FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo da se desi neko cudo i da dovedu mega giga 4-5 igraca ( a vjerovatno da nece) nista mi to ne znaci ako na terenu budu igrali pichkasto. Teren je meni vazniji sta tamo pokazu i koliko srca ostave na njemu od nekih zvucnih pojacanja kojih je bilo mali milion da se setkaju po terenu ko na izletu.
Prenosim samo što sam cuo, izgleda da je dogovoren Dupovac. Nije suplja. Pa sad opletite!
Ne kontam što se peglaju sa ovim polovnjacima iz komšijskih zemalja kad se može bruka igrača iz Afrike tipa Adukor da nađu, pa i poneki brazilac, koji će se boriti i igrati kako treba, al jok, uvali nam neki menadžer vazda nekog levata i ugrade se još uz to.
Usuplic ga na cevapima dogovoriobrojjedan je napisao/la:Prenosim samo što sam cuo, izgleda da je dogovoren Dupovac. Nije suplja. Pa sad opletite!

Sta rece onaj brat neki dan sto ih je upratio ,sjede Dzeno i Dupovac na cevapima,Husref samo prosao i onako u prolazu mahnuo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma jes' al imamo puno stranaca, i to na kritičnim pozicijama (komplet vezni red, štoper, golman, kapiten). U ligi više nismo najprivlačniji za top igrače, svi idu Zrinjskom. Mislim da smo u pat poziciji, jedino razumno rješenje je okrenut se akademiji, al naši to iz nekog razloga ne rade. Loše skroz.Stroj1946 je napisao/la:Ne kontam što se peglaju sa ovim polovnjacima iz komšijskih zemalja kad se može bruka igrača iz Afrike tipa Adukor da nađu, pa i poneki brazilac, koji će se boriti i igrati kako treba, al jok, uvali nam neki menadžer vazda nekog levata i ugrade se još uz to.
Btw, skoro je Evander na prepucavanjima rekao jednu veliku istinu. Bez jakih kona ni mi nismo jaki, i obratno. Glave bi letjele da su oni uzeli zadnje dvije titule, da su proslavili na derbiju itd. Kao i mi, da se popišamo po njima jedno dvije godine došlo bi do korjenitih promijena i tako. Ovako se smijemo jedni drugim na nekim medijskim gafovima, tješimo se da su "oni drugi" u goroj situaciji, a u isto vrijeme nam nije toliko mrsko što Zrinjski osvaja. "Samo nek nisu oni".
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
prvo pod jedan, ebala vas zvezda.
i mi bi bili tako "jaki" da stoji iza nas drzava, mafija + kad ne ide , da nam svaku tekmu sviraju penal u 95.min ili da protivnicima isključe igrača bez razloga.
ta srpska liga je veći cirkus od naše, toliko o njima.
a što se nas tiče , ja ne mogu da vjerujem šta ove naše budale rade.
pa mi ćemo sa ovim tempom postati prosječan premijerligaš, biti u sredini tabele , ni gore ni dole.
ovo za visoke zahtjeve igrača, pa u čemu je problem, jel imamo vlasnika milijardera, za šta vam služe pare, osim za prosipanje u rupu bez dna , zvanu administracija kluba.
ako hoćeš rezultate , moraš platiti, to je valjda svima jasno, i tako treba da bude... ako nećemo mi, hoće svinjski i ćao.
a najviše me nervira što nas lažu, što ne kažu da je samo cilj afirmisati juniore i odmah ih prodavati i pare amidži u džep ?
ali pošto to mi ne bi prihvatili na najbolji način, jer mi nismo olimpic, onda pokušavaju sa nekim polovnim igračima , pa ako potrefe kojeg da valja, dobro i jeste. znači nismo ni tamo , ni vamo, neki mix juniora i polovnjaka. vlasnik hoće jedno sa čim se navijači ne bi složili, a uprava krpi roster sa polovnjacima, da bi bili bar u borbi za evropu.
i ako ovo nije ovako kako ja mislim da jeste, gdje onda odoše ove pare od prodaje mihojevića, cimirota, onih juniora.
dobro dio ide za plate igrača i uprave, ali opet daleko je veća cifra zarađena.
jel ulažu opet u tim ? NE
jel ulažu u stadion ? NE
jedino napravili one neke montažne kuće a to ne košta ni 1% od onog koliko smo zaradili ?
dakle pitanje je, GDJE IDU PARE ?
šta sad kad prodaju mujakića, adukora, GDJE ĆE PARE ????
ovo je glavni problem, i dok se ova uprava i tan ne najure motkom, nema ovdje hljeba.
i ovo što ljudi misle da njih briga za nekakve bojkote navijača, pa bolan baš njih briga, oni bi najviše voljeli da budemo ko olimpic , da mogu da rade šta hoće bez pritiska.
upravo suprotno, trebamo iz inata na tekme ići u nikad većem broju i sa velikim negodovanjem za početak.
i mi bi bili tako "jaki" da stoji iza nas drzava, mafija + kad ne ide , da nam svaku tekmu sviraju penal u 95.min ili da protivnicima isključe igrača bez razloga.
ta srpska liga je veći cirkus od naše, toliko o njima.
a što se nas tiče , ja ne mogu da vjerujem šta ove naše budale rade.
pa mi ćemo sa ovim tempom postati prosječan premijerligaš, biti u sredini tabele , ni gore ni dole.
ovo za visoke zahtjeve igrača, pa u čemu je problem, jel imamo vlasnika milijardera, za šta vam služe pare, osim za prosipanje u rupu bez dna , zvanu administracija kluba.
ako hoćeš rezultate , moraš platiti, to je valjda svima jasno, i tako treba da bude... ako nećemo mi, hoće svinjski i ćao.
a najviše me nervira što nas lažu, što ne kažu da je samo cilj afirmisati juniore i odmah ih prodavati i pare amidži u džep ?
ali pošto to mi ne bi prihvatili na najbolji način, jer mi nismo olimpic, onda pokušavaju sa nekim polovnim igračima , pa ako potrefe kojeg da valja, dobro i jeste. znači nismo ni tamo , ni vamo, neki mix juniora i polovnjaka. vlasnik hoće jedno sa čim se navijači ne bi složili, a uprava krpi roster sa polovnjacima, da bi bili bar u borbi za evropu.
i ako ovo nije ovako kako ja mislim da jeste, gdje onda odoše ove pare od prodaje mihojevića, cimirota, onih juniora.
dobro dio ide za plate igrača i uprave, ali opet daleko je veća cifra zarađena.
jel ulažu opet u tim ? NE
jel ulažu u stadion ? NE
jedino napravili one neke montažne kuće a to ne košta ni 1% od onog koliko smo zaradili ?
dakle pitanje je, GDJE IDU PARE ?
šta sad kad prodaju mujakića, adukora, GDJE ĆE PARE ????
ovo je glavni problem, i dok se ova uprava i tan ne najure motkom, nema ovdje hljeba.
i ovo što ljudi misle da njih briga za nekakve bojkote navijača, pa bolan baš njih briga, oni bi najviše voljeli da budemo ko olimpic , da mogu da rade šta hoće bez pritiska.
upravo suprotno, trebamo iz inata na tekme ići u nikad većem broju i sa velikim negodovanjem za početak.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
U slučaju kojeg ishoda ne bismo Evropu igrali na Koševu, da nas izvuku u prvoj tekmi kao domaće il kao goste? Kad padaju termini prvih utakmica?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Hvala vam upravo na jos jednom pojacanju sto je danas potpisalo fujj ste pa ljudi jesmo svjesni da niko ne potpisuje ubice nas sloga simin han
Ja sam to bio buraz, vodio neke ljude u njemacku ambasadu pa htjeli da im pokazem Carsiju itd. Onda sam naletio na Husrefa i zanio se, isao za njim neko vrijeme.miky_hz je napisao/la:Usuplic ga na cevapima dogovoriobrojjedan je napisao/la:Prenosim samo što sam cuo, izgleda da je dogovoren Dupovac. Nije suplja. Pa sad opletite!![]()
Sta rece onaj brat neki dan sto ih je upratio ,sjede Dzeno i Dupovac na cevapima,Husref samo prosao i onako u prolazu mahnuoDa ne trazim sad post ovako je nesto napisano

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
To svakako, da je kako izvuci X na Kosevu protiv GoskaKokteli3 je napisao/la:Hvala vam upravo na jos jednom pojacanju sto je danas potpisalo fujj ste pa ljudi jesmo svjesni da niko ne potpisuje ubice nas sloga simin han

- muhamedhulk
- Kontakt:
Ne valja ovako crniti sve..jos uz Ramazan. 
Ja cekam novog 'debelog', onog napadaca iz Kaknja. Tog stopera da uvezemo sa Nihom i Acom nazad. Konkurenciju Bekicu i Pavlovicu. I krilo jedno, jednako/bolje od ovih sto imamo.
Pet komada.

Ja cekam novog 'debelog', onog napadaca iz Kaknja. Tog stopera da uvezemo sa Nihom i Acom nazad. Konkurenciju Bekicu i Pavlovicu. I krilo jedno, jednako/bolje od ovih sto imamo.
Pet komada.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Brat u Sherriffu za 2 i po godine odigro 19 utakmica, kasnije Split - ispali iz lige, sad Borac Čačak - ispali iz lige hahahabrojjedan je napisao/la:Prenosim samo što sam cuo, izgleda da je dogovoren Dupovac. Nije suplja. Pa sad opletite!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ima li koja liga u Europi da se igra po trokruznom sistemu?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
pa taman za nas.SarajevoJeBordo je napisao/la:Brat u Sherriffu za 2 i po godine odigro 19 utakmica, kasnije Split - ispali iz lige, sad Borac Čačak - ispali iz lige hahahabrojjedan je napisao/la:Prenosim samo što sam cuo, izgleda da je dogovoren Dupovac. Nije suplja. Pa sad opletite!
mi se od borbe za titulu srozali na borbu za europu, sad je vakat da se borimo za ligu za prvaka pa onda sezonu iza toga za sami opstanak,
to je ta putanja kojom nas vodi nasa draga sabrica.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Mozda nismo pozeljni za kvalitetne igrače, al smo u Evropi poželjni za nenosioceFrancescoTotti je napisao/la:pa taman za nas.SarajevoJeBordo je napisao/la:Brat u Sherriffu za 2 i po godine odigro 19 utakmica, kasnije Split - ispali iz lige, sad Borac Čačak - ispali iz lige hahahabrojjedan je napisao/la:Prenosim samo što sam cuo, izgleda da je dogovoren Dupovac. Nije suplja. Pa sad opletite!
mi se od borbe za titulu srozali na borbu za europu, sad je vakat da se borimo za ligu za prvaka pa onda sezonu iza toga za sami opstanak,
to je ta putanja kojom nas vodi nasa draga sabrica.

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Zna li neko mozda s kojim razlogom stoji zastava naseg kluba ispred one stambene zgrade na Sipu? Zgrada je ondje preko puta dzamije, izgradjena prosle godine nekad ovako na ljeto. Ispred su 3 jarbola sa zastavama Republike BiH, FK Sarajevo i ova dejtonska, sadasnja zastava BiH. Imaju li unutra mozda neke kancelarije u vlasnistu kluba ili su stanari navijacki postavili zastavu?
JURIŠ
-
- Kontakt:
Degutantno je sta se radi ne samo sa prvim timom nego i juniorima. Momci kojima je istekao juniorski staz a nemaju profi ugovor su razduzili opremu, i poslati kuci bez da im se kaze sta i kako dalje. Spominjalo se potpisivanje sa 3-4 takva ali za sada svi sute. Pitali su trenera koji im je u svom stilu odgovorio da on nista ne zna.
Zamislite stresa za igraca od 19 godina koji je na ledu, veze nena sta i kako dalje. I onda krivimo menadzere za nesto.. pa normalno da ce ti momci traziti "utociste" negdje drugo, kad su ovdje na ledu.
Zamislite stresa za igraca od 19 godina koji je na ledu, veze nena sta i kako dalje. I onda krivimo menadzere za nesto.. pa normalno da ce ti momci traziti "utociste" negdje drugo, kad su ovdje na ledu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Re: FK Sarajevose
Joj tebe, polahko ba gdje je žurba, čekamo da završi svjetsko, ima zanimljivih igrača tamo, a i ta djeca nek ne.kako, eto ko neki kvalitet pa da nesto oni bi da pitaju, idi upisi sine fakultet pa onda pametuj našoj sabri
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ivan Lendric slobodan. Samo kazem... 
To oko juniora je bljak. Emire ako citas de reaguj. Jesil' koordinator ili ???

To oko juniora je bljak. Emire ako citas de reaguj. Jesil' koordinator ili ???
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Velez nam uzme igraca hahaha eto gdje smo i sta smo koliko cujem mladen veselinovic treba da dodje i petar kunic iz borca
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Burberry46, PeppermintSA, Posejdon, rimljanin90, Rule_hz, SamoDaKazeem, TETRAPAK, ubipara i 84 gosta.