Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sariel1987
- Kontakt:
-
Sariel1987
- Kontakt:
Re: Tuzlanski Chat
Sve je politika tako nekako otprilike.Pa pocnes slagat kockice i zanimljivo sve na isti mlin navodi.
Pda mlin
Pda mlin
-
Sariel1987
- Kontakt:
Zanimljivo i po fejsu najvise ljudi koji uopste nisu iz tuzle kao podrzavaju igranje sloge na tusnju sta oni imaju podrzavat il nepodrzavat?
Recimo zvornicani. Zar nije onda logicnije ulozit u drinu zvornicku il tako nesto??wtf ba?
I da odgovorim fudo96 i tarantuli ovde.necete ljudi nikad ba ni skontat nemojte se dzaba trudit.jedna ljubav jedan grad.
Kad mi poslje 20 i kusur godina jos uvijel imamo pricu mi i vi.
Recimo zvornicani. Zar nije onda logicnije ulozit u drinu zvornicku il tako nesto??wtf ba?
I da odgovorim fudo96 i tarantuli ovde.necete ljudi nikad ba ni skontat nemojte se dzaba trudit.jedna ljubav jedan grad.
ma pusti tu pricu, satro navijaci Sloge, samo neki novi likovi dolaze, ne bih se smio zakleti da nisu "kupljeni navijaci"... taj fudo satro navijac Slobode, a samo na temi Sloge pise, satro podrzava Slogu itd... smijesna prica
[quote="Sariel1987"]Zanimljivo i po fejsu najvise ljudi koji uopste nisu iz tuzle kao podrzavaju igranje sloge na tusnju sta oni imaju podrzavat il nepodrzavat?
Kad mi poslje 20 i kusur godina jos uvijel imamo pricu mi i vi.[/quote]
90% likova koji nikad na Tušnju nisu bili.
Kad mi poslje 20 i kusur godina jos uvijel imamo pricu mi i vi.[/quote]
90% likova koji nikad na Tušnju nisu bili.
Grad je poprilicno uljepsan,promjene su evidentne zadnjih 10g,jezera su zazivila pinim kapacitetom,steta sto gradonacelnik nije vise u naponu snage da nam progura Ilincicu kao rekreacioni centar,da dobijemo sirinu u ponudi.Turizam nam je nada,iako sam i sam bio pristalica izgradnje i ozivljavanja fabrika,sad sam siguran da je u turizmu buducnost. BCC je ozivio bivsu zonu sumraka kreka. Livnica se svakako rusi,gradi se naselje,nadam se bez previsokih zgrada.Sariel1987 je napisao/la:Infrastrukturno grad nikad bolje nije stajao.
Da li je sve dobro? Nije
Da li moze bolje? Moze i mora.
Ali nemojte zafrkavat ljeti Tuzla je odlicno mjesto za zivot, za razliku od zime
Panonikom sam i sam bio skeptik, medjutim sad je panonika ljepotica Tuzle![]()
Ono sto bih ja uradio drukcije da sam na mjestu ko sto nisam gradskih otaca, rijesio pitanje zapustenih poslovnih prostora kao i stambenih objekata ne samo u centru grada.
Stao bih sa dodjelom placeva u gradskoj zoni za nove stambeno poslovne objekte, isplaniro u kom pravcu se Tuzla moze ako se moze sirit i tamo to prebacio.
Rijesio pitanje uredjenja parkova i zelenih povrsina drugacije u odnosu na sadasnji nacin.
Konacno rijesio pitanje zaobilaznice(slucaj juzne magistrale i guzve na izlazu tz istok)
i tako...
Idemo dalje rasti Tuzlo, ljepoto nasa najveca na svijetu.![]()
Brcanska kod teh.pregleda ide uskoro zgrada koju Bingo gradi i igraliste,uglavnom ide,dobro je. Cim se gradi,cim se izgradjeno prodaje,zivi smo i zanimljivi smo.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
Sariel1987
- Kontakt:
Slazem se za Ilincicu osim hamze nema nista drugo.ni za nas ni za djecu hehe.
Mada postoje i neki drugi planovi malo veci zahvati al sto da ne.Mnogi su skeptici bili i sa jezerima.
Mada postoje i neki drugi planovi malo veci zahvati al sto da ne.Mnogi su skeptici bili i sa jezerima.
Ilincica je prije rata bila ok,kad sam zadnji put prolazio primjetim da 25g nije ulozeno nista osim sanacije dijela puta.Sariel1987 je napisao/la:Slazem se za Ilincicu osim hamze nema nista drugo.ni za nas ni za djecu hehe.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma sve face nikad nisam vidio. Mozda su bili jednom na Panonskom i otisli kasnije u Limenku.Sariel1987 je napisao/la:Zanimljivo i po fejsu najvise ljudi koji uopste nisu iz tuzle kao podrzavaju igranje sloge na tusnju sta oni imaju podrzavat il nepodrzavat?
Sta je ono u Limenci,narucis cevape dobijes za 2 minute,dok sam oprao ruke cekaju me na stolu i nisu Bog zna nesto 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kako se odmicemo od rata i priblizavamo EU gradovi po Bosni ce sve biti ljepsi zbog raznih stvari koje trazi i finansira EU, kao naprimjer utopljavanje zgrada i fasada to ne treba da brine, zastita okolisa, ekologija itd itdSariel1987 je napisao/la:Infrastrukturno grad nikad bolje nije stajao.
Da li je sve dobro? Nije
Da li moze bolje? Moze i mora.
Ali nemojte zafrkavat ljeti Tuzla je odlicno mjesto za zivot, za razliku od zime
Panonikom sam i sam bio skeptik, medjutim sad je panonika ljepotica Tuzle![]()
Ono sto bih ja uradio drukcije da sam na mjestu ko sto nisam gradskih otaca, rijesio pitanje zapustenih poslovnih prostora kao i stambenih objekata ne samo u centru grada.
Stao bih sa dodjelom placeva u gradskoj zoni za nove stambeno poslovne objekte, isplaniro u kom pravcu se Tuzla moze ako se moze sirit i tamo to prebacio.
Rijesio pitanje uredjenja parkova i zelenih povrsina drugacije u odnosu na sadasnji nacin.
Konacno rijesio pitanje zaobilaznice(slucaj juzne magistrale i guzve na izlazu tz istok)
i tako...
Idemo dalje rasti Tuzlo, ljepoto nasa najveca na svijetu.![]()
Ono sto Tuzla ima jedan ogroman i najveci problem je demografska slika koja ne da je losa nego katastrofalna, bez toga nema daljne price.
To je osnova svega. Tuzla nije medju 5 gradova sa najvise novorodjenih u BIH , a druga je po umrlim, uz jedan od najveci postotaka penzionera u drzavi, to je problem. To ne treba skrivati kao sto rade vase vlasti nego javno iznijeti i svi zajedno u tz i tz kantonu donijeti niz mjera stipendija dodataka i sta sve ne da se situacija popravi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Tako je to kod njih kad je špica. Zimi treba jesti, kad nema nikog.harry_90 je napisao/la:Sta je ono u Limenci,narucis cevape dobijes za 2 minute,dok sam oprao ruke cekaju me na stolu i nisu Bog zna nesto
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Skoro naletih na ovaj video. Da li nam je i stadion napravljen kao dio ovog projekta?
& $ ?
Kako je to drug Tito pravio nekoliko zgrada,Osnovna Skola odmah. Na pocetku snimka i jeste Bulevar i Braca Ribar te Titova ulica.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
Sariel1987
- Kontakt:
Hari nas dobri pesimistixni al dobriharry_90 je napisao/la:Sta je ono u Limenci,narucis cevape dobijes za 2 minute,dok sam oprao ruke cekaju me na stolu i nisu Bog zna nesto
Da im ne udaram antireklamu ipak su cevapdzijski landmark Tuzle.al jes ti iz Tuzle zivota ti pa ne znas
- tuzlak1987
- Kontakt:
Naravno da jesam,prije su bili dobri nema govora,sad mi nisu nesto,nekom se svidja nekom ne,ali barem meni su se pokvarili,kod Zlaje su najbolji,mada i Sarajka nije losaSariel1987 je napisao/la:Hari nas dobri pesimistixni al dobriharry_90 je napisao/la:Sta je ono u Limenci,narucis cevape dobijes za 2 minute,dok sam oprao ruke cekaju me na stolu i nisu Bog zna nesto![]()
Da im ne udaram antireklamu ipak su cevapdzijski landmark Tuzle.al jes ti iz Tuzle zivota ti pa ne znas![]()
![]()
![]()
upali lampice
Nema toga kod mene,hocu kako treba da bude,a ne nesto vanrednoAerials je napisao/la:Tako je to kod njih kad je špica. Zimi treba jesti, kad nema nikog.harry_90 je napisao/la:Sta je ono u Limenci,narucis cevape dobijes za 2 minute,dok sam oprao ruke cekaju me na stolu i nisu Bog zna nesto
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kod Zlaje top cevapi,samo odmah mora komplet garderobu u ves masinu,pokupis miris cevapa,hefta ne izlapi
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
Sariel1987
- Kontakt:
eh ima i 5 godina, bato celo zelja muce.. moj sloboda72..
dzabe ja pricam jele
jah, profu zaboravi
-
Sariel1987
- Kontakt:
cista emocija.ljubav.snaga.zivotni princip.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.