Hvala brate ...nekad je bolje nesto zadrzat za sebe, ja sto saznam iznesem nema potrebe da krijem, za Arezinu znam da nije nam bas blizu da je, dolazio na pregovore jeste, isto je bio u Zrinji na razgovoru, e sad ja bi volio da nama dodje al znas kako to ide kolko para tolko muzike, stose tice Dine iz Radnika momak je moja zelja al et on ako ne ode vani u Zrinji ce zavrsitHrasno87 je napisao/la:dobronamjerno je obrisao, ide ispred igraca i menadzera sa pisanjem na forumu, sve sto je napisao stoji
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Da fule i sa Krčmarevićem, misliš da će napustiti klub?Neandertalac je napisao/la:
Uprava napolje. Povedite ovu karikaturu i ublehu od trenera sa sobom što prije da nam ne propadne još jedna sezona u vašim igranjima menadžera.
- MocMahale444
Daj ba imas strogu kontrolu sta pises. Nije da je neki info cak nije ni potreban. Nema tog pojacanja sto nam moze pomoci.
Nemoj da ti treba advokat neymare, pisi sam nemoj se stiditi.
Nemoj da ti treba advokat neymare, pisi sam nemoj se stiditi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
ne treba mu forumski kada ih ima par na dnevnom nivou, vjerovatno ima jos i mladu sekretericu i koju hostesu
korektan je uvijek bio, i ne busa se verbalno, zato mahalac nema potrebe za tim poštapalicama, ovo sto on piše zna i jos par ljudi, sto znaci da je jako dobro upucen, od Kostića, Lendrića, Voje pa do Vranješa sve mu je kec na desetku, ili je menadzer, ili bivsi uposlenik kluba ili ipak urednik necega, sve u svemu dok negdje drugo žale sto ga nema na forumu i sto im nije aktivan, ne treba mu ovdje klizeći ulijetati ...
nego daj kanistera ako imas, da odem do greena, 13 feningi usteda po litru za članove , fala misketu

korektan je uvijek bio, i ne busa se verbalno, zato mahalac nema potrebe za tim poštapalicama, ovo sto on piše zna i jos par ljudi, sto znaci da je jako dobro upucen, od Kostića, Lendrića, Voje pa do Vranješa sve mu je kec na desetku, ili je menadzer, ili bivsi uposlenik kluba ili ipak urednik necega, sve u svemu dok negdje drugo žale sto ga nema na forumu i sto im nije aktivan, ne treba mu ovdje klizeći ulijetati ...
nego daj kanistera ako imas, da odem do greena, 13 feningi usteda po litru za članove , fala misketu

1921'
R.I.P. Anthony Bourdain (1956.-2018.)
A.Čulić - "Ako nekome slučajno pokušate sugerirati da srlja, pri tome argumentirano, Vi ste crna ovca, a među hiljadama bijelih, crna ne može biti nimalo draga, strši ..."
A.Čulić - "Ako nekome slučajno pokušate sugerirati da srlja, pri tome argumentirano, Vi ste crna ovca, a među hiljadama bijelih, crna ne može biti nimalo draga, strši ..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne znam ti tačan odgovor na to pitanje. Ko zna kakve su vizije.braco je napisao/la:Da fule i sa Krčmarevićem, misliš da će napustiti klub?Neandertalac je napisao/la:
Uprava napolje. Povedite ovu karikaturu i ublehu od trenera sa sobom što prije da nam ne propadne još jedna sezona u vašim igranjima menadžera.
Ono što znam sasvim sigurno jeste da je čaša puna. Još jedna kap...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
posudio je svoje pare, nema mu sad ici nidje dok ih ne vratiNeandertalac je napisao/la:Ne znam ti tačan odgovor na to pitanje. Ko zna kakve su vizije.braco je napisao/la:Da fule i sa Krčmarevićem, misliš da će napustiti klub?Neandertalac je napisao/la:
Ono što znam sasvim sigurno jeste da je čaša puna. Još jedna kap...

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
Hrasno opet ti kazem neka pise sam nema potrebne da ga ti branis, nije ga niko napao. Ja sam bio na njegovoj strani, neka kaze kad su ga zezali za par stavari. Uglavnom leti pred rudu a nije los.
I zamalo da zaboravim libo me racku ko sta ima, uzdaj se use I u svoje kljuse.
Neće Miske dozvoliti ! Ako treba platit ce se i dove protiv kiše !
Željo se sprema za Evropu: Hoće li kiša usporiti radove na Grbavici?
Fudbalski klub Željezničar u novu sezonu ući će sa novim trenerom. Admira Adžema naslijedio je srbijanski stručnjak Slobodan Krčmarević, koji će "vatreno krštenje" imati u prvom kolu kvalifikacija za UEFA Evropsku ligu.
Ali, još je neizvjesno hoće li Plavi prvu utakmicu u narednoj sezoni igrati na Grbavici. Odmah nakon završetka prošle sezone počela je rekonstrukcija travnjaka, pa će Krčmarevićevi izabranici domaće utakmice u narednoj sezoni igrati na jednom od najmodernijih i najboljih terena na ovim prostorima.
Prvu utakmicu u UEFA Evropskoj ligi Željo će igrati 12. jula, a nakon žrijeba u Nyonu bit će poznato da li će biti domaćin ili gost (revanš se igra 19. jula). Navodno, osvajač Kupa BiH uputio je zahtjev u UEFA da revanš igra na domaćem terenu, ali bi se u cijeloj priči trebao pitati i protivnik...
Rokovi za završetak radova su 60 dana, ali su iz Želje uputili apel izvođaču radova da rok skrati za dvije sedmice. U slučaju da sve protekne po planu, 19. jula Grbavica bi trebala biti spremna za premijerno izdanje novog travnjaka.
Kakva je dinamika radova i šta bi zapravo mogao biti problem?
U proteklih 16 dana otkako su radovi počeli sve je teklo po planu. Stari travnjak je uklonjen za pet dana, a postavljanje drenaže trajalo je sedam dana. U prethodna tri dana izvršeno je nasipanje početnog sloja pijeska i ravnanje, kako bi se pripremila podloga za polaganje kablova grijača.
A upravo je postavljanje kablova grijača terena, možda i najzahtjevniji dio poslova. Planirano je da traje deset dana, s tim da bi kiša u tom periodu mogla praviti probleme, a možda i usporiti cijeli proces. Nakon toga slijedi nasipanje hranidbenih međuslojeva (šest dana), ugradnja sistema navodnjavanja (dva dana), te na kraju postavljenje novog travnjaka (pet dana). U najboljim okolnostima travnjak bi bio gotov 30. juna.
No, to ne znači da je spreman za igranje utakmica, jer najmanje dvije sedmice slijedila bi faza obaveznog mirovanja travnjaka (prijem korijena busena na podlogu). Poklope li se sve ove stvari, postoje šanse da Željo sezonu otvori na novom travnjaku pred navijačima na Grbavici.
Vremenske prilike (ni)su nakljonjene Plavim u narednih deset dana. Prema podacima sa stranice accuweather.com, kiša je najavljena za nedjelju (17. juna), s tim da su pljuskovi mogući 9. 10. i 11. juna... A da li će zaobići Grbavicu?
1921'
Muha.. ti si uvjek brat bio.. opusti se he he he.. @irfo haubiica bi sad lego nam ko samar budali, samo da ne ode u Olimipiju jer ima njihovu ponudu cak se Pitari raspituju za Lendru..MocMahale444 je napisao/la:Hrasno opet ti kazem neka pise sam nema potrebne da ga ti branis, nije ga niko napao. Ja sam bio na njegovoj strani, neka kaze kad su ga zezali za par stavari. Uglavnom leti pred rudu a nije los.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MocMahale444
[quote="irfo/[/url]
vracaj splitsku haubicu kako znas i umijes[/quote]
Sto? da ga trenira onaj poslusni trener. Jok ode on negdje drugo sigurno.
Neymare pa nisam tu ruzne rekao
vracaj splitsku haubicu kako znas i umijes[/quote]
Sto? da ga trenira onaj poslusni trener. Jok ode on negdje drugo sigurno.
Neymare pa nisam tu ruzne rekao

- MocMahale444
Kad rece haubica reko Bajro iz Famosa
na treninzima derao kad je tekma preplasen bio.
Ovaj trener poslije Europe nogatrans.

jesmo fini, hvala, izvini, molim, prijatno ...
lendra ako se vrati to ce biti show u najavi, mada nije realno za ocekivati, gledat ce da nadje angazman negdje vani, a mozda nam i predsjednik iz svog dzepa izvali sto tisuca eura, nikad ne reci nikad, ramazan je, a tad su hadzije pa i oni lažni veoma emotivni
sto su ti veliki klubovi sa velikim finansijskim mogucnostima, dali za lendru 300.000 eura, mi svrsavali a nakon godinu vec se razisli i nikom nista, a nama tristo keka misaona imenica

lendra ako se vrati to ce biti show u najavi, mada nije realno za ocekivati, gledat ce da nadje angazman negdje vani, a mozda nam i predsjednik iz svog dzepa izvali sto tisuca eura, nikad ne reci nikad, ramazan je, a tad su hadzije pa i oni lažni veoma emotivni
sto su ti veliki klubovi sa velikim finansijskim mogucnostima, dali za lendru 300.000 eura, mi svrsavali a nakon godinu vec se razisli i nikom nista, a nama tristo keka misaona imenica

1921'
taman ko i prosle sezone novi trener dan prije pocetka prvenstvaMocMahale444 je napisao/la:Kad rece haubica reko Bajro iz Famosana treninzima derao kad je tekma preplasen bio.
E cuj Bajro spahicMocMahale444 je napisao/la:Kad rece haubica reko Bajro iz Famosana treninzima derao kad je tekma preplasen bio.

ija mislim da ce nakon evrope ovaj dobit nogu, bio sam za smjenu Ade. al sam reko ako Amar nemoze ostavit covjeka dovest mu par igraca, pojacat mu strucni stab, sigurno je da je zasluzio sansu dobit pitare tri puta i osvojit kup nije mala stvar.. Za sve ovo sto se desaje generalno kriva je Uprava i igraci i treba da snose posljedice, svojim nekim odlukama sami sebi ce dati nogu, a i nece me cudit muha da uskoro vidimo parole uprava napolje
- MocMahale444
Isti recept. Jos cemo naplatiti kad ode.irfo je napisao/la:taman ko i prosle sezone novi trener dan prije pocetka prvenstvaMocMahale444 je napisao/la:Kad rece haubica reko Bajro iz Famosana treninzima derao kad je tekma preplasen bio.
Gdje onaj bananamen iz Slovenije sto je rekao uloziti 5 milki.
izgubio dosta para nakon problema sa konzumom, sumknjam da ima vise tih 5 milkiMocMahale444 je napisao/la:Isti recept. Jos cemo naplatiti kad ode.irfo je napisao/la:taman ko i prosle sezone novi trener dan prije pocetka prvenstvaMocMahale444 je napisao/la:Kad rece haubica reko Bajro iz Famosana treninzima derao kad je tekma preplasen bio.
Gdje onaj bananamen iz Slovenije sto je rekao uloziti 5 milki.

da nas je kako Mandaricu uvalit
- MocMahale444
Nema potrebe za parolama, vidis za finale kupa koliko ljudi je bilo, sad dodaj ovog trenera sto nije pozeljan. To bi bilo to, neka napravi stadion I hvala mu.Neymar11 je napisao/la:E cuj Bajro spahicMocMahale444 je napisao/la:Kad rece haubica reko Bajro iz Famosana treninzima derao kad je tekma preplasen bio.
Ovaj trener poslije Europe nogatrans.![]()
![]()
kraj hahaha
![]()
![]()
ija mislim da ce nakon evrope ovaj dobit nogu, bio sam za smjenu Ade. al sam reko ako Amar nemoze ostavit covjeka dovest mu par igraca, pojacat mu strucni stab, sigurno je da je zasluzio sansu dobit pitare tri puta i osvojit kup nije mala stvar.. Za sve ovo sto se desaje generalno kriva je Uprava i igraci i treba da snose posljedice, svojim nekim odlukama sami sebi ce dati nogu, a i nece me cudit muha da uskoro vidimo parole uprava napolje
- MocMahale444
Lopovcina stara mudra al I on bi se izgubio u nasem loncu.irfo je napisao/la:izgubio dosta para nakon problema sa konzumom, sumknjam da ima vise tih 5 milki
da nas je kako Mandaricu uvalit
sa novom sezonom dodjite na zapad, ima svega i svacega prema upravi, show prve kategorije, kakav teren i igraci
mrtvi hladni gledaju a oko njih deset zastitara, znaju i istjerati sa zapada ali uvijek mozes uci preko juga, na zadnjoj kada sam ja bio ne pamtim da sam se bolje proveo, vratio sam se u mladje dane ko kada sam imao petnaest godina, samo falilo jos da me murija ispendreči na zahtjev uprave
parola na zapadu

mrtvi hladni gledaju a oko njih deset zastitara, znaju i istjerati sa zapada ali uvijek mozes uci preko juga, na zadnjoj kada sam ja bio ne pamtim da sam se bolje proveo, vratio sam se u mladje dane ko kada sam imao petnaest godina, samo falilo jos da me murija ispendreči na zahtjev uprave

parola na zapadu

FORUMAŠI PORTALA SPORTSPORT.BA : UPRAVA NAPOLJE !
1921'
- MocMahale444
Ne bas svi iz uprave
sacekaj dok jos zavrsi I jug pa neka ide Miske.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.