Malo se smješka oko naše, yebo mu Zubandan mater ljigavu!zagorski je napisao/la:Sta je to bilo?joker90 je napisao/la:Nije se veća slina i ljigavac od feminiziranog nikad rodio!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Malo se smješka oko naše, yebo mu Zubandan mater ljigavu!zagorski je napisao/la:Sta je to bilo?joker90 je napisao/la:Nije se veća slina i ljigavac od feminiziranog nikad rodio!
joker90 je napisao/la:Malo se smješka oko naše, yebo mu Zubandan mater ljigavu!zagorski je napisao/la:Sta je to bilo?joker90 je napisao/la:Nije se veća slina i ljigavac od feminiziranog nikad rodio!
Nisam ja ovde dosao s nekim gardom (mozda je tako zvucalo) da se raspravljam ili "spustam na neciji nivo".Laznjak je napisao/la: Ti si gori sto se spustas na nas nivo. Vi ste za nas nedostizni u svakom pogledu. Uzivaj sto si navijac jednog velikana ciji igraci imaju muda da stanu na megdan svakome. Velika je Zvezda za nas, to sto smo mi zasljepljeni ljubavlju prema bordo boji nemoj nam ti sta zamjeriti.
HordashBistrik je napisao/la:E cuj onog glavonje ''Zvezda je smijesan klub''Pa ta ista Zvezda ti moze posluziti kao primjer nasem klubu kako se gradi i radi. Dzaba obilazis svijet moj Evandere kad si u dusi provincijalac.
I ne znam sto bezveze raspravljamo na ovu temu.
Uprava dovedite malog Karacica kad vam se nudi yebo vas on.
Evo dok postim, Amin!Inijesta je napisao/la:Dok nisam sehurio, dino selimovicu **** ti zubanovic najmilije u porodici, smijali ti se tako na dzenazi a do kraja sedmice ti dabogda bila
Ovo sve potpisujem osim što su po meni izabrali loseg trenera kao zamjenu. I jesu postupili na pravi nacin, sto mi evo trecu godinu ne radimo. Kad samo vratim film o ostavljanju nasih vojnika, ali 'sta je tu je'...bordopoeta je napisao/la:E, tako to rade ljudi u upravi( ne mogu da izgovorim veliki klubovi da tako rade) fk koji misle na napredak i boljitak istog a ne za lični interes. Smijene trenera koji je osvojio kup, bio do zadnjeg kola u igri za titulu, koji je dobio tri zadnja derbija i pritom pojeo našeg "šta je tu je", što i nije baš teško jer su to učinili i svi iole ozbiljniji treneri u našoj ligi. Dok naša uprava produžuje ugovor Husrefu, koji je polučio katastrofalne rezultate i koji je trenerski analfabeta, trener koji nije za fk "Sarajevo", i čiji je plafon GOŠK, Mladost Kakanj-Doboj, Simin Han isl. Ospem se na pisanja pojedinih forumaša te "naša legenda" te na floskule tipa "poznaje našu ligu", koju je neko provalio i onda pojedinci ponavljaju ko papagaj. "Husref voli "Sarajevo", a u projektu uništenja istog -/ "Đerzelez"/, bio je glavni izvođač radova. Hitno mu se zahvaliti i dovesti trenera koji razumije ovu igru, i nikakvu funkciju u klubu. Kakav SD, kakav skaut! On je dobro glup čovjek i njegova osnovna karakteristika je bahatost, osionost i kompleks više vrijednosti. Ako mi mislimo uspjeh kluba na sportskom polju, onda što prije bez Husrefa!
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bavaracmujo, Beli98, Bing [Bot], Burberry46, fks74, HariTz, JackW, Konzerva, mnon46, MokraKifla, NeSamSafetee, Proximic, sarajevo19461987, skoJaa i 63 gosta.