FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 06 jun 2018, 02:26

zagorski je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Nije se veća slina i ljigavac od feminiziranog nikad rodio! :puke:
Sta je to bilo?
Malo se smješka oko naše, yebo mu Zubandan mater ljigavu!

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 jun 2018, 02:27

joker90 je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Nije se veća slina i ljigavac od feminiziranog nikad rodio! :puke:
Sta je to bilo?
Malo se smješka oko naše, yebo mu Zubandan mater ljigavu!

slika
:puke: :puke: :puke:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 jun 2018, 02:40

Kako ljigava i odvratna faca jbt... FUJ
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 06 jun 2018, 03:24

Gle ti tu facu prava ona muska tetkica sa viskom zenskih hormona, bez imalo morala sto bi i majku prodao za par feninga :puke: :puke:
1946~

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 jun 2018, 07:44

Laznjak je napisao/la: Ti si gori sto se spustas na nas nivo. Vi ste za nas nedostizni u svakom pogledu. Uzivaj sto si navijac jednog velikana ciji igraci imaju muda da stanu na megdan svakome. Velika je Zvezda za nas, to sto smo mi zasljepljeni ljubavlju prema bordo boji nemoj nam ti sta zamjeriti.
Nisam ja ovde dosao s nekim gardom (mozda je tako zvucalo) da se raspravljam ili "spustam na neciji nivo".
Samo sam iznio jednu cinjenicu.
Svjestan sam vrlo dobro sta je Zvezda i kolika je njena velicina, ali vi ste ipak nasi stari rivali! Mozda je razlika sada drasticna izmedju 2 kluba, ali vjeruj da pravi i istinski navijaci Zvezde i ljubitelji fudbala imaju i dalje respekt kako prema Sarajevu, tako i prema Želji, kao i prema ostalim znacajnim imenima ex yu fudbala...

Sportski pozdrav pravim navijacima!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 06 jun 2018, 07:58

HordashBistrik je napisao/la:E cuj onog glavonje ''Zvezda je smijesan klub'' :D Pa ta ista Zvezda ti moze posluziti kao primjer nasem klubu kako se gradi i radi. Dzaba obilazis svijet moj Evandere kad si u dusi provincijalac.
I ne znam sto bezveze raspravljamo na ovu temu.
Uprava dovedite malog Karacica kad vam se nudi yebo vas on.
:lol: :lol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 jun 2018, 08:32

Komentar o Feminiziranom ću ostavit poslije iftara.
Ne shvatam što je "Štokholm" ako neko ovdje hvali Zvezdu, a nije Štokholm kad se priča o Dinamu. Isti đavo po meni al hajd, priča se o nekom sistemu kluba i poredi se s našom anarhijom, niko ne masturbira tek tako i spominje neke klubove iz regiona samo et' da se priča o nečemu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 06 jun 2018, 08:53

Šta se ba nervirate oko imbecila. Selimović je okrenuo protiv sebe čitav pitarski puk, ovo je iz inata. Šta drugo očekivati od debila. Nek se jede klošar, kad je odje an od raje. Sve ostalo će doći kad tad na naplatu.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 06 jun 2018, 09:27

Brani ste ga svim silama, **** vas on u pakas. Dika sa istoka. **** li mu frisko umrle.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 jun 2018, 09:41

Nije on jedini bio na proekciji tog filma , bilo je jos nasih igraca koji su bili akteri te utakmice.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Kokteli3
Kontakt:

Post Postao/la Kokteli3 » 06 jun 2018, 09:50

Bavi te se dinom nebitan lik totalno a pojacanja ni s glave sve mi se cini jos jedna sezona u borbi za trece mjesto prelazni rok poceo a mi tapkamo u mjestu spominje se samo neki polovnjak iz hajduka gdje su obecane pare za pojacanja citiram imamo budjet da dovedemo par stranaca imate al za svoje djepove

Kokteli3
Kontakt:

Post Postao/la Kokteli3 » 06 jun 2018, 09:53

I jos nesto smijali smo se za harisa dilavera a ni njega ne mozemo dovesti evo nek pokusaju useina bolta dovesti covjek zeli da gradi nogometnu karijeru hahahah

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 06 jun 2018, 10:18

Inijesta je napisao/la:Dok nisam sehurio, dino selimovicu **** ti zubanovic najmilije u porodici, smijali ti se tako na dzenazi a do kraja sedmice ti dabogda bila
Evo dok postim, Amin!

P.S. hoce neko odstraniti ovog cetnika sa teme? Pa nek’ s ovima iz Svedske prijestolnice palamudi na opstim.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 06 jun 2018, 10:29

bordopoeta je napisao/la:E, tako to rade ljudi u upravi( ne mogu da izgovorim veliki klubovi da tako rade) fk koji misle na napredak i boljitak istog a ne za lični interes. Smijene trenera koji je osvojio kup, bio do zadnjeg kola u igri za titulu, koji je dobio tri zadnja derbija i pritom pojeo našeg "šta je tu je", što i nije baš teško jer su to učinili i svi iole ozbiljniji treneri u našoj ligi. Dok naša uprava produžuje ugovor Husrefu, koji je polučio katastrofalne rezultate i koji je trenerski analfabeta, trener koji nije za fk "Sarajevo", i čiji je plafon GOŠK, Mladost Kakanj-Doboj, Simin Han isl. Ospem se na pisanja pojedinih forumaša te "naša legenda" te na floskule tipa "poznaje našu ligu", koju je neko provalio i onda pojedinci ponavljaju ko papagaj. "Husref voli "Sarajevo", a u projektu uništenja istog -/ "Đerzelez"/, bio je glavni izvođač radova. Hitno mu se zahvaliti i dovesti trenera koji razumije ovu igru, i nikakvu funkciju u klubu. Kakav SD, kakav skaut! On je dobro glup čovjek i njegova osnovna karakteristika je bahatost, osionost i kompleks više vrijednosti. Ako mi mislimo uspjeh kluba na sportskom polju, onda što prije bez Husrefa!
Ovo sve potpisujem osim što su po meni izabrali loseg trenera kao zamjenu. I jesu postupili na pravi nacin, sto mi evo trecu godinu ne radimo. Kad samo vratim film o ostavljanju nasih vojnika, ali 'sta je tu je'...

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 jun 2018, 10:39

E moj Dino, kakav si ti pakaš, fuj.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 jun 2018, 11:01

Imam neki osjećaj i da će Crepulja izlevatit ove levate u klubu oko produženja..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 06 jun 2018, 11:33

Nehljebi izgubise trku za jos jednim pojacanjem. Mrtve im yebem !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 jun 2018, 11:34

Produzit ce jasta,pogotovo sad kad smo ga izgleda popusili za Besirevica,bit ce da nam ga i tu Zrinjski "uvali" .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 06 jun 2018, 11:38

Da se ne lažemo i da smo potpisali Beširevića neki genijalci bi se javili da napišu kako je bolje da smo nekog iz akademije istrpili, kako imamo već dovoljno veznih igrača, kako bi bilo bolje da smo Heriću dali tu priliku i šta sve ne.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 06 jun 2018, 11:43

O sve im yebem ko nam uzima igraca :crazy:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli, Kera1403, rimljanin90 i 23 gosta.