Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Prvo poluvrijeme solidno, odbrana ponovo zakazala. Krasic, sta reci nego majstor bio je Del Neri u pravu kad je rekao da ovaj Juve trenutno zavisi od Krasic. Steta sto Iaquinta nije realizirao onu 100% sansu.
-
jasko_juve
- Kontakt:
krasiccccccccccccccccccccccccccccc---pavel nedvedddddddddddddddddddddd

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kakvo izdanje Krasica. Jednostavno WOW. 
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Miran, MIlos, miran
znaci 3 gola i 4-5 asistencija, dobro je
znaci 3 gola i 4-5 asistencija, dobro je
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Krasic, Melo I Aquilani definitivno najbolji trojac veceras.
Melo/Aqu prejjak duo. Sorry Marchisio..MIlina ih gledat'
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
Joj odbrane..pa mi moramo dat minumum 4-5 golova da pobjedimo..ne mozemo dat kolko mozemo primit

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
zivota ti sta ti gledas, ali haj iskreno?Adinjo je napisao/la:Krasic, Melo I Aquilani definitivno najbolji trojac veceras.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
ja gledam tekmu, a ti??
pa da, gledam tekmu i zato te pitam..
ajde ko Boga te molim da mi navedes 2 dobre stvari koje je napravio romanista.. ?
ajde ko Boga te molim da mi navedes 2 dobre stvari koje je napravio romanista.. ?
- senad_flamin
- Kontakt:
gledam i ja evo citavu tekmu i Melo mi je odlican bio a Romanista ne znam...kazite sami !!Italia je napisao/la:pa da, gledam tekmu i zato te pitam..
za Lazzaria nemam rijeci ...fina asistencija!!!
bravo krasic za 3 gola !!
-RIVALDO-
- sarajlija89
- Kontakt:
ma ne gledam vala...bio na tekmi,poslije cu na pregledu vidjet jbg...
sta cu...
al sto citam na forumima melo i aqulani vrlo dobri,odbrana katasrofa..al to vec znam ne treba ni govorit

sta cu...
al sto citam na forumima melo i aqulani vrlo dobri,odbrana katasrofa..al to vec znam ne treba ni govorit
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Nemam ja sta tebi da navodim sta je uradio. Vidjelo se da dobro saradjuje sa Melom, to je ocito. Dobro vezu i iznose lopte. Svako ce ti to reci. Igrac koji nam je falio, koji zna uputi tu zadnju loptu, i siguran budi ako ga zaobidji povrede da ce se vrlo brzo izboriti za prvo mejsto, ako nastavi pruzati ovakve partije.
I da, covjek igra za nas sada, tako da ga ja smatram nasim igracom. A bogami i sudeci po onome aplauzu koji je dobio, prihvacen je od ostalih. Toliko.
I da, covjek igra za nas sada, tako da ga ja smatram nasim igracom. A bogami i sudeci po onome aplauzu koji je dobio, prihvacen je od ostalih. Toliko.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Vratite nam Aquamana. 
ja za Mela nista ne govorim, vec za romanistu..
ko to govori? govore oni "ljubitelji" tog igraca.. evo ukratko ucinak Aquilanija, napravio 7 faulova, 5 puta sa oko 20-ak metara sutao i samo jedna je otisla prema golu..a ta je bila traljava da bi je i Chimenti jednom rukom ufatio.. imao je odlican pass prema Amauriju i to je to od njegove igre.. i da, imao je dosta gresaka, zaboravih reci..
Marchisiu dodajete da je los u defanzivi.. ovaj frajer se nije ni jednom vratio u odbranu.. ugl. duga je sezona i vidjet cemo ko je upravu.. samo, ne mogu se sjetiti, da li sam sa tobom ili nekim drugim se oko Diega svadjao tokom prosle sezone, pa se na kraju vidjelo ko je upravu..
edit: nakon poraza proslo kolo opet smo dobili aplauz? mozda da daju podrsku.. ne znam..
ko to govori? govore oni "ljubitelji" tog igraca.. evo ukratko ucinak Aquilanija, napravio 7 faulova, 5 puta sa oko 20-ak metara sutao i samo jedna je otisla prema golu..a ta je bila traljava da bi je i Chimenti jednom rukom ufatio.. imao je odlican pass prema Amauriju i to je to od njegove igre.. i da, imao je dosta gresaka, zaboravih reci..
Marchisiu dodajete da je los u defanzivi.. ovaj frajer se nije ni jednom vratio u odbranu.. ugl. duga je sezona i vidjet cemo ko je upravu.. samo, ne mogu se sjetiti, da li sam sa tobom ili nekim drugim se oko Diega svadjao tokom prosle sezone, pa se na kraju vidjelo ko je upravu..
edit: nakon poraza proslo kolo opet smo dobili aplauz? mozda da daju podrsku.. ne znam..
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
čestitke na pobjedi, lošmi je poludio, jedino pravo pojačanje od svih ovih silni što ste doveli, nako 3 utakmice u torinu gdje ste primali po tricu, sad za promjenu ste primili samo dva, al sad vam tek idu 2 prava ispita, man c. i inter, bogami po bod bi vam bio uspjeh, a pobjeda ko kuća(nije provokacija, već realno)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
De ba, tebi ako neke dirne Marcishia, ti odma dignes uzbunu. Lik je srednji igrac i to je to. Ja ti pricam na osnovu vecerasnje utakmice sta sam vidio, ti me odma napadas, pravi se faca fol me pitas sta gledam. Aqui je odigrao odlicno, elegantno, bas onako kako i treba i sto nam je trebalo, ono sto se ne vidi u igri Claudija. Al nemam vise zivaca, jer tesko je tebi nesto reci protiv Claudija.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sto je neko procepio?
Samo da sljedece sedmice opet ne bude razocarenje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- sarajlija89
- Kontakt:
ma procepili smo mi davno..najefikasniji smo...al da nam je odbranu "zacepit"Omerbavarac je napisao/la:Sto je neko procepio?![]()
Trenutno korisnika/ca: rossonero85 i 4 gosta.