FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 jun 2018, 14:24

Lažni vele kako je Rustemović bio dobar u Sarajevu, prizeljkuju Kuzmanovica još...u 5 god 4x titula...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

alijica
Kontakt:

Post Postao/la alijica » 05 jun 2018, 14:24

bordobijeli je napisao/la:Pretjerujete ja volim mlade igrace i treba im dati šansu al zna se sta je najbolji spoj u ekipi 4-5 mladih ostalo iskusni igraci i jedno 4-5 mladi koji ce biti u rotaciji .
Hajde navedi 4- 5 iskusnih iz naše lige koje možemo dovest pa mi jednog igrača kako treba ne možemo namicat da dođe u Sarajevo.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 jun 2018, 14:28

Znaci Tan dao džaba onog u Sloveniju smajilovica a doveo altiparmak
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 jun 2018, 14:32

Pantelija je napisao/la:Znaci Tan dao džaba onog u Sloveniju smajilovica a doveo altiparmak
Pusti bolan ove što im je rezonovanje level "piva ispred granapa". Čovjek jednom gurno pare, balijanderi opljačkali i kaže ovaj šta mu fali dati 10-15 miliona :facepalm:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 jun 2018, 14:34

alijica je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Pretjerujete ja volim mlade igrace i treba im dati šansu al zna se sta je najbolji spoj u ekipi 4-5 mladih ostalo iskusni igraci i jedno 4-5 mladi koji ce biti u rotaciji .
Hajde navedi 4- 5 iskusnih iz naše lige koje možemo dovest pa mi jednog igrača kako treba ne možemo namicat da dođe u Sarajevo.
Ma ne mislim o dovodjenju nego pisu treba svih 11 bit iz akademije a to je nerealno da igra 11 igraca ispod 20 godina. Ja sam isto za to da igraju iz akademije al onda ne treba prodavati Mujakica,Mihojevica i slicne nego na njima graditi tim .mi hocemo mlada a da nam je i zaraditi,nebi ni dovodili skupa pojacanja a u konacnici zelimo titule pa ne ide to tako .

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 05 jun 2018, 14:41

Suki46 je napisao/la:Ovog Islamovića odmah povesti na pripreme , odličan je mali :opaopa:
I meni je bio najbolji, ali ne da Husref Beku za 5 ovakvih!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 05 jun 2018, 14:44

Tema propada jer se vrtimo u krug vjecno, divim se pojedincima sto opet imaju snage prolazit kroz vec ispricane price...
1946~

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 jun 2018, 14:57

Kad pričamo već o djeci i vizijama kluba, uopšte ne treba izmišljati toplu vodu ni biti David Coperfield. Buraz, nije sramota prepisati. Odeš u Eindhoven i pitaš ljude iz PSVa kako od 27 igrača mogu imati 18 mlađih od 23god, od tog većinu iz svog pogona i pri tom biti prvaci. Ili isto to pitati ljude u Ajaxu, čija B ekipa do 21/23 god redovno bude prva u drugoj ligi. Onda se vratiš ovdje i za šefa akademije postaviš Sakiba Malkočevića, ujedno može i juniore trenirat, čovjek koji 3x zaredom vodi kadete na EURO i zna s djecom. Otjeraš polupismene neradnike poput Uščuplića koji je reko neću ja licencu. Jel nećeš? Zdra'o! U sve selekcije dovedeš izuzetne trenere s licencama, pedagoge, psihologe, nutricioniste, fizioterapeute, doktore! U statut staviš da iz kluba ne može otići prije 21god i posereš se menadžerima u usta! Al jok, Bošnjo zna ima miljardera iza leđa, pa daj nam kakvih para da to rastalimo, daj nam kakvih menadžera da nam naplate imena svojih pulena od 30+ godina...

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 05 jun 2018, 15:03

Dupovac! Jel ono njemu Hus psovao glupu majku!?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 jun 2018, 15:05

SarajevoJeBordo je napisao/la:Kad pričamo već o djeci i vizijama kluba, uopšte ne treba izmišljati toplu vodu ni biti David Coperfield. Buraz, nije sramota prepisati. Odeš u Eindhoven i pitaš ljude iz PSVa kako od 27 igrača mogu imati 18 mlađih od 23god, od tog većinu iz svog pogona i pri tom biti prvaci. Ili isto to pitati ljude u Ajaxu, čija B ekipa do 21/23 god redovno bude prva u drugoj ligi. Onda se vratiš ovdje i za šefa akademije postaviš Sakiba Malkočevića, ujedno može i juniore trenirat, čovjek koji 3x zaredom vodi kadete na EURO i zna s djecom. Otjeraš polupismene neradnike poput Uščuplića koji je reko neću ja licencu. Jel nećeš? Zdra'o! U sve selekcije dovedeš izuzetne trenere s licencama, pedagoge, psihologe, nutricioniste, fizioterapeute, doktore! U statut staviš da iz kluba ne može otići prije 21god i posereš se menadžerima u usta! Al jok, Bošnjo zna ima miljardera iza leđa, pa daj nam kakvih para da to rastalimo, daj nam kakvih menadžera da nam naplate imena svojih pulena od 30+ godina...
zlobnici bi rekli zato psv ispao od Osijeka :D

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 05 jun 2018, 15:06

SarajevoJeBordo je napisao/la:Kad pričamo već o djeci i vizijama kluba, uopšte ne treba izmišljati toplu vodu ni biti David Coperfield. Buraz, nije sramota prepisati. Odeš u Eindhoven i pitaš ljude iz PSVa kako od 27 igrača mogu imati 18 mlađih od 23god, od tog većinu iz svog pogona i pri tom biti prvaci. Ili isto to pitati ljude u Ajaxu, čija B ekipa do 21/23 god redovno bude prva u drugoj ligi. Onda se vratiš ovdje i za šefa akademije postaviš Sakiba Malkočevića, ujedno može i juniore trenirat, čovjek koji 3x zaredom vodi kadete na EURO i zna s djecom. Otjeraš polupismene neradnike poput Uščuplića koji je reko neću ja licencu. Jel nećeš? Zdra'o! U sve selekcije dovedeš izuzetne trenere s licencama, pedagoge, psihologe, nutricioniste, fizioterapeute, doktore! U statut staviš da iz kluba ne može otići prije 21god i posereš se menadžerima u usta! Al jok, Bošnjo zna ima miljardera iza leđa, pa daj nam kakvih para da to rastalimo, daj nam kakvih menadžera da nam naplate imena svojih pulena od 30+ godina...
Glup smo mi narod za toga

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 05 jun 2018, 15:07

brojjedan je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:Ovog Islamovića odmah povesti na pripreme , odličan je mali :opaopa:
Odmah ga na pripreme povesti i njega i onog Pidru ko bude bolji , taj nek igra u prvom timu , Bekića za klupe , treceg beka na posudbu opet i to je to :bih:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

hatidzik
Kontakt:

Post Postao/la hatidzik » 05 jun 2018, 15:24

umjetniksabrojem9 je napisao/la:
I ovo oko Kuzmanovića, pošto znam da čitaju, koristim priliku da pozdravim Bordo (ne)prijatelje i njihovog člana cijenjenog čelavog Hadžiju, čiji rođak je Elvis Bilalagić i koji je tog kretena i muljatora doveo u klub preko rodbinskih veza. Mislite da se ne zna to? Doći će i vrijeme da se sa Bordo (ne)prijateljima i njihovim potezima malo javno popriča na tribini, jer ljudi koje ste dovukli do kluba nas blamiraju na svakom čošku.
Evo Hadžija i tebe pozdravlja, ne može registrovati nik na forumu, pa mene zamolio da ti poručim da ne valja lagati, posebno za Ramazan i da mu je Bilalagić nije rođak, nego ahbab - može li to...?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 jun 2018, 15:30

pogleda roster igraca psv i ajaxa po nekih 26 je u rosteru u psv 12 stranaca u ajaxu 15 . ipak je to masinerija dovode mlade igrace iz cijelog svijeta .

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jun 2018, 15:33

hatidzik je napisao/la:
I ovo oko Kuzmanovića, pošto znam da čitaju, koristim priliku da pozdravim Bordo (ne)prijatelje i njihovog člana cijenjenog čelavog Hadžiju, čiji rođak je Elvis Bilalagić i koji je tog kretena i muljatora doveo u klub preko rodbinskih veza. Mislite da se ne zna to? Doći će i vrijeme da se sa Bordo (ne)prijateljima i njihovim potezima malo javno popriča na tribini, jer ljudi koje ste dovukli do kluba nas blamiraju na svakom čošku.
Evo Hadžija i tebe pozdravlja, ne može registrovati nik na forumu, pa mene zamolio da ti poručim da ne valja lagati, posebno za Ramazan i da mu je Bilalagić nije rođak, nego ahbab - može li to...?
Mozda mu je prijatelj a ne ahbab
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 jun 2018, 15:36

brojjedan je napisao/la:
mlad je još momak ali je među boljim igračima...samo da čuvaju ekipicu na okupu i da igraju i vani malo turnire valjalo bi im...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jun 2018, 15:39

Sta kazete na malog Pidru umjesto Bekića? Bio je dosta redovan u Bosni V. - 13 utakmica i 2 gola. Mislim da je napravio penal na posljednoj utakmici.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 jun 2018, 15:41

bordobijeli je napisao/la:
pogleda roster igraca psv i ajaxa po nekih 26 je u rosteru u psv 12 stranaca u ajaxu 15 . ipak je to masinerija dovode mlade igrace iz cijelog svijeta .
Ti stranci, posebno iz africkih zemalja su uglavnom doseljenici, poput nase dijaspore i to su prakticno njihova djeca. Dobra skauting mreza je ono sto svakako ide uz ove sve iznad sto sam napisao. I garantujem da mi imamo mnogo dobre i talentovane djece koja propadaju zbog nestručnih i nepismenih trenera!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 05 jun 2018, 16:07

hatidzik je napisao/la:

Super sto prati sta se desava na forumu...

Zar nema nekog pametnijeg posla ? Naprimjer da kaze kakve su ovo price za Kuzmanovica, da obezbijedi neko pojacanje, da izkoordinira ovoj djeci da igraju, da kaze ahbabu da se ne ku*ci preko ledja FK Sarajevo..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 05 jun 2018, 16:13

Otiso Said Sajkaca,radovac,parmak, sasa, mico saric doce isti igraci samo druga prezimena.

Ko ima pare taj ima i igrace. Ko nema pare ima igrace kao sto je MMA BORAC rahmanovic halil i taj level ili malo slabi i to je to.

Rustemovic ce u Velezu2 bit bolji nego stanojevic kod nas, zasto zato sto zrinjski ima 5 vrhunski 8 dobri i ostali su slabi al sa iskustvom u pl bih kao sto je rustem i on ce odma uz ove dobre bit dobar.

Nama najbolji igrac igra stopera ili defanzivnog veznog Adukor recimo. Gojko dok je unas bio Benko je bio bolji od njeg. Znaci do god nebudes imo igrace kao sto su bilblija piric duljevic zakaric takvis 4-5 Nemozes osvoit nista. Ocuh neda pare a takvi igraci su skupi a u euro ligama nemogu meda. Znaci nece vlasnik trosit vise nego sto ce klub donijet.

Slikovito MI Nemamo budzet nista veci od SB.

SABRINA SHOW ME THE MONEY BUY 4 good players pleas or just find new job. I hope you understood bich

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benjolos, benko21, bhfanatic14, Bing [Bot], boki86, iliyaa8, miguelramos, perodeformero, skoJaa i 89 gostiju.