Iz pm eto odakle. Nije problem dovesti igraca iz nize lige tipa iz Veleza, Olimpika i to, ali dovedi igraca koji je medju boljim u tim timovima. Ovako dovodis igraca koji meda ne moze u Prvoj ligi i ovi iz Veleza jedva cekaju da ga se rijese.Zenzo je napisao/la:Odakle bi ti igraca iz Partizana mozda, Wisle Krakov, Basela ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Svaka cast na istrazivanju i hvala na informacijama. Barem malo ohrabrujuce te stvari zvuce. Po svemu sudeci, trenerska karijera mu je krenula dobro, ali onda strmoglavo pala. Da li je vise do njega ili do okolonosti, klubova u kojima je radio, to cemo vidjeti. Mozda se samo i ja hvatam za slamke, ali eto, nada umire zadnja.braco je napisao/la:Malo sam istraživao za Krčmarevića oko njegovih početaka.
Ipak je transfermarkt pogriješio sa podatkom da je bio trener 3 utakmice, on je bio od oktobra 2005. do kraja decembra 2006. godine. Kad je napustio OFK, u tom trenutku su završili polusezonu na trećem mjestu. Dosta su dobro u ušli u sezonu, ali su u drugom dijelu polusezone došli nešto lošiji rezultati.
Prije toga je bio trener mlađih selekcija Partizana pa je vjerovatno tu Jovetića trenirao, sad dal' ga je učinio on igračem ili ne to ne možemo znati. Nebitno, istina je da su tada u OFK bili Rajković i Tošić. On je doveo Kolarova u zimskom prelaznom roku iz Čukaričkog. To je bio jedan dosta sporan transfer, ali nema veze sa temom svakako.
Mala zanimljivost je da u OFK Krčmanović trenirao naša nekadašnje igrače Ćuluma i Kambera. Također u je OFK Beograd trenirao i Nenada Lalatovića koji se povezivao s nama ovih dana za trenersku poziciju.
Svojevremeno je i Ljupko Petrović, čovjek koji se sa Zvezdom pokorio evropu rekao za Krmarevića da je najveći trenerski potencijal i da je sjajna karijera pred njim. Doduše tu se drug Ljupko malo zayebo.
Dok je bio trener mlađih kategorija Partizana, osvojio je 2 duple krune u 2 sezone. Osvojio je još i nekoliko internacionalnih turnira sa tim selekcijama Partizana. Predvodio je generaciju '89 i iz te generacije je 6 momaka zaigralo za prvi tim Partizana. Sa OFK-om je došao do kvalifikacija kupa uefa gdje je ispao Auxerrea i finala kupa Srbije gdje je izgubi od Zvezde (2-2 regularno vrijeme, 2-4 u produžetcima). Eto to su neki njegovi počeci.
1921
Hvala @braco na istraživanjima, nadam se da tih par rečenica nije jedino pozitivno i vrijedno pomena u kontekstu trenerske karijere Slobodana Krčmarevića.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Prvo da čestitam klincima na sjajnoj utakmici, baš je bio merak gledati.
Što se tiče izbora trenera, ne znam više ni sam šta da kažem. Kada po stoti put pomisliš da ne mogu ispasti gluplji, oni te uvijek i iznova demantuju. Ovo što Misimović radi nema više nikakve veze sa zdravim razumom. Nekako mi djeluje da opet tjera inat, kao kad je rekao da je pogodio sa Lendrićem, a onih pedeset promašaja prije i poslije Lendre nisu bitni. E tako će jedne godine pogoditi i sa trenerom, pa će onda biti majstor, a ove sramote do tada će tada biti nevažne.
Ovog trenera niti sam guglao i još uvijek nisam zapamtio ni kako se zove, ubio je Megamiks volju u meni. Ne možeš vjerovati da se lik ovako igra sa Željom.
Gledao sam ovu statistiku što je neko iznad postavio, znači ovaj lik je ostvario 34 pobjede u trenerskoj karijeri. Evo, da se malo igramo matematike, znači trebaće mu 21-22 pobjede da bi uzeli titulu, što je 65% od ukupne cifre njegovih pobjeda u 13 godina karijere.
Sretno majstore, **** nam nanu naninu.
Što se tiče izbora trenera, ne znam više ni sam šta da kažem. Kada po stoti put pomisliš da ne mogu ispasti gluplji, oni te uvijek i iznova demantuju. Ovo što Misimović radi nema više nikakve veze sa zdravim razumom. Nekako mi djeluje da opet tjera inat, kao kad je rekao da je pogodio sa Lendrićem, a onih pedeset promašaja prije i poslije Lendre nisu bitni. E tako će jedne godine pogoditi i sa trenerom, pa će onda biti majstor, a ove sramote do tada će tada biti nevažne.
Ovog trenera niti sam guglao i još uvijek nisam zapamtio ni kako se zove, ubio je Megamiks volju u meni. Ne možeš vjerovati da se lik ovako igra sa Željom.
Gledao sam ovu statistiku što je neko iznad postavio, znači ovaj lik je ostvario 34 pobjede u trenerskoj karijeri. Evo, da se malo igramo matematike, znači trebaće mu 21-22 pobjede da bi uzeli titulu, što je 65% od ukupne cifre njegovih pobjeda u 13 godina karijere.

Sretno majstore, **** nam nanu naninu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Još nešto, a ne piše na transfermarktu. Bio je u sezoni 2013/2014 trener Al Madine u Libiji. Yebiga i ja sam ovo istraživo ne bil' našao bar nešto pozitivno da mi da kakvu nadu. 

E baš ti hvala, sad sam miran.braco je napisao/la:Još nešto, a ne piše na transfermarktu. Bio je u sezoni 2013/2014 trener Al Madine u Libiji. Yebiga i ja sam ovo istraživo ne bil' našao bar nešto pozitivno da mi da kakvu nadu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Yebiga tako je kako je.Virtu4l je napisao/la:E baš ti hvala, sad sam miran.braco je napisao/la:Još nešto, a ne piše na transfermarktu. Bio je u sezoni 2013/2014 trener Al Madine u Libiji. Yebiga i ja sam ovo istraživo ne bil' našao bar nešto pozitivno da mi da kakvu nadu.
Eto ode Kajkut ...
1921'
R.I.P. Anthony Bourdain (1956.-2018.)
A.Čulić - "Ako nekome slučajno pokušate sugerirati da srlja, pri tome argumentirano, Vi ste crna ovca, a među hiljadama bijelih, crna ne može biti nimalo draga, strši ..."
A.Čulić - "Ako nekome slučajno pokušate sugerirati da srlja, pri tome argumentirano, Vi ste crna ovca, a među hiljadama bijelih, crna ne može biti nimalo draga, strši ..."
- svrakino1921
- Kontakt:
Nek mu je sa srecomHrasno87 je napisao/la:Eto ode Kajkut ...
radi li se sta na terenu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Hrvanović slobodan igrač, za sitne novce bi se moglo probat nesto uradit na njegovom dolasku ponovnom.
Ne dižite samo prašinu oko ovog iz Veleža, Mustafa nije povezan sa dolaskom u Želju.
Zašto ne nadju novac za Arežinu, ukoliko se ne mogu nositi sa Zrinjskim, neka izjave da ne čekamo te titule i da nam kažu da smo jednostavno drugi klub u državi i nemamo ambicije.
Bitno je da smo mi prvi po plaćanju doprinosa i da trava raste svojim tokom u Grčkoj.
Ne kažem da je to je nebitan faktor, ali logicno je da ih placaju ako se predstavljaju najboljim do sad.
Isto kao da mi to jedini u regionu placamo pa na svakom pressu treba isticat.
Arežina ???
Terzić ???
Dajte nekog, ili bar raskid sa Mehremicem i ostalom rajom, da nas bar necim obradujete.
Zaboli puno kad shvatis da za kojeg god igraca Zrinjski pokaze interesovanje, da mi nemamo sanse i moramo se povuci.
Ne dižite samo prašinu oko ovog iz Veleža, Mustafa nije povezan sa dolaskom u Želju.
Zašto ne nadju novac za Arežinu, ukoliko se ne mogu nositi sa Zrinjskim, neka izjave da ne čekamo te titule i da nam kažu da smo jednostavno drugi klub u državi i nemamo ambicije.
Bitno je da smo mi prvi po plaćanju doprinosa i da trava raste svojim tokom u Grčkoj.
Ne kažem da je to je nebitan faktor, ali logicno je da ih placaju ako se predstavljaju najboljim do sad.
Isto kao da mi to jedini u regionu placamo pa na svakom pressu treba isticat.
Arežina ???
Terzić ???
Dajte nekog, ili bar raskid sa Mehremicem i ostalom rajom, da nas bar necim obradujete.
Zaboli puno kad shvatis da za kojeg god igraca Zrinjski pokaze interesovanje, da mi nemamo sanse i moramo se povuci.
Zadnja izmjena: Manijakdolopate, dana/u 05 jun 2018, 19:11, ukupno mijenjano 3 puta.
Nek mu je ...svrakino1921 je napisao/la:Nek mu je sa srecomHrasno87 je napisao/la:Eto ode Kajkut ...

Dolazak Salke sada vec ima logike, sa druge strane ovi novinari znaju sve i svasta i ne vidim svrhu da to ne objavljuju, šute prekjučer i jučer za Krčmarevica, i tek kada je zvanična potvrdila, oni objavljuju kako su još ranije kontaktirali dotičnog jer su znali da ima "nešto", tako šute i za moguca pojacanja a takodjer sve znaju, portal koji nije medijski partner ispade informiraniji i upućeniji od njih samih ...
1921'
Bolje priliku dati Mujagicu nego ovog dovoditi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
http://****/biscevic-za-sportske ... e-legende/ nije Zeljo nastao prije tri godine bijednici jedni.
Nasto je prije dvije kad je Cenan temelje udario i spasio nas sudbine Brotnjaplavousrcu je napisao/la:http://****/biscevic-za-sportske-nije-zubandan-samo-jedan-covjek-klub-je-zaboravio-na-svoje-legende/ nije Zeljo nastao prije tri godine bijednici jedni.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Buki mi je jedan od najdrazih poslijeratnih igraca, ali vala nije ni njegovo maslo za ramazana. Daleko od toga...
1921
- MocMahale444
Nema se cemu nadati, roknuta i zadnja nada s ovim muflonom.
Samo sutiti dok odu svi.
Samo sutiti dok odu svi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Onda dolazi Amar sa svojim ljudima i sve ce biti kako treba.
Najjace mi je to sto ste uvjereni da on dolazi samo da ovi odu, lozite se idalje.

Najjace mi je to sto ste uvjereni da on dolazi samo da ovi odu, lozite se idalje.
- Zeljeznicar -
Malo postovanja, govoris o najtrofejnijem treneru u istoriji kluba i ove drzave.
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.