Daj nam kompletnu Sevilju da rjesavamo Junajted rutinski.Marsal je napisao/la:Dobar.Rosicky je napisao/la:Dovodimo Sergija Rica
24 godine, a već relativno iskusan.
Visok 195 cm

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Daj nam kompletnu Sevilju da rjesavamo Junajted rutinski.Marsal je napisao/la:Dobar.Rosicky je napisao/la:Dovodimo Sergija Rica
24 godine, a već relativno iskusan.
Visok 195 cm
Dovest još Banegu i N'Zonzija i rutinski dominirat jazavčevu prćiju.bega_afc je napisao/la:
Daj nam kompletnu Sevilju da rjesavamo Junajted rutinski.
Grijesis kolega, nemam nikakve veze sa tim forumašem.Marsal je napisao/la:Podugo ti je trebalo Ramize da se regaš.
Obnavljao covjek ugovor, traju ti pregovori. Nije on ko Dzeko.Marsal je napisao/la:Podugo ti je trebalo Ramize da se regaš.
Mamica osudili, sve mu ravno do mora sad.VGS je napisao/la:Seaman se pomustafio, i to na dvaput.
Seaman je napisao/la:daj kepu, kakav ricočudno da baš cholo vidi nasljednika oblaka u ovome
![]()
Ko da nije bio dovoljan sam Seaman, sad imamo i wannabe Seamanaanell je napisao/la:Seamen citira Seamena
Ni Karija nije bilo odavno.Marsal je napisao/la:Ko da nije bio dovoljan sam Seaman, sad imamo i wannabe Seamanaanell je napisao/la:Seamen citira Seamena
Najmanji je problem povući se ukoliko vam smetam naravno, mada ne razumijem što bi, samo iznosim sovje mišljenje...Marsal je napisao/la:Ko da nije bio dovoljan sam Seaman, sad imamo i wannabe Seamanaanell je napisao/la:Seamen citira Seamena
Ramiy je napisao/la:Poy
Kakvo crno povlačenje, samo ti deri.Chapman1886 je napisao/la:Najmanji je problem povući se ukoliko vam smetam naravno, mada ne razumijem što bi, samo iznosim sovje mišljenje...Marsal je napisao/la:Ko da nije bio dovoljan sam Seaman, sad imamo i wannabe Seamanaanell je napisao/la:Seamen citira Seamena
Kako je momčino ?Ramiy je napisao/la:Poy
Nisam cak ni vidio tu spekulaciju a kamoli da bi povjerovao u nju...Marsal je napisao/la:Na kraju ćemo sve dovest na free osim Grka.
A kako paja i Seaman taktički šute da je Sokrata htio i njihov miljenik Žoze.
Imal ko da se ne treba svadjat sa njimanell je napisao/la: Kakvo crno povlačenje, samo ti deri.
Na temi EPL najviše volimo zakuhati sa Junajtedovcima, i ovim iz Liveroola ponekad. Od drugih su tu kobasičari tu znaju i banovi pucati.
Kako je momčino ?Ramiy je napisao/la:Poy
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.