasto me citiras? Prepoznao se?BosanacGorstak je napisao/la:De se saberi ljudino da nisi zaboravio ifratit pa buncas i pricas nebuloze od gladidvokorak je napisao/la:slobodinog dijetaZvorniks finest
![]()
Hvala podrinjskom butleru iz simin hana sto nam besplatno prenosi provjerene i vjerodostojne informacije.
Vlasniku ti nedostaju izmedju ostalog jos maskota i himna kako biste postali jos profesionalniji i organizacijski jaci. Tebe uporedo ima kao butlera i maskotu, a Begovic Enes je zaduzen za himmu. Zamisli se samo kako na stadionu kao maskota zabavljas prelijepu podrinjsku mladez.
Prepoznao sam prozivanje kolege tarantule,pokusaj nekog humora na osnovu populacije iz Podrinja,i nemoc koju vam izaziva ovaj klub?dvokorak je napisao/la:Zasto me citiras? Prepoznao se?BosanacGorstak je napisao/la:De se saberi ljudino da nisi zaboravio ifratit pa buncas i pricas nebuloze od gladidvokorak je napisao/la:slobodinog dijetaZvorniks finest
![]()
Hajde brate na prepucavanja, istovaramo se po zeljihskzmostar je napisao/la:Nikad mi nece biti jasan sportski dio pojedinih klubova prvenstveno mislim na Zelju znaci imas trenera koji je osvojio KUP BiH i 2.mjesto u ligi mlad i perspektivan umjesto da ulozis u njega i saljes ga na usavrsavanja po uefa i fifa seminarima dovedes nekog polovnjka iz Srbije lige u kojoj Momcilo Mrkaic izgleda kao ozbiljan napadac, znaci sem Zvezde i Partizana ostali klubovi su za kur..., dok se ovaj upozna sa igracima i protivnickim ekipama prodje pola sezone gresku su napravili kao i mi sa Misom i Barbaricem koji su luzerski treneri stare jugoslovenske skole nogometa izumrile sa vremenom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.