GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
"Dinamo" aka lopovi u skupštini su se odrekli imovinskopravnih zahtjeva.
Hoce li Vrba na svjetsko ili ce u cuzu
Strasno sta se uradilo od Dinama
. Gdje nestadose ovi mamicoljupci sa foruma?
Strasno sta se uradilo od Dinama
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Dinamova skupstina ciji je Mamic clan se odrekla LuL
**** zemljo. Bogami ovdje kod nas se vise isplati biti lopina i ubojica nego normalna osoba.
**** zemljo. Bogami ovdje kod nas se vise isplati biti lopina i ubojica nego normalna osoba.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Znači Dinamo neće dobiti svoje novce nikada već će ih država uzeti sebi?SiamoNoi je napisao/la:"Dinamo" aka lopovi u skupštini su se odrekli imovinskopravnih zahtjeva.
audere est facere!
Neće u cuzu još jer je manje od 5 godina.Do pravomocne presude je na slobodi.Za 5+ ide iza rešetaka.4 i 11 je smijurija za Zokija,al ono...ionako ga ne bi izručili iz SA.Android je napisao/la:Hoce li Vrba na svjetsko ili ce u cuzu![]()
DTSM (Dinamo-to smo mi) je izgleda danas predao zahtjev za naknadu štetespursman je napisao/la:Znači Dinamo neće dobiti svoje novce nikada već će ih država uzeti sebi?SiamoNoi je napisao/la:"Dinamo" aka lopovi u skupštini su se odrekli imovinskopravnih zahtjeva.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 06 jun 2018, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nadam se da će i dobiti jer ovo sve bi bilo besmisleno ako se Dinamu ne vrate pareSiamoNoi je napisao/la:Neće u cuzu još jer je manje od 5 godina.Do pravomocne presude je na slobodi.Za 5+ ide iza rešetaka.4 i 11 je smijurija za Zokija,al ono...ionako ga ne bi izručili iz SA.Android je napisao/la:Hoce li Vrba na svjetsko ili ce u cuzu![]()
DTSM (Dinamo-to smo mi) je izgleda danas predao zahtjev za naknadu štete
audere est facere!
Evo kriminalac izbjeglica drži presicu.

ako je za ovo dobio 6,5 onda za švicarce i amere očekujem bar 8-9 jer to je tek prava optužnica di ga se tereti za preko 200 miljona kuna štete. ovo danas je kamilica od iznosa
Sad ce drzava steci korist na Dinamu stetu. Sjajno! Mater im...
Pobjeda, ali pirova. Mada jos nista nije gotovo, ali Dinamo u svakom slucaju nece dobiti ono sto mu pripada. Bit ce mi drago da Mamic i co. zavrse gdje im je mjesto, ali nije da covjek moze biti zadovoljan samo tom cinjenicom, jer zrtva nije naplatila stetu s obzirom da okrivljenik sam odredjuje hoce li ga osteceni teretiti. Apsurdistan u kojem su osteceni i okrivljeni na istoj strani.
Pobjeda, ali pirova. Mada jos nista nije gotovo, ali Dinamo u svakom slucaju nece dobiti ono sto mu pripada. Bit ce mi drago da Mamic i co. zavrse gdje im je mjesto, ali nije da covjek moze biti zadovoljan samo tom cinjenicom, jer zrtva nije naplatila stetu s obzirom da okrivljenik sam odredjuje hoce li ga osteceni teretiti. Apsurdistan u kojem su osteceni i okrivljeni na istoj strani.
Dakle jedno godinu i pol će se morat skrivat u BiH,a za to vrijeme krece i drugo suđenje 
po ciframa fin petogodišnji proračun, a na kraju pare državi, zato navijači Dinama ne mogu biti zadovoljni. Isti k. bila lova kod Mamića ili u državnoj blagajniSignore je napisao/la:Sad ce drzava steci korist na Dinamu stetu. Sjajno! Mater im...
audere est facere!
Polako.Tek je počelo.Ništa se još ne vraca drzavi do pravomocne presude,a u međuvremenu se stvara sve veci pritisak da se u klubu provedu izbori i vrati šteta za što je danas podnesen zahtjev od strane članova.Ova presuda sad mijenja dosta toga i prvi je korak tek za dalje.Tek krece ono najbolje...

Cijelo obrazloženje stane u jednu rečenicu - neosnovano sklapali fiktivne ugovore kojima su si isplaćivali novac koji je pripadao subjektu čije su interese po statutu tog subjekta dužni štititi. Za ovako priprost kriminal nije potrebnije složenije obrazloženje.
Ne mora se skrivat. Moze komotno preuzeti neki klub u BiH. Oni svi svakako zele 'jednog Mamica' da od njih napravi Dinamo. Eto im prilika da uhvate original.SiamoNoi je napisao/la:Dakle jedno godinu i pol će se morat skrivat u BiH,a za to vrijeme krece i drugo suđenje
Taman Slobodu, pa da imaju 2 kriminalca u Tuzli.Signore je napisao/la:Ne mora se skrivat. Moze komotno preuzeti neki klub u BiH. Oni svi svakako zele 'jednog Mamica' da od njih napravi Dinamo. Eto im prilika da uhvate original.SiamoNoi je napisao/la:Dakle jedno godinu i pol će se morat skrivat u BiH,a za to vrijeme krece i drugo suđenje
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
"Ne bježim nikuda, ja sam u vlastitoj drugoj domovini - Republika Hrvatska je moja prva, a Bosna i Hercegovina druga domovina, čije državljanstvo posjedujem, a imovinu posjedujem u obje svoje domovine."Zanimljivo kako se sjete "druge" domovine kad im osude u "prvoj"
Po izjavi Mektića slobodan je do pravomoćne presude, a ni onda ga ne bi izručivali nego bi ležao u BiH.
audere est facere!
Samo nek ne pije cijanid u nasoj avliji, bice mi ga ubiliJiestifo je napisao/la:"Ne bježim nikuda, ja sam u vlastitoj drugoj domovini - Republika Hrvatska je moja prva, a Bosna i Hercegovina druga domovina, čije državljanstvo posjedujem, a imovinu posjedujem u obje svoje domovine."Zanimljivo kako se sjete "druge" domovine kad im osude u "prvoj"
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pa ja se tome i nadamSignore je napisao/la:Ne mora se skrivat. Moze komotno preuzeti neki klub u BiH. Oni svi svakako zele 'jednog Mamica' da od njih napravi Dinamo. Eto im prilika da uhvate original.SiamoNoi je napisao/la:Dakle jedno godinu i pol će se morat skrivat u BiH,a za to vrijeme krece i drugo suđenje
Skrivat kazem jer ne moze nigdje u Europu.Može za Saudijsku Arabiju zapalit ko brat mu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.