Nabaviće nam Hasmir teren ko u Selje. Da svi fino moRemo igrat.tuzlak1987 je napisao/la:"Mislim da je to teško izvesti organizaciono iz razloga što je stadion Tušanj građen davno i nema infrastrukturu koja daje neki komfor na terenu. Sva oprema FK Sloboda instalirana je u tri-četiri prostorije koje mi imamo. Prostorija gdje sjede delegati i drugi ljudi, tu su pohranjeni računari i kompletna dokumentacija. Tu je kompletna dokumentacija o timu, računari, comet sistem, sve se koristi iz te kancelarije. Mi bi bukvalno morali to svaki put preseliti kada puštamo drugi klub da igra. Morali bi skloniti arhivu, slike i sve što stoji u tim prostorijama. Problem je samo organizacije, to je isto kao da jednu noć neko spava u vašoj spavaćoj sobi, drugu noć vi.
Sloboda nema pomoćni zemljani stadion i on nam služi za trening i on jedva izdrži same nas. Sada moramo pustiti i juniore da igraju tamo. Sada je vrijeme dobro i moći će da trpi teren sve, ali kada bude snijeg, to bi bio problem veliki kada bi više ekipa igralo na stadionu. Dakle postoje tehnički problemi i mislim da stadion sada ne može odgovoriti potrebama toliko ekipa", rekao je za ****.ba predsjednik Slobode Senad Mujkanović.ž
Bivsi predsjednik je rekao da nasi juniori idu igrati u Simin Han, kakav lik ne vjerujem
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
da svi moremo igrat utakNicewobly92 je napisao/la:Nabaviće nam Hasmir teren ko u Selje. Da svi fino moRemo igrat.tuzlak1987 je napisao/la:"Mislim da je to teško izvesti organizaciono iz razloga što je stadion Tušanj građen davno i nema infrastrukturu koja daje neki komfor na terenu. Sva oprema FK Sloboda instalirana je u tri-četiri prostorije koje mi imamo. Prostorija gdje sjede delegati i drugi ljudi, tu su pohranjeni računari i kompletna dokumentacija. Tu je kompletna dokumentacija o timu, računari, comet sistem, sve se koristi iz te kancelarije. Mi bi bukvalno morali to svaki put preseliti kada puštamo drugi klub da igra. Morali bi skloniti arhivu, slike i sve što stoji u tim prostorijama. Problem je samo organizacije, to je isto kao da jednu noć neko spava u vašoj spavaćoj sobi, drugu noć vi.
Sloboda nema pomoćni zemljani stadion i on nam služi za trening i on jedva izdrži same nas. Sada moramo pustiti i juniore da igraju tamo. Sada je vrijeme dobro i moći će da trpi teren sve, ali kada bude snijeg, to bi bio problem veliki kada bi više ekipa igralo na stadionu. Dakle postoje tehnički problemi i mislim da stadion sada ne može odgovoriti potrebama toliko ekipa", rekao je za ****.ba predsjednik Slobode Senad Mujkanović.ž
Bivsi predsjednik je rekao da nasi juniori idu igrati u Simin Han, kakav lik ne vjerujem
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
-
Sariel1987
- Kontakt:
On ako napravi uzoracemo i zito posadit da se osjecaju ko kkd kuce
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Nek on sebi nabavlja i gradi gdje hoće. Nama nije potrebno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Nemoj tako, oni drze carsijuSariel1987 je napisao/la:On ako napravi uzoracemo i zito posadit da se osjecaju ko kkd kuce
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sve se bojim.wobly92 je napisao/la: Nabaviće nam Hasmir teren ko u Selje.
Trebao je Senco ispast gospodin i ustupit im stadion u Kikacima da igraju.
Zadnja izmjena: 75000, dana/u 06 jun 2018, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Drze oni mal ne reko sta.al da ne kvarim finu patriJotsku pricu sitnim detaljima iz stvarnog zivota...Guest007 je napisao/la:Nemoj tako, oni drze carsijuSariel1987 je napisao/la:On ako napravi uzoracemo i zito posadit da se osjecaju ko kkd kuce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Igranka je to opasna. Bice tu iznenadjenja velikih. Triler 100% nam slijedi glede stadiona. Neko ce likovati drugi tugovati
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ti reče da nisi tako mlad ?? Vjeruješ u kuhare?fukaroni je napisao/la:ja sam optimista da ce od petka krenut i kod nas pojacanja denis redom zove cak je husaru zvao za adzema i beka delica a cuo sam da je zakuho sa denimom i samirom tako da i bekic moze lagano otici kad su nam rustema odveli
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
Sariel1987
- Kontakt:
Kad vidim komentare i skontam gdje zivim mozda ih i treba pustit i odselit sto dalje od ove uboge drzave.
Sto sta fali svake hefte utakmica na tusnju da uzivamo ha ja

Sto sta fali svake hefte utakmica na tusnju da uzivamo ha ja
vecina balegara sto komentarisu i ne idu na utakmice. nebitni ljudi.Sariel1987 je napisao/la:Kad vidim komentare i skontam gdje zivim mozda ih i treba pustit i odselit sto dalje od ove uboge drzave.
Sto sta fali svake hefte utakmica na tusnju da uzivamo ha ja![]()
Sloboda Tuzla
-
Sariel1987
- Kontakt:
Obraduj nas i reci da nisi karicHitman22 je napisao/la:Ti reče da nisi tako mlad ?? Vjeruješ u kuhare?fukaroni je napisao/la:ja sam optimista da ce od petka krenut i kod nas pojacanja denis redom zove cak je husaru zvao za adzema i beka delica a cuo sam da je zakuho sa denimom i samirom tako da i bekic moze lagano otici kad su nam rustema odveli
Pa teren bi bio u septembru vec ko da je rato, izgledo bi ko da je neko tenjak vozio po terenu.....znao je da ce uci u PL sa svojim klubom jos prije tri godine, mogao je napraviti stadion za koji je bio spreman uloziti oko 50 milona km kako je javno rekao na OBN-u kod Mate u emisiji.....ovo mi izgleda de da se mi uguzimo, vremenom ce mo istjerat Slobodu ili ugasiti....Tuzla city i folovi....hajde u redu da pravi stadion pa da se izadje u susret par utakmica, al ovako kao pravit ce ko fol stadion i niko ih ne istjera, na kraju ce Sloboda zavrsiti na Pasabunaru...ne volim faraona al kad vidim kako nas kanton voli i sta nam rade tacno bi rampu udario na Brcanskoj malti ko prije....nek aktivira i pozajmice i sve, yebem vise i njega i one kockaste glave oko njega....
Skver je napisao/la:Pa teren bi bio u septembru vec ko da je rato, izgledo bi ko da je neko tenjak vozio po terenu.....znao je da ce uci u PL sa svojim klubom jos prije tri godine, mogao je napraviti stadion za koji je bio spreman uloziti oko 50 milona km kako je javno rekao na OBN-u kod Mate u emisiji.....ovo mi izgleda de da se mi uguzimo, vremenom ce mo istjerat Slobodu ili ugasiti....Tuzla city i folovi....hajde u redu da pravi stadion pa da se izadje u susret par utakmica, al ovako kao pravit ce ko fol stadion i niko ih ne istjera, na kraju ce Sloboda zavrsiti na Pasabunaru...ne volim faraona al kad vidim kako nas kanton voli i sta nam rade tacno bi rampu udario na Brcanskoj malti ko prije....nek aktivira i pozajmice i sve, yebem vise i njega i one kockaste glave oko njega....
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
Sariel1987
- Kontakt:
Vrlo pogresno rszmisljanje. Generalizacija citavih grupa odredjene populacije je pogresna.i ne vodi nicemu dobrom.Skver je napisao/la:Pa teren bi bio u septembru vec ko da je rato, izgledo bi ko da je neko tenjak vozio po terenu.....znao je da ce uci u PL sa svojim klubom jos prije tri godine, mogao je napraviti stadion za koji je bio spreman uloziti oko 50 milona km kako je javno rekao na OBN-u kod Mate u emisiji.....ovo mi izgleda de da se mi uguzimo, vremenom ce mo istjerat Slobodu ili ugasiti....Tuzla city i folovi....hajde u redu da pravi stadion pa da se izadje u susret par utakmica, al ovako kao pravit ce ko fol stadion i niko ih ne istjera, na kraju ce Sloboda zavrsiti na Pasabunaru...ne volim faraona al kad vidim kako nas kanton voli i sta nam rade tacno bi rampu udario na Brcanskoj malti ko prije....nek aktivira i pozajmice i sve, yebem vise i njega i one kockaste glave oko njega....
Al da nas azmir sada rovari iz nekog svog inata interesa politke.stoji.
P. S zito rano sjecal ga se ko hehe
treba dozvolit ljudima da igraju na Tusnju
my name is viber, James Viber no. 007 !!!Sariel1987 je napisao/la:Obraduj nas i reci da nisi karicHitman22 je napisao/la:Ti reče da nisi tako mlad ?? Vjeruješ u kuhare?fukaroni je napisao/la:ja sam optimista da ce od petka krenut i kod nas pojacanja denis redom zove cak je husaru zvao za adzema i beka delica a cuo sam da je zakuho sa denimom i samirom tako da i bekic moze lagano otici kad su nam rustema odveli
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Kojim ljudima?Chinaglia je napisao/la:treba dozvolit ljudima da igraju na Tusnju
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
Sariel1987
- Kontakt:
Treba. Nek igraju sto sta fali.svake hefte tekma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.