Za Partizan?Slobodas je napisao/la:Za koga vam je otac, djed navijao navijajte i vi
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
- zlatnakoka
- Kontakt:
Ne znam da li je istina to sa djecom koja prelaze gore, ali nije nelogično.
Pogotovo po takvim uslovima, gdje ne plaćaš opremu i razna s*anja, a svi znamo da se u "Slobodi" sve plaća, pa čak i igranje u prvoj postavi, pozicija na terenu i slično.
Nažalost po nas, loši smo finansijski, konkurencija jaka i to je to.
Što se tiče terena, nek se napravi klauzula kakva, da Sloga sredi teren i nek plaća održavanje za sva tri kluba koji bi tu igrali.
Odmah bi Tušnju ostajalo više para da mogu krasti, pardon sredjivati okolicu terena.
I ako Azmir, kao što piše, potegne one svoje pozajmice zbog ovoga, onda nek crkne lagano.
Pogotovo po takvim uslovima, gdje ne plaćaš opremu i razna s*anja, a svi znamo da se u "Slobodi" sve plaća, pa čak i igranje u prvoj postavi, pozicija na terenu i slično.
Što se tiče terena, nek se napravi klauzula kakva, da Sloga sredi teren i nek plaća održavanje za sva tri kluba koji bi tu igrali.
Odmah bi Tušnju ostajalo više para da mogu krasti, pardon sredjivati okolicu terena.
I ako Azmir, kao što piše, potegne one svoje pozajmice zbog ovoga, onda nek crkne lagano.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kada Stojcevu i Seceru daje one pare treba ga udariti po novcaniku i prebaciti Slobodi na racun, fino rentanje po utakmici 50 hiljada.zlatnakoka je napisao/la:Ne znam da li je istina to sa djecom koja prelaze gore, ali nije nelogično.
Previse se pridaje paznje Azmiru i njegovoj novoj igracki ( mislim na Slogu).Njemu je i Sloboda bila igracka.Jedinu pozitivu u svemu ovome vidim u tome da ce svi oni koji zaista vole Slobodu konačno zbiti redove, staviti po strani neke razmirice, političke razlike i slična sranja i postaviti klub na zdrave noge.Necemo valjda dozvoliti da neki drugi klub iz Tuzle napravi veci uspjeh i osvoji neki trofej pored Slobode koja zivi vec 100 godina.Ovo sto se desava da treneri i igrači prelaze iz Slobode u Slogu je dio plana za podrivanje kluba.Prica se da nece na tome stati.U narednom periodu ce pokupiti dio igraca iz omladinskog pogona- juniora i kadeta.Ponudice im stipendije, besplatnu opremu.Treba hitno održati Skupštinu kluba, uspostaviti UO u punom kapacitetu, napraviti plan rada prvog tima sa zaduženjima, realnim planovima. Uraditi kompletnu rekonstrukciju omladinskog pogona.Zahvaliti se nekima, a dovesti ljude koji su stručni da uspostave sistem rada.Vratiti turnir "Mustafa Hukic".Poraditi na marketingu.Sastati se predstavnicima navijača i saslusati njihove prijedloge vezane za podrsku klubu.Uglavnom posla ima i treba sto prije krenuti sa radom.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Svaka cast na svakoj rijeci ovdje napisanoj. Da samo sedam dana imamo nekog sposobnog sportskog radnika na visokoj poziciji da malo reorganizuje neke stvari, da se popravi marketing, da se napravi pokoja nagradna igra, postavi koji stand u gradu, privukli bi dosta dosta vise ljudi na stadione. Onda ova sra**a oko stranica po mrezama i slicno da se rijese jednom zauvijek. Da se stavi sve pod kontrolu, ali eto mozemo se samo izgleda nadati sa strane nazalost.Teretana je napisao/la:Previse se pridaje paznje Azmiru i njegovoj novoj igracki ( mislim na Slogu).Njemu je i Sloboda bila igracka.Jedinu pozitivu u svemu ovome vidim u tome da ce svi oni koji zaista vole Slobodu konačno zbiti redove, staviti po strani neke razmirice, političke razlike i slična sranja i postaviti klub na zdrave noge.Necemo valjda dozvoliti da neki drugi klub iz Tuzle napravi veci uspjeh i osvoji neki trofej pored Slobode koja zivi vec 100 godina.Ovo sto se desava da treneri i igrači prelaze iz Slobode u Slogu je dio plana za podrivanje kluba.Prica se da nece na tome stati.U narednom periodu ce pokupiti dio igraca iz omladinskog pogona- juniora i kadeta.Ponudice im stipendije, besplatnu opremu.Treba hitno održati Skupštinu kluba, uspostaviti UO u punom kapacitetu, napraviti plan rada prvog tima sa zaduženjima, realnim planovima. Uraditi kompletnu rekonstrukciju omladinskog pogona.Zahvaliti se nekima, a dovesti ljude koji su stručni da uspostave sistem rada.Vratiti turnir "Mustafa Hukic".Poraditi na marketingu.Sastati se predstavnicima navijača i saslusati njihove prijedloge vezane za podrsku klubu.Uglavnom posla ima i treba sto prije krenuti sa radom.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- Probisvjet
- Kontakt:
Mene brine ovaj indolentan stav u zgradskoj kuci i nebriga nacelnika. Grad kao vlasnik kluba mora stati u zastitu Slobode na svaki nacin. Kako vidim yebe se njih, niti spominju klub niti ista rade.
Situacija je mnogo gora nego sto mislimo. Zakon o privatizaciji sportskih klubova ce biti u skorije vrijeme nametnut, a onda bez nekoga ko zeli kupiti nasu Slobodu crno nam se pise. Bojim se da bi u buducnosti mogli postati neciji klub II.
Svi raspravljaju o Tusnju. Zaceraj mu, Tusanj bez Slobode ne vrijedi ni pisljive bobe.
Situacija je mnogo gora nego sto mislimo. Zakon o privatizaciji sportskih klubova ce biti u skorije vrijeme nametnut, a onda bez nekoga ko zeli kupiti nasu Slobodu crno nam se pise. Bojim se da bi u buducnosti mogli postati neciji klub II.
Svi raspravljaju o Tusnju. Zaceraj mu, Tusanj bez Slobode ne vrijedi ni pisljive bobe.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Hmm, ovo sto je ss,ba objavio je samo Predmet, nije potpisan ugovor. On je potpisao izjavu da JU moze udovoljiti njihovom zahtjevu, i poslan je kao prijedlog primjer ugovora. Prije da je ovo uradjeno radi dobijanja licence, a daleko je ovo od pravnog ugovora za koristenje.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
MrtvaCarsija
- Kontakt:
Kako ne spominju, pa jel grad daje pare za klub nikad vise nego sad, sta to treba jos grad da uradi, da grad brine i o pojacanjima mozda...Ja koliko znam grad dade i pare da se licenca dobije, grad placa reprogram dugovanja, sto se mene tice ovo je i vise nego dovoljno od gradaProbisvjet je napisao/la:Mene brine ovaj indolentan stav u zgradskoj kuci i nebriga nacelnika. Grad kao vlasnik kluba mora stati u zastitu Slobode na svaki nacin. Kako vidim yebe se njih, niti spominju klub niti ista rade.
Ima i ugovor na 2 strane...br167-10/17od 23.10.2017 godGifron je napisao/la:Hmm, ovo sto je ss,ba objavio je samo Predmet, nije potpisan ugovor. On je potpisao izjavu da JU moze udovoljiti njihovom zahtjevu, i poslan je kao prijedlog primjer ugovora. Prije da je ovo uradjeno radi dobijanja licence, a daleko je ovo od pravnog ugovora za koristenje.
član 18 kaze -za sve eventualne sporove nadležan je sud u TZ.
Skoro sam pisao i broj akta-predmeta pa niste vjerovali.
Pare čine čudo pogotovo kod onih koji se vole ugraditi.Rekao sam da ce biti kako se 2 lika dogovore a mi mozemo samo pjeniti i nervirati i raspravljati šta bi volili ili ne.To je zavšena priča davno!
DRŽAVA TUZLA!!
-
Sariel1987
- Kontakt:
a otkud to tebi?
doduse otkud i aci?
nije dzaba haos na temi...
doduse otkud i aci?
Kad radiš kod notara svasta se nagledaš....Sariel1987 je napisao/la:a otkud to tebi?
doduse otkud i aci?
DRŽAVA TUZLA!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije ovdje meni nista problem, meni je najveci problem sto ljudi navijaju za njega, a ne za Slobodu. Uvijek kada je nesto javi se 10 advokata, nasih bivsih drugova haman. Hajmo mu se i naguzit, sta kazete?
Sa druge strane koje je on obecanje odrzao da ga toliko branite i zalazete se za njega na nasu stetu? Gdje je taj njegov stadion? Zasto sada trazi da igra na ovom, a dvije godine je svaka 3 mjeseca kukao kako ne valja. Kada je Sloboda u pitanju, sve nista nije dobro, nije dobar ni zapad, nema wc-a, los kaze i sjever, a tamo kada je u njemu stvar onda nista nije problem.
Sa druge strane koje je on obecanje odrzao da ga toliko branite i zalazete se za njega na nasu stetu? Gdje je taj njegov stadion? Zasto sada trazi da igra na ovom, a dvije godine je svaka 3 mjeseca kukao kako ne valja. Kada je Sloboda u pitanju, sve nista nije dobro, nije dobar ni zapad, nema wc-a, los kaze i sjever, a tamo kada je u njemu stvar onda nista nije problem.
-
Sariel1987
- Kontakt:
zasad se drzi inacenja slobodi i jasminu 
-
Sariel1987
- Kontakt:
zar se to smije iznosit javno? ozbiljno?NjonjoVam je napisao/la:Kad radiš kod notara svasta se nagledaš....Sariel1987 je napisao/la:a otkud to tebi?
doduse otkud i aci?
vezano za tebe, ne za acu, to mi je jasno po kojoj liniji su oni dosli u posjed kako kazu ekskluzivnih dokumenata,,,
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ovo je jedinstven slucaj u svijetu, ovoliko supaka ma kvadratnom kilometru ne postoji nigdje. Ebo ba Jasmina, jel niko ne vidi kada se zalaze za nesto potajno da ide na stetu svog kluba. Ako vec neki pljuju Slobodu za sve zivo, sve im smeta onda neka se bar udostoje i sute ako ce u isto vrijeme naginjati i za njega.
Ovo kada bi culi navijaci nekog kluba vani stranog bilo bi im smijesno kako se nasi ponasaju.
Ovo kada bi culi navijaci nekog kluba vani stranog bilo bi im smijesno kako se nasi ponasaju.
-
Sariel1987
- Kontakt:
tacno tako.tuzlak1987 je napisao/la:Ma ovo je jedinstven slucaj u svijetu, ovoliko supaka ma kvadratnom kilometru ne postoji nigdje. Ebo ba Jasmina, jel niko ne vidi kada se zalaze za nesto potajno da ide na stetu svog kluba. Ako vec neki pljuju Slobodu za sve zivo, sve im smeta onda neka se bar udostoje i sute ako ce u isto vrijeme naginjati i za njega.
nevjerovatno
-
Sariel1987
- Kontakt:
...meeeeh ne vrijedi
Dobar dan, ima li pojačanja kakvih, jel trener ostaje, jel predsjednik ostaje, jel nam se OP vratio? Skupština bila? Gradi li se istok, kako su šipovi, jel im vruće?
Nema, nije, no, ništa, nula...
Ne zanima me ko će igrat na gradskom stadionu pored Slobode, eto upropastiće nam teren pa nećemo razviti svoju lepršavu igru po kojoj smo prepoznatljivi zadnjih jedno 99 godina.
Imamo prečih stvari, a ni na jednu ne možemo utjecati.
Nema, nije, no, ništa, nula...
Ne zanima me ko će igrat na gradskom stadionu pored Slobode, eto upropastiće nam teren pa nećemo razviti svoju lepršavu igru po kojoj smo prepoznatljivi zadnjih jedno 99 godina.
Imamo prečih stvari, a ni na jednu ne možemo utjecati.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sta je problem sto neki navijaju za njega a neki za tikvešu?Ljudi su razlićiti,glasamo ra različite stranke po svom izboru,neko njemu vjeruje neko tikvešinim nebulozama.Steta je sto ispašta Sloboda u svemu tome.Pa kad vidis broj fukara na sjeveru sve je jasno.Uz Slobodu će ostati nas 500-1000 bolesnika,bez obzira na plasman,političku opciju koja je vodi,bez obzira na forsiranje Musića u ekipi koji igra samo zato sto mu babo plati pripreme kluba.Al ima puno naroda koji ne prelazi preko takvih stvari.tuzlak1987 je napisao/la:Nije ovdje meni nista problem, meni je najveci problem sto ljudi navijaju za njega, a ne za Slobodu. Uvijek kada je nesto javi se 10 advokata, nasih bivsih drugova haman. Hajmo mu se i naguzit, sta kazete?
A probaj na zapadu(kad ti je tako dobar)otići u wc npr.veliku nuzdu ili da npr trebas otići u zenski wc pa ces vidjeti miline.Nemoj legendo braniti ono sto ne valja,stadion je odron pravi.jesil skoro bio u svlačionicama?jesil bio u sl.prostorijama.To treba biti punooooo bolje,jer gore ne moze.
Sloboda je Tz brend sve ostalo je magla.I vjeruj ako se ubrzo sta ne počne raditi za dobrobit Slobode(skupština,novi UO,organizacija kluba i razvoj)neće valjati legendo nista...
DRŽAVA TUZLA!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.