Koga god ste vi otjerali proigrao je dole. Kod nas bio odličan ko i u Drini. A i žena mu dobra pravo.MortemHz je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Rustem je dobar igrač ako se uklopi u Zrinjski biće jedan od najboljih u ligi.mma_hz je napisao/la: Ne moze se onakva taraba preporoditi.Odavno nije igrao gori igrac u FK Sarajevu.U rangu Nikotovica i Docija.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
izdrace 5 utakmicaHigh je napisao/la:Sretno komšijama sa novim trenerom!
45515
Samo da napomenem, na Zlatiboru djecaci Sarajeva i Želje, pobijedili Zvijezdu i Fenerbahče.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ulazak u grupne faze LP - 15.250.000 €
Ulazak u grupne faze EL - 2.920.000 €
Ulazak u grupne faze EL - 2.920.000 €
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Play-off 5. miliona ...
Opet jako tesko za nase klubove, sve lige napreduju samo mi nazadujemo zahvaljujuci drzavi, savezu, samim klobovima i ulaganjima, naravno poliika i nacionalna retorika.
Opet jako tesko za nase klubove, sve lige napreduju samo mi nazadujemo zahvaljujuci drzavi, savezu, samim klobovima i ulaganjima, naravno poliika i nacionalna retorika.
- Zeljeznicar -
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Sta je istina?mikel48 je napisao/la: Uhvatio sam samo ovo u vezi Olimpika i to je istina 100%
Imam neogranicen budzet,sta ce mi dnevnicaSariel1987 je napisao/la:Lazes i za ciru.samo lazes. Da ista znas znao bi bar kolko je ciro kosto.
Bolje nam reci kolika je tvoja dnevnica?
Ajd reci bogati,necu moci zaspati cijelu noc.Sreca pa sam iftario,osjekao bi mi i ifrat od znatizeljeA gorstak kakav slag na tortu imam al to kad vam tema vamo predje. Iz tri dijela
Ako mislis sta u vezi ovog eventualnog neigranja na Tusnju,ma i to navijacima Sloge jos vise pase.
Od srca vam zelim da sto vise iznervirate Azmira i da mu tjerate inat pa mozda ubrza gradnju vlastitog stadiona,il eventualno da potrazi bar sesti dio sto mu se duguje od ona tri milionceta taman za ciscenje buduce lokacije stadiona.Ona ostala dva i po moze i kasnije kad radovi odmaknu.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
- BosanacGorstak
- Kontakt:
De se saberi ljudino da nisi zaboravio ifratit pa buncas i pricas nebuloze od gladidvokorak je napisao/la:slobodinog dijetaZvorniks finest
![]()
Hvala podrinjskom butleru iz simin hana sto nam besplatno prenosi provjerene i vjerodostojne informacije.
Vlasniku ti nedostaju izmedju ostalog jos maskota i himna kako biste postali jos profesionalniji i organizacijski jaci. Tebe uporedo ima kao butlera i maskotu, a Begovic Enes je zaduzen za himmu. Zamisli se samo kako na stadionu kao maskota zabavljas prelijepu podrinjsku mladez.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Zasto me citiras? Prepoznao se?BosanacGorstak je napisao/la:De se saberi ljudino da nisi zaboravio ifratit pa buncas i pricas nebuloze od gladidvokorak je napisao/la:slobodinog dijetaZvorniks finest
![]()
Hvala podrinjskom butleru iz simin hana sto nam besplatno prenosi provjerene i vjerodostojne informacije.
Vlasniku ti nedostaju izmedju ostalog jos maskota i himna kako biste postali jos profesionalniji i organizacijski jaci. Tebe uporedo ima kao butlera i maskotu, a Begovic Enes je zaduzen za himmu. Zamisli se samo kako na stadionu kao maskota zabavljas prelijepu podrinjsku mladez.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
- hskzmostar
- Kontakt:
Nikad mi nece biti jasan sportski dio pojedinih klubova prvenstveno mislim na Zelju znaci imas trenera koji je osvojio KUP BiH i 2.mjesto u ligi mlad i perspektivan umjesto da ulozis u njega i saljes ga na usavrsavanja po uefa i fifa seminarima dovedes nekog polovnjka iz Srbije lige u kojoj Momcilo Mrkaic izgleda kao ozbiljan napadac, znaci sem Zvezde i Partizana ostali klubovi su za kur..., dok se ovaj upozna sa igracima i protivnickim ekipama prodje pola sezone gresku su napravili kao i mi sa Misom i Barbaricem koji su luzerski treneri stare jugoslovenske skole nogometa izumrile sa vremenom.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Prepoznao sam prozivanje kolege tarantule,pokusaj nekog humora na osnovu populacije iz Podrinja,i nemoc koju vam izaziva ovaj klub?dvokorak je napisao/la:Zasto me citiras? Prepoznao se?BosanacGorstak je napisao/la:De se saberi ljudino da nisi zaboravio ifratit pa buncas i pricas nebuloze od gladidvokorak je napisao/la:slobodinog dijetaZvorniks finest
![]()
Al et da se ostavimo price koja nije vezana za fudbal.
Posto si navijac Slobode,cujem da vam treneri i djeca iz omladinskog pogona prelaze u Slogu?Nisu vise mogli da podnesu da ih nacelnik dzepari pa radije idu u Slogu gdje je besplatna clanarina?Znas li jel istina mozda
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajde brate na prepucavanja, istovaramo se po zeljihskzmostar je napisao/la:Nikad mi nece biti jasan sportski dio pojedinih klubova prvenstveno mislim na Zelju znaci imas trenera koji je osvojio KUP BiH i 2.mjesto u ligi mlad i perspektivan umjesto da ulozis u njega i saljes ga na usavrsavanja po uefa i fifa seminarima dovedes nekog polovnjka iz Srbije lige u kojoj Momcilo Mrkaic izgleda kao ozbiljan napadac, znaci sem Zvezde i Partizana ostali klubovi su za kur..., dok se ovaj upozna sa igracima i protivnickim ekipama prodje pola sezone gresku su napravili kao i mi sa Misom i Barbaricem koji su luzerski treneri stare jugoslovenske skole nogometa izumrile sa vremenom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Kakvu nam nemoc to izaziva plastika iz SH? Hajde se natezi sa simpatizerima Goška, Krupe, Olimpika i Zvijezde 09. Oni su vam mnooooogo slični.
Sloga poznata po radu i uspjesima mladjih kategorija. Tako da nikakvo cudo nije da se dječaci naprosto satrase da zavrse u Football Academy Tuzla City.
Sloga poznata po radu i uspjesima mladjih kategorija. Tako da nikakvo cudo nije da se dječaci naprosto satrase da zavrse u Football Academy Tuzla City.
? ? <3
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Strasno koje nepoznavanje historije Sloge.dvokorak je napisao/la:Kakvu nam nemoc to izaziva plastika iz SH? Hajde se natezi sa simpatizerima Goška, Krupe, Olimpika i Zvijezde 09. Oni su vam mnooooogo slični.
Sloga je osnovana 1955 godine,a GOSK 1919 kao i Sloboda i to su tebi plasticni klubovi.
Vukovi su osnovani 1993,a Zvijezda 2009 godine.
Za to vrijeme Gosk i Sloga su osvojili jednak broj trofeja kao i Sloboda koja nije plasticni klub i koja je na gradskoj sisi zadnjih sto godina.I lijepo sam te pitao jel istina,isto kao sto sam cuo da pojedini igraci u SLobodi imaju klauzule u ugovoru da mogu otici ako dobiju bolju ponudu bez ikakve naknade?Posto to granici s blesfemijom i zvuci nevjerovatno,sta kaze carsija koliko ste uzeli za Rustemovica,siguran sam da prvak nase drzave nije stedio lovu za jednog od bitnih igraca Slobode?
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Ćosić je produžio ugovor sa Veležom....tako da od te price nema nistaHitman22 je napisao/la:Ne razumijem te ja ništa Gorštak, de malo na Bosanskom jeziku napisi šta ?
Šta ured ozvanicen, šta je sa Cosicem
Gorštak kako je Enes pozdravio okupljene na proslavi?
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Izvinjavam se za sve napisao vezano za Gošk. Promaklo mi je kako je Seljački športski klub igrao nekakvu ligu nekakve hb.
Kad je rijec o ugovorima, odakle crpiš informacije?
Kad je rijec o ugovorima, odakle crpiš informacije?
? ? <3
Čuj ti njega, " sa blEsfemijom"...
Bogami pravi Azmir Man City za bh uslove vrlo brzo bi sloga mogla postati omrazen klub u gradu soli iako to vec sada jeste.
A sto se tice rustem age imam osjecaj da ce se popisati na nas na sred koseva
A sto se tice rustem age imam osjecaj da ce se popisati na nas na sred koseva
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
hrustem je uvjek bio jedan od najboljih destruktivaca u nasoj ligi.Penaltiky je napisao/la:Rustem je dobar igrač ako se uklopi u Zrinjski biće jedan od najboljih u ligi.mma_hz je napisao/la:Ne moze se onakva taraba preporoditi.Odavno nije igrao gori igrac u FK Sarajevu.U rangu Nikotovica i Docija.FoSte95 je napisao/la:Sad kada se Rustemović preporodi u Zrinsjkom i postane ubjedljivo najbolji igrač lige
- Evolve
- Kontakt:
Jel bilo klubova koji su u prosloj sezoni imali 6 stranaca u ekipi?
NK Široki Brijeg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.