FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

Fuad96
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la Fuad96 » 04 jun 2018, 14:30

Ma ja bih volio najvise kada bi sloga i sloboda bili medju prvima a sarajevo i zeljo medju zadnjima !

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 jun 2018, 14:37

Fuad96 je napisao/la:Ma ja bih volio najvise kada bi sloga i sloboda bili medju prvima a sarajevo i zeljo medju zadnjima !
slika
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 jun 2018, 17:29

Stojčev i zvanično Slogin

Potpisao na dvije godine
Miloš Stojčev je od danas i zvanično novi igrač FK Sloga Simin Han.
ZVANIČNO
E. Škorić
04.06.18. 13:55

slika

Kako se i pisalo posljednjih dana, Stojčev karijeru nastavlja u redovima novog premijerligaša. On je danas obavio ljekarski, dogovorio je finaliziran i potpisan je ugovor na dvije godine.

Stojčev se priključuje ambicioznom projektu Sloge, koja na čelu s Azmirom Husićem pravi nevjerovatne stvari.

U karijeri je igrao za veliki broj klubova, a u Premijer ligi je bio član Leotara i Sarajeva u čijem dresu je u 40 mečeva postigao šest golova.

Očekuje se uskoro da klubu pristupe i Nevres Fejzić, golman iz Krupe, te Adnan Šećerović, igrač Mladosti iz Doboja kod Kaknja, a u narednom periodu će sasvim sigurno biti još zvučnih imena koja će doći u Simin Han.

Sloga ima velike ambicije i želi u debitanskoj sezoni u Premijer ligi pokazati pravo lice.

Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 jun 2018, 17:36

Vojvodić: Žao mi je što ne mogu doći, čestitam Slogi na velikom uspjehu

Trener koji je vodio tim iz Simin Hana u prvom dijelu sezonu
Darko Vojvodić, sadašnji šef struke Borca iz Banja Luke, u prvom dijelu sezone vodio je od jučer novog premijerligaša Slogu Simin Han. Već tada je bilo jasno da će tim iz Simin Hana do samog kraja voditi bitku za prvo mjestu.
S. Mlaćo
03.06.18. 16:40

slika

Vojvodić: Žao mi je što ne mogu doći, čestitam Slogi na velikom uspjehu
U Simin Hanu su znali cijeniti sve što je Vojvodić učinio na klupi ovog tima, pa su mu poslali pozivnicu da prisustvuje večerašnjoj proslavi.

"Drago mi je što me u Slogi nisu zaboravili. Čestitam Slogi, svim nogometašima, Upravi i Azmiru Husiću na ovom velikom uspjehu. Velika je stvar i za bh. nogomet što je Sloga u Premijer ligi, te im od srca želim mnogo uspjeha u narednom periodu. Nalazim se u Foči sa svojim roditeljima i nažalost ne mogu doći na proslavu, međutim vjerujem da će sve proteći na najbolji mogući način. Znam koliko je Azmiru Husiću bilo stalo da izbori plasman u Premijer ligu i još jednom sve čestitke od mene", kazao je Vojvodić.

Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.
Ja volim FK Tuzla City

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 04 jun 2018, 19:39

Ova Sloga će biti osvježenje u PL BiH.....šteta što ovog Azmira nema u Želji...a što se tiče Slobode za dvije godine ih ponovo vidim u federalnoj,bolje i ne zaslužuju

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 04 jun 2018, 22:23

Stojcev kaparisan.
Mahala prica o eventualnom dolasku Ibricica,Mehidica i Crnkica.Prvi i treci su igraci po mom ukusu.
I daj Azmire nego renomirano trenersko ime,dzaba nam igraci ako to neko ne bude znao motivisati.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 04 jun 2018, 23:17

Ovo je trenutno ono sa cim raspolazemo u ovom momentu:
Golmani:
Nevres Fejzic
Almin Abdihodzic
Franko Lalic
Dino Cizmic

Odbrana:
Ivan Kostic
Jovo Kojic
Selvedin Islamovic
Jasmin Moranjkic
Adnan Hrelja
Samir Efendic
Dejan Siranovic

Vezni i krilni igraci:
Nemanja Stjepanovic
Aleksandar Milakovic
Mirza Music
Muris Piric
Almir Omerovic
Miljenko Bosnjak
Stefan Vukmirovic
Nikola Mitrovic
Almedin Ziljkic
Budimir Sarcevic
Salko Jazvin

Napad:
Joco Stokic
Husein Poturalic
Ajdin Mahmutovic

Ovoj ekipi za sad mozemo dodati Adnana Secerovica u Vezni red koji je i onako prenatrpan i za ocekivati je da ce neko podici sidro.Isto tako je i stojcev vezni igrac tako da ce i sigurno vezni red da dozivi dobar remont.
Golmana imamo za izvoz,treba to rasteretiti.Vezni red rasteretiti.Napad obavezno pojacati.

Dobar dio ekipe je vec igrao PL,i nece im biti nikakva novina.Uz Stojceva koji se moze smatrati kapitalcom,ocekujem i od Ajdina Mahmutovica da igra sa vise motiva i da pokaze svoje golgeterske sposobnosti.

Valjda kaparisemo i kakvog kapitalca u odbrani,jakog i kvalitetnog igraca.Mozda nas Azmir iznenadi sa Ibricicom,Cnkicem,Mehidicem :mrgreen:

Al pobogu si boze,daj ono najbitnije.Ulozi milion u trenera,baci Amara da se igramo..Husref..Jovic..Pochetino :urnebes:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 05 jun 2018, 09:50

BosanacGorstak je napisao/la:Ovo je trenutno ono sa cim raspolazemo u ovom momentu:
Golmani:
Nevres Fejzic
Almin Abdihodzic
Franko Lalic
Dino Cizmic

Odbrana:
Ivan Kostic
Jovo Kojic
Selvedin Islamovic
Jasmin Moranjkic
Adnan Hrelja
Samir Efendic
Dejan Siranovic

Vezni i krilni igraci:
Nemanja Stjepanovic
Aleksandar Milakovic
Mirza Music
Muris Piric
Almir Omerovic
Miljenko Bosnjak
Stefan Vukmirovic
Nikola Mitrovic
Almedin Ziljkic
Budimir Sarcevic
Salko Jazvin

Napad:
Joco Stokic
Husein Poturalic
Ajdin Mahmutovic

Ovoj ekipi za sad mozemo dodati Adnana Secerovica u Vezni red koji je i onako prenatrpan i za ocekivati je da ce neko podici sidro.Isto tako je i stojcev vezni igrac tako da ce i sigurno vezni red da dozivi dobar remont.
Golmana imamo za izvoz,treba to rasteretiti.Vezni red rasteretiti.Napad obavezno pojacati.

Dobar dio ekipe je vec igrao PL,i nece im biti nikakva novina.Uz Stojceva koji se moze smatrati kapitalcom,ocekujem i od Ajdina Mahmutovica da igra sa vise motiva i da pokaze svoje golgeterske sposobnosti.

Valjda kaparisemo i kakvog kapitalca u odbrani,jakog i kvalitetnog igraca.Mozda nas Azmir iznenadi sa Ibricicom,Cnkicem,Mehidicem :mrgreen:

Al pobogu si boze,daj ono najbitnije.Ulozi milion u trenera,baci Amara da se igramo..Husref..Jovic..Pochetino :urnebes:

Stavi Miloša Stojčeva u vezni red,on je već tu.Za trenera Starčević vam nije rješenje.Jović bi vam legao k'o budali šamar.

Hrasno87
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno87 » 05 jun 2018, 16:27

Zainteresovani ste za Miću Kuzmanovića
1921'

R.I.P. Anthony Bourdain (1956.-2018.)

A.Čulić - "Ako nekome slučajno pokušate sugerirati da srlja, pri tome argumentirano, Vi ste crna ovca, a među hiljadama bijelih, crna ne može biti nimalo draga, strši ..."

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 05 jun 2018, 17:23

Hrasno87 je napisao/la:Zainteresovani ste za Miću Kuzmanovića
a daj brate pa je li to realno hahahaha

Hrasno87
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno87 » 05 jun 2018, 17:31

FoSte95 je napisao/la:
Zasto nebi bilo realno da su zainteresovani? imaju gazdu koji ima pare, sta je jedan Kuzmanovic naspram Stojčeva? ako su zainteresovani ne znaci i nuzno da ce ga dovesti, daleko je od "zainteresirasnosti" do realizacije transfera, slobodan je igrac i kao takav svugdje moze naci angazman ...
1921'

R.I.P. Anthony Bourdain (1956.-2018.)

A.Čulić - "Ako nekome slučajno pokušate sugerirati da srlja, pri tome argumentirano, Vi ste crna ovca, a među hiljadama bijelih, crna ne može biti nimalo draga, strši ..."

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 jun 2018, 18:05

FoSte95 je napisao/la:
Jesi ti smarač opasan,jarane...... Husic je doveo jednog Ciru Blazevica da trenira klub u drugoj ligi a da ne moze dovesti nekog Kuzmanovića.....sta hoces ti u stvari
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Fuad96
Kontakt:

Post Postao/la Fuad96 » 05 jun 2018, 18:14

nellic07 je napisao/la:Ova Sloga će biti osvježenje u PL BiH.....šteta što ovog Azmira nema u Želji...a što se tiče Slobode za dvije godine ih ponovo vidim u federalnoj,bolje i ne zaslužuju
Jezik sebi pregrizao,nadam se da ce biti obrnuto da ce sloboda i sloga harati nasom ligom a zeljo medju zadnjima aBd!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 05 jun 2018, 19:30

aa brate šta ste se nadigli odmah nisam ništa loše mislio bog te...... samo kažem lik izjeba Sarajevo, nema ga na produženju ugovora i sada prlčitam ovo

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 05 jun 2018, 21:56

Hoće li Sloga imati problema s igranjem na Tušnju?

Azmir Husić je optimističan
Nakon što je izborila plasman u Premijer ligu, Sloga iz Siminog Hana počela je s dovođenjem ozbiljnih pojačanja, ali ima jedan "problem" za klub iz tuzlanskog predgrađa.
E. Škorić
05.06.18. 21:22

slika

Nekada prvi čovjek Slobode, danas Sloge, smatra da "neće biti problema" kada je u pitanju korištenje tuzlanskog stadiona, a u Slobodi bi radije da on pripada isključivo crno-crvenima

U Slogi namjeravaju svoje domaće utakmice igrati na stadionu Tušanj na kojem igra FK Sloboda, pa je ranije navodno potpisan ugovor s Gradom Tuzlom o korištenju Tušnja.

Međutim, prema onome što je rekao za Fenu direktor JU "Gradski stadion Tušanj" Dževad Šećerbegović, izgleda kao da Slogi neće biti jednostavno da zaigra na tuzlanskom stadionu.

"Klub iz Simin Hana taj problem ne treba rješavati s nama, nego s ljudima iz Slobode. Kako se oni dogovore, tako će biti. Samo podsjećam da prioritet u korištenju terena našeg stadiona imaju nogometaši Slobode i atletičari AK Sloboda Tehnograd", rekao je za Fenu Šećerbegović.

Također, prvi čovjek Slobode Senad Mujkanović je kazao da neće biti jednostavno da pored Slobodinog prvog tima i juniora Tušanj koriste i igrači Sloge.

Kontaktirali smo Azmira Husića, predsjednika Sloge, a on nam je kratko kazao:

"Ne bi trebalo da nas to zabrinjava. Riješit ćemo to", poručio je Husić za SportSport.ba.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 05 jun 2018, 22:27

slika

Adnan Šećerović novi je igrač našeg kluba. Dobro došao!
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 05 sep 2018, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 05 jun 2018, 23:03

Šećerović: Ovakve uslove ne nude ni klubovi vani, oduševljen sam

Dvadesetšestogodišnji Adnan Šećerović novi je igrač Sloge Simin Han. Sa novim premijerligašem Šećerović je potpisao ugovor na tri godine. Ono o čemu se pisalo prethodnih dana, danas je dobilo i svoju službenu potvrdu. Bivši igrač Mladosti Adnan Šećerović potpisao je ugovor sa novim bh premijerligašem, Slogom iz Siminog Hana. Bivši veznjak Mladosti je ugovor sa ekipom iz Siminog Hana potpisao na tri godine.

''Prezadovoljan sam uslovima koje su mi ponudili ljudi iz ovog kluba, ali i kompletnom pričom koja se pravi oko ovog kluba. Ovaj klub nudi vrhunske uslove za igrače kakve ne prućaju ni klubovi vani, a to vam mogu reći jer sam igrao pet godina vani'', nije krio svoje oduševljenje dvadesetšestogodišnji Šećerović.

U prošloj sezoni Šećerović je odigrao 28 utakmica za ekipu iz Doboja i po izboru navijača ovog kluba proglašen je za najboljeg igrača. U karijeri nastupao je još za Željezničar, Radnik, Lustenau, Slobodu, Rodu, Maastricht, Fortunu Sittard, Nec Nijmegen i Slaven. Njegove sjajne igre u prošloj sezoni nisu prošle nezapaženo pa je dobio i poziv novog selektora BiH Roberta Prosinečkog za nastup našeg nacionalnog tima na američkom kontinentu.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Fuad96
Kontakt:

Post Postao/la Fuad96 » 05 jun 2018, 23:20

Jedva cekam da pocne sezona da vidim kako Tuzla City čisti sve pred sobom.

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 05 jun 2018, 23:38

Fuad96 je napisao/la:Jedva cekam da pocne sezona da vidim kako Tuzla City čisti sve pred sobom.
Tesko mozemo ocekivati da Sloga cisti sve pred sobom,ja bi prvu sezonu bio zadovoljan da se izbori opstanak ili eventualno da nekako izborimo evropu bilo preko kupa ili lige.U fudbalu nije sve nakupuj igraca i titula je sigurica.I konkurencija ima odlicne ekipe,posebno udarna cetvorka.Od ovog tima u naredne dvije sezone ocekujem da napravi jaku omladinsku skolu,dovedu dobar i strucan kadar i da klub funkcionise na jednom visokom nivou,da eventualno rijesimo pitanje stadiona,da se omasovi populacija koja ce podrzati ovaj klub i kad to sve odradimo u buducnosti necemo imati problem ni za visoke rezultate kad je liga u pitanju.Trebaju nam cvrsti temelji.

Sto se tice ove prve sezone,ako masimo sa trenerom moze svasta da se desi.Trener nam je prioritet svih prioriteta i to mora biti odlican trener ako vec puca da bar do evrope dobacimo.U suprotnom mrka kapa,opstanak bi bio premija.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Fuad96
Kontakt:

Post Postao/la Fuad96 » 05 jun 2018, 23:56

BosanacGorstak je napisao/la:
Fuad96 je napisao/la:Jedva cekam da pocne sezona da vidim kako Tuzla City čisti sve pred sobom.
Tesko mozemo ocekivati da Sloga cisti sve pred sobom,ja bi prvu sezonu bio zadovoljan da se izbori opstanak ili eventualno da nekako izborimo evropu bilo preko kupa ili lige.U fudbalu nije sve nakupuj igraca i titula je sigurica.I konkurencija ima odlicne ekipe,posebno udarna cetvorka.Od ovog tima u naredne dvije sezone ocekujem da napravi jaku omladinsku skolu,dovedu dobar i strucan kadar i da klub funkcionise na jednom visokom nivou,da eventualno rijesimo pitanje stadiona,da se omasovi populacija koja ce podrzati ovaj klub i kad to sve odradimo u buducnosti necemo imati problem ni za visoke rezultate kad je liga u pitanju.Trebaju nam cvrsti temelji.

Sto se tice ove prve sezone,ako masimo sa trenerom moze svasta da se desi.Trener nam je prioritet svih prioriteta i to mora biti odlican trener ako vec puca da bar do evrope dobacimo.U suprotnom mrka kapa,opstanak bi bio premija.
Ma Azmir nije covjek koji se bori za opstanak.Znam dok je vodio Slobodu kakvi smo bili od trenera Musemica pa do uprave,igraca bili uvijek u samome vrhu cak smo i titulu izgubili u predzadnjoj utakmici kod kuce protiv Drine.Para vrti gdje burgija nece.Vidjeces 100% sam siguran da ce Sloga biti jaka sljedece sezone vidis i sam svaki dan novi igraci i to ne neki nizerazazredni,ima predsjednik para nudi dobre ugovore.Sam je rekao da nece se boriti za opstanak prije par dana.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.