Marko?irfo je napisao/la:Ja znam samo jednog stopera koji igra iskljucivo po lijevoj strani i jedan je od najboljih strijelaca litvanske lige

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Marko?irfo je napisao/la:Ja znam samo jednog stopera koji igra iskljucivo po lijevoj strani i jedan je od najboljih strijelaca litvanske lige
Ovo je dobro, jer je sada sasvim jasno da Misimovic vodi sportsku politiku kluba. Od ovog mu nema bjezanja i skrivanja iza lutki kao sto je bio Cenan Alihodzic i Papac.Neandertalac je napisao/la:Bravo Miske.****.ba: Kako je tekao razgovor sa čelnicima Želje?
"Moram kazati da je Senad Misimović ljudina. S njim sam pregovarao i s njim sam sve dogovorio. Kada smo razgovarali prije potpisa kazao sam mu "Senade, takvih ljudi kao ti više ne postoje". Bio je veoma korektan i za takvog čovjeka treba poturiti leđa".
Dva nova mlada igraca, oba imaju nase drzavljanstvo.Nikola Kosanić je juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine za koju se odlučio zaigrati nakon što je bio kapiten kadetske reprezentacije Njemačke, a u Željezničar će stići nakon igranja za juniore Braunschweiga. Mihael Modić će u klub stići kao slobodan igrač nakon igranja za juniorsku ekipu Milana.
Odlicno, jos se nadam da ce barem 5-6 juniora biti prikljuceno ekipi ove godine, i nakon sto raskinemo sa ovim nepotrebnim dovesti jednog ili 2 provjerena igraca i to je toZenzo je napisao/la:Dva nova mlada igraca, oba imaju nase drzavljanstvo.Nikola Kosanić je juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine za koju se odlučio zaigrati nakon što je bio kapiten kadetske reprezentacije Njemačke, a u Željezničar će stići nakon igranja za juniore Braunschweiga. Mihael Modić će u klub stići kao slobodan igrač nakon igranja za juniorsku ekipu Milana.
Dozvolili mu dakle samo jednog pomoćnika za kojeg je i dobio zeleno svjetlo, od drugog pomoćnika i trenera golmana ništa, toliko o tome da je imao odriješene ruke, Karić ostaje, Zeba novi clan, mora uprava imati svoje oko i uho u štabu ...Ddado je napisao/la:Karic (opet) i Zeba uhljebljeni, prikljucuju se strucnom stabu.
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 25 gostiju.