Dođite Stephu ako želite titula
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
Stephen A. Smith says LeBron James will have a conversation with the Warriors this summer. 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Inace stephen smith najveci hejter jamesa.Nek ode u houston razvalit ce goldena 4-0Brokula je napisao/la:Stephen A. Smith says LeBron James will have a conversation with the Warriors this summer.
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Opušteno druže zayebancijaAirMike je napisao/la:Inace stephen smith najveci hejter jamesa.Nek ode u houston razvalit ce goldena 4-0Brokula je napisao/la:Stephen A. Smith says LeBron James will have a conversation with the Warriors this summer.
4-0 je GSW nemoguće dobiti taman da se sklopi ekipa od ostatka lige
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nemoguća misija. Eventualno s odlaskom nekog od ključnih igrača GSWa - Klay maybe?Brokula je napisao/la:Stephen A. Smith says LeBron James will have a conversation with the Warriors this summer.
Kako god, iskreno favoriziram dolazak LBJa u LAL.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
http://www.espn.com/nba/story/_/id/2365 ... ba-history
Strasna lista,potkrijepljena naprednom statistikom ali i "sirovim" brojevima.
Faciniran sam koliko je Kobe los. Dosad sam uvijek razmisljao on ili Hakeem za top 10, al sad ne vidim nikakvu dilemu. Sve ode u Hakeemove stranu.NEZALAGANJE je napisao/la:http://www.espn.com/nba/story/_/id/2365 ... ba-history
Yebeno je kakvu sliku Kobea ljudi imaju. Sjecam se gluposti koju Terry izjavi na 2:0 za Boston. Kaze, ocekuje od Brona da konacno ko Kobe digne ekipu na svoja ramena.
Curry iznenadjujuce dobar s druge strane. Imace legitiman slucaj za top 15 ikad ako ovako nastavi.
O Durantu dovoljno govori to sto mu je najbolji playoff ovaj kad je presao u 73W ekipu.
LeBron nerealan.
Michael odmah do njega.
Tim i Hakeem takodjer strasni.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kobea mnogo vole igraci sirom lige,mnogi mladih igraca se ugledaju na njega,ima 5 titula,dolazi iz LAL koji su,kao i on sam,OGROMAN brend,atraktivan je igrac bio sa strasnom vjestinom,radnom etikom i nema dileme da je bio i lice lige i da je mnogo ucinio za NBA.Medjutim,ako cemo gledati ovakve komparacije kao u clanku koji postavih,on nije u vrhu i to je fakt.Kawhi je napisao/la:Faciniran sam koliko je Kobe los. Dosad sam uvijek razmisljao on ili Hakeem za top 10, al sad ne vidim nikakvu dilemu. Sve ode u Hakeemove stranu.NEZALAGANJE je napisao/la:http://www.espn.com/nba/story/_/id/2365 ... ba-history
Yebeno je kakvu sliku Kobea ljudi imaju. Sjecam se gluposti koju Terry izjavi na 2:0 za Boston. Kaze, ocekuje od Brona da konacno ko Kobe digne ekipu na svoja ramena.![]()
Curry iznenadjujuce dobar s druge strane. Imace legitiman slucaj za top 15 ikad ako ovako nastavi.
O Durantu dovoljno govori to sto mu je najbolji playoff ovaj kad je presao u 73W ekipu.
LeBron nerealan.
Michael odmah do njega.
- PaskalHens
- Kontakt:
Kobe amater.
Ekstra lista pravljena od strane strucnih ljudi.Procito sam prvih 20 i ocekivano najbolji igraci su spomenuti najvise puta :Lebron 4,Jordan 3,O'Neal 3,Bird i Duncan po 2 puta.Sta mislis za ovaj PO koji Lebron trenutno igra.Da li je za TOP 5 ?NEZALAGANJE je napisao/la:http://www.espn.com/nba/story/_/id/2365 ... ba-history
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znam kakvi su mu sveukupni statsi za ovaj PO,tako da ne bih znao reci,ali ako si primjetio,u top 10(cak sve i do Kareema i 17.mjesta) nema nijednog igraca,a da nije uzeo titulu i bio FMVP.Sto ce reci da je to jako bitna stvar,pored statistike.AirMike je napisao/la:Ekstra lista pravljena od strane strucnih ljudi.Procito sam prvih 20 i ocekivano najbolji igraci su spomenuti najvise puta :Lebron 4,Jordan 3,O'Neal 3,Bird i Duncan po 2 puta.Sta mislis za ovaj PO koji Lebron trenutno igra.Da li je za TOP 5 ?NEZALAGANJE je napisao/la:http://www.espn.com/nba/story/_/id/2365 ... ba-history
eto mrsko mi citat sve.Kolko je ukupno 7-7 ?Svejedno ce lebron upast ovdje jos 2-3 putaKajzer10 je napisao/la:Pa naravno neces reci da si procitao prvih 30, jer je onda 6>5 za Jordana. Nego eto bas prvih 20. Kakav lik
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Niski udarci
- invincible1921
- Kontakt:
E sad si gotovKawhi je napisao/la:Faciniran sam koliko je Kobe los. Dosad sam uvijek razmisljao on ili Hakeem za top 10, al sad ne vidim nikakvu dilemu. Sve ode u Hakeemove stranu.NEZALAGANJE je napisao/la:http://www.espn.com/nba/story/_/id/2365 ... ba-history
Yebeno je kakvu sliku Kobea ljudi imaju. Sjecam se gluposti koju Terry izjavi na 2:0 za Boston. Kaze, ocekuje od Brona da konacno ko Kobe digne ekipu na svoja ramena.![]()
LeBron nerealan.
Michael odmah do njega.
O tome ko nosi ekipu dovoljno govri cienjenica, da u ovoj listi nema nijednog Lebronovog saigraca...covjek je hodajuca legenda samo ga ovdje kod nas mogo mitomani osporiti.
=\_1921_/=
Pa ova lista je dokaz da je Shaq tata bioKawhi je napisao/la:Faciniran sam koliko je Kobe los. Dosad sam uvijek razmisljao on ili Hakeem za top 10, al sad ne vidim nikakvu dilemu. Sve ode u Hakeemove stranu.NEZALAGANJE je napisao/la:http://www.espn.com/nba/story/_/id/2365 ... ba-history
LeBron nerealan.
Michael odmah do njega.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Duncan, Bron, Hakeem i Bird bez i jednog saigraca od ovih top.invincible1921 je napisao/la:E sad si gotov![]()
gledaj sad "mamba mentalitet" " KILLLEEERR" "81 COVJEK DAO BA"
![]()
![]()
O tome ko nosi ekipu dovoljno govri cienjenica, da u ovoj listi nema nijednog Lebronovog saigraca...covjek je hodajuca legenda samo ga ovdje kod nas mogo mitomani osporiti.
U top 50 je cak i Gasol 2010.
Fascinantno je da su ljudi Shaq-Kobe odnos predstavili kao odnos dva jednaka, a zapravo je klasican MJ-Pippen odnos.Sarmelino je napisao/la: Pa ova lista je dokaz da je Shaq tata bio
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Zato sto jeste bilo Shaq & Kobe, ja se dobro sjecam njihove svake titule, k'o juce da je bilo.
Shaq i Kobe ti je bilo kao KD i Wess recimo, a ne kao Curry i Klay. To ti zaje.bi slobodno
Shaq i Kobe ti je bilo kao KD i Wess recimo, a ne kao Curry i Klay. To ti zaje.bi slobodno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.