PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

grbavicka
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la grbavicka » 06 jun 2018, 15:38

sencobih je napisao/la:Red bi bio da snime i jedan krimić o namještanju utakmica,Željo, Trešnjevka, Hajduk i ostali.....
mozel dinamo i sarajevo 1990 da se snimi? ili crvena zvijezda sarajevo 1985 i 1986?
45515

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 06 jun 2018, 15:56

Bit ce ovo ja mislim najzanimljivija sezona od rata

Milioner Stanisic u rukama drzi novog premijerligasa Zvijezdu 09
slika

Husic milioner u rukama drzi Sloga-Tuzla city
slika

Aydin Ogun milioner u rukama drzi Celik
slika

ako budu ozbiljni sa ulaganjima, nece vise biti velike cetvorke (zeljo, sarajevo, zrinjski, siroki) nego ce biti

velika trojka (Celik, Sloga-Tuzla city i Zvijezd 09)

a ovi sada velika cetvorka ce biti srednja klasa :D
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 06 jun 2018, 16:00

Sloga nece dvije sezone preziviti sa ovim nacinom ulaganja, tj. nece Azmir daje sakom i kapom a kada dođu racuni na naplatu otici ce.
- Zeljeznicar -

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 jun 2018, 16:06

grbavicka je napisao/la:
sencobih je napisao/la:Red bi bio da snime i jedan krimić o namještanju utakmica,Željo, Trešnjevka, Hajduk i ostali.....
mozel dinamo i sarajevo 1990 da se snimi? ili crvena zvijezda sarajevo 1985 i 1986?
Može, nema problema. Samo što bi film bi bio sci-fi, sve se zasniva na vašim pretpostavkama. Dok bi se na kraju vaš film bio krimi dokumentarac, uz potrebne sudske izvještaje, svjedočenja itd.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 jun 2018, 17:25

Neka Aze onda ce I drugi morati trositi.
Sta ovaj turcin u Celiku misli, gdje su pojacanja? Ostali ste, dodik nije dao pare Bojcu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

biceDUPLA
Kontakt:

Post Postao/la biceDUPLA » 06 jun 2018, 17:46

Od kad komsije nisu dobile SMS zaboravili zvuk poruke :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

https://sportsport.ba/fudbal/fk-sarajev ... -om/238967
ŽELJEZNIČAR 1921

Fuad96
Kontakt:

Post Postao/la Fuad96 » 06 jun 2018, 17:48

Zenzo je napisao/la:Sloga nece dvije sezone preziviti sa ovim nacinom ulaganja, tj. nece Azmir daje sakom i kapom a kada dođu racuni na naplatu otici ce.

nije tacno ostace Azmir ovdje ovo je njegov grad njemu je u cilju da bude sto bolji od Zelje

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 jun 2018, 17:54

biceDUPLA je napisao/la:Od kad komsije nisu dobile SMS zaboravili zvuk poruke :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

to je za vas sci-fi , zvonio je za Šofranca da je produžio ;) :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 06 jun 2018, 18:32

DenchiNL je napisao/la:
biceDUPLA je napisao/la:Od kad komsije nisu dobile SMS zaboravili zvuk poruke :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

jesil se naljutio na slinu, onaj Dinu Selimovica (da ne pomislis na slinu pravog) sto je gledao film da nasom legendom Zubanovicem?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 06 jun 2018, 18:36

Zeljo92 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:

jesil se naljutio na slinu, onaj Dinu Selimovica (da ne pomislis na slinu pravog) sto je gledao film da nasom legendom Zubanovicem?
Jesi vidio kako je bio sretan, ta će jado maltretirali ga robovlasnici godinama, sreća izbjegao je mračne montažne objekte danas.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 06 jun 2018, 18:41

Osim13 je napisao/la:Jesi vidio kako je bio sretan, ta će jado maltretirali ga robovlasnici godinama, sreća izbjegao je mračne montažne objekte danas.
Maltretirali ga?
Prije ce biti da je obrnuto.
Najprije Dino Selimović poziva pojedince i nudi dogovore, a nakon što se zataškivanje svega od strane pojedinaca odbija, Selimović upućuje prijetnje u vidu sarkastičnih pitanja o zdravlju članova porodice i slično.

Nakon Selimovićevih poziva, po već viđenom scenariju, nekolicina momaka dobija pozive iz raznih policijskih stanica zbog „prijetnji Upravi“ te počinju pritisci od strane osoba sumnjivog morala, za koje pretpostavljamo da su bliski Upravi.
💩💩

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 06 jun 2018, 18:48

Goosman je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Jesi vidio kako je bio sretan, ta će jado maltretirali ga robovlasnici godinama, sreća izbjegao je mračne montažne objekte danas.
Maltretirali ga?
Prije ce biti da je obrnuto.
Najprije Dino Selimović poziva pojedince i nudi dogovore, a nakon što se zataškivanje svega od strane pojedinaca odbija, Selimović upućuje prijetnje u vidu sarkastičnih pitanja o zdravlju članova porodice i slično.

Nakon Selimovićevih poziva, po već viđenom scenariju, nekolicina momaka dobija pozive iz raznih policijskih stanica zbog „prijetnji Upravi“ te počinju pritisci od strane osoba sumnjivog morala, za koje pretpostavljamo da su bliski Upravi.
Derpchi nije smio iz kuce izac da ne bi fasungu dobio od postenih navijaca fks.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 06 jun 2018, 18:48

:rol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 06 jun 2018, 18:55

jesu li navijaci seljescara, koji se inace sve pitaju, doveli najdrazeg? :lol: :lol:
ovaj je preko noci postao drazi od najdrazeg:
''Mene je cijela životna sudbina vezala za OFK Beograd i Željezničar. Možda to nekome sada može zvučati čudno, ali je to zaista tako. Za mene su OFK-a i Željo, dva tima s velikim sličnostima. Trenirao sam OFK Beograd, a golove zabijao Želji. Trebalo bi nam pola sata kada bih počeo nabrajati sve moje golove koje sam postigao protiv Željezničara. Znam da su to bile moje najljepše partije", rekao je Slobodan Krčmarević na početku razgovora za naš portal.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 06 jun 2018, 18:59

Vidi ove stare hablecine, vjerovatno nije lijekove popio cim piskara po forumu.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 jun 2018, 19:09

Zeljo92 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:

ne znam zašto? SDA kadar se uvijek držao zajedno, najviše me iznenadilo što je obrijao bradicu selefijsku koju je imao na biznis forumu, super se uklopio s vašima, mislim da je bliska suradnja neizbježna :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 06 jun 2018, 19:09

Zeljo92 je napisao/la:Vidi ove stare hablecine, vjerovatno nije lijekove popio cim piskara po forumu.
NAJDRAZI :lol: :lol: :lol:
"Moram kazati da je Senad Misimović ljudina. S njim sam pregovarao i s njim sam sve dogovorio. Kada smo razgovarali prije potpisa kazao sam mu "Senade, takvih ljudi kao ti više ne postoje". Bio je veoma korektan i za takvog čovjeka treba poturiti leđa".
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 jun 2018, 19:11

Zeljo92 je napisao/la: Derpchi nije smio iz kuce izac da ne bi fasungu dobio od postenih navijaca fks.
ja samo do Tuborga siđem na cedevitu :urnebes: :salut: :wave: moram ti se zahvalit ljudi su impresionirani "mojim" pisanjem :D :rol:

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 06 jun 2018, 19:13

DenchiNL je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la: Derpchi nije smio iz kuce izac da ne bi fasungu dobio od postenih navijaca fks.
ja samo do Tuborga siđem na cedevitu :urnebes: :salut: :wave: moram ti se zahvalit ljudi su impresionirani "mojim" pisanjem :D :rol:
Tvoje postove kad ljudi citaju, prebace se na udzbenik 1 razreda osnovne jer tu imaju sta pametno procitat.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 jun 2018, 19:18

Zeljo92 je napisao/la: Tvoje postove kad ljudi citaju, prebace se na udzbenik 1 razreda osnovne jer tu imaju sta pametno procitat.
ljudi oduševljeni da sam konačno počeo navijati za "pravi tim" :rol: :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.