FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dobro Zeba tu i tamo, kurcevit je i zna zagalamiti, ters po prirodi, treba neko domaći ko zna igrace, situaciju u i oko kluba a pogotovo u svlacionici, a Karić tipičan šuft frajer, preživio tri uprave i osam trenera a i dalje je tu, osam godina je u klubu kao igrac i kao trener, vjerovatno je na fonu sa upravom koja ga drži, nikakve reference nema da bude trener jednom reprezentativnom golmanu a pogotovo ne da trenira golmane u klubu koji desetljećima ima vrhunske golmane, inace jako iritantan i ljigav frajer ...
1921'
R.I.P. Anthony Bourdain (1956.-2018.)
A.Čulić - "Ako nekome slučajno pokušate sugerirati da srlja, pri tome argumentirano, Vi ste crna ovca, a među hiljadama bijelih, crna ne može biti nimalo draga, strši ..."
A.Čulić - "Ako nekome slučajno pokušate sugerirati da srlja, pri tome argumentirano, Vi ste crna ovca, a među hiljadama bijelih, crna ne može biti nimalo draga, strši ..."
Neko je pitao ko bi mogao bit dobar trener golmana u ovoj našoj ligi osim Guše, al je očigledno u međuvremenu izbrisao postZenzo je napisao/la:Hasagic, sta sa njime ?
Baš, obrisa postblueDBR je napisao/la:Neko je pitao ko bi mogao bit dobar trener golmana u ovoj našoj ligi osim Guše, al je očigledno u međuvremenu izbrisao postZenzo je napisao/la:Hasagic, sta sa njime ?

Nenad Džidić, Eso Ibrahimović, Almir Tolja, Kenan Hasagić, Goran Brasnic, samo neka od imena ...
1921'
Ma Dino ima par ponuda vani, ako mu to propadne otice dole, po sadasnjoj ekipi on je nepotreban, kao ni Arezina spor igrac , isto Izgleda da se nismo dog oko plate sa Vojom mogo bi otic... ako nam ova dvojica budu pojacanja nema sta dupla u najavi.Hrasno87 je napisao/la:ta će Besirevic, šuft je rekao svoje sto se tice njega ...

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Mali Besirovic je igracina, ali mi ako smo igdje popunjeni u vezi smo popunjeni - 5 centralnih veznih imamo. Znaci ne vidim zasto bi se nesto zalilo za njim. Prioriteti treba da su nam neke sasvim druge pozicije.
1921
Gledam statistiku ovog Mihaela Modića (20 godina) ove sezone, bio na posudbi u trećoj talijanskoj i odigrao samo 7 utakmica i to samo jednu od početka počeo u nekom trećeligaškom kupu, ostalih 6 s klupe ušao i skupio 129 minuta. Vratio se u mladi tim Milana i uopšte nije bio u protokolu za utakmice, sad da li je neka povreda...Sezonu prije toga imao je fino statistiku u mlađoj selekcija Milana 26 utakmica 5 golova i 8 asistencija. I buraz Andrej mu je ove sezone bio u toj istoj trećeligaškoj ekipi na posudbi.
Kosanić (19 godina) ove sezone 14 utakmica 1 go i 1 asistencija za Braunschweig U19 ekipu. Počeo 7 utakmica u prvih 11 i u 7 utakmica s klupe ušao.
Kosanić (19 godina) ove sezone 14 utakmica 1 go i 1 asistencija za Braunschweig U19 ekipu. Počeo 7 utakmica u prvih 11 i u 7 utakmica s klupe ušao.
Dovedite Maminja u upravu 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
I onda neko kaže ne napredujemo. Otkrivamo talente po evropi, scouti odlicno rade svoj posao.braco je napisao/la:Gledam statistiku ovog Mihaela Modića (20 godina) ove sezone, bio na posudbi u trećoj talijanskoj i odigrao samo 7 utakmica i to samo jednu od početka počeo u nekom trećeligaškom kupu, ostalih 6 s klupe ušao i skupio 129 minuta. Vratio se u mladi tim Milana i uopšte nije bio u protokolu za utakmice, sad da li je neka povreda...Sezonu prije toga imao je fino statistiku u mlađoj selekcija Milana 26 utakmica 5 golova i 8 asistencija. I buraz Andrej mu je ove sezone bio u toj istoj trećeligaškoj ekipi na posudbi.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jučer reče Krčmanović da idemo u Međugorje na pripreme, a Maminjo je tamo.irfo je napisao/la:Dovedite Maminja u upravu

Maminjo je gotovo eno i potjernica izdata ako dođe do interpola tek onda je donji.
- Zeljeznicar -
Treba podrzati ovakve projekte kad se dovode mladi talentovani igraci bolje i to nego da nam dovode Elznera Toskasa Pozdera Djermanovica i takve istrosene igrace
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
A mjesto SD nepopunjenobraco je napisao/la:Jučer reče Krčmanović da idemo u Međugorje na pripreme, a Maminjo je tamo.irfo je napisao/la:Dovedite Maminja u upravu

Sta ce mu interpol, covjek drzavljanin Bosne, ne moze biti izrucen hrvatskoj, jedino u nekoj pravomocnoj presudi, a to se nece desiti za barem nekoliko godinaZenzo je napisao/la:Maminjo je gotovo eno i potjernica izdata ako dođe do interpola tek onda je donji.
- MocMahale444
Jel ozbiljno Mamic drzavljanin BiH
treba ga kod nas da nam pokaze te krimi radnje. Nece mu faliti dlaka s glave ima repa.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Daj Maminja dovodite da nabije na **** citavu ovu ligu 

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Ne treba nam, i tu funkciju SD će Alihodžić popunit.irfo je napisao/la:A mjesto SD nepopunjenobraco je napisao/la:Jučer reče Krčmanović da idemo u Međugorje na pripreme, a Maminjo je tamo.irfo je napisao/la:Dovedite Maminja u upravu![]()

- MocMahale444
rekao je Mamić, te dodao:
"Bog zna zašto me poslao ovdje, ja sam na zadatku koji mi je on namijenio. On sa mnom ima jasan plan"
Neko pazljivo razmislja, misli se evo ko ce voditi sportski dio. Nije vise Mamic nego Mahmut
"Bog zna zašto me poslao ovdje, ja sam na zadatku koji mi je on namijenio. On sa mnom ima jasan plan"
Neko pazljivo razmislja, misli se evo ko ce voditi sportski dio. Nije vise Mamic nego Mahmut

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Cuva Bog Zelju svogMocMahale444 je napisao/la:rekao je Mamić, te dodao:
Neko pazljivo razmislja, misli se evo ko ce voditi sportski dio. Nije vise Mamic nego Mahmut![]()

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 26 gostiju.