Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
ima i miske 3 junaka , od jednog mora bit kuvvetasoccerfan je napisao/la:Realno gledano oni i jesu prava svjetska klasa nase repke.Seo ce sigurno parirati Pjanketu po broju odigranih tekmi jer je i on rano poceo igrati za repkuRaonffa je napisao/la:Iduću tekmu protiv Koreje će se izjednačiti sa Spahićem po broju nastupa za reprezentaciju. Da Spaha nije danas igrao, Edin bi protiv Koreje postao igrač sa najviše nastupa za BiH u historiji, a sa tim će ipak sačekati do septembra
Mada, neće Edin nakon završetka karijere ostati igrač sa najviše nastupa za reprezentaciju, Pjanić ima 'samo' 13 mečeva manje, a mlađi je od Edina pune četiri godine, tako da će Mire vjerovatno biti igrač sa najviše nastupa u dresu BiH i teško da će neko u bližoj budućnosti nadmašiti njegov broj utakmica, čovjek praktično od svoje osamnaeste godine igra standardno za repku.
Da njih obojica budu živi i zdravi i da upišu 100+ nastupa u najdražem dresu![]()
I to bi bilo to. Krema naseg fudbala. Da je nama vise ovakvih u repki. Ali nesto razmisljam i ja osim Burnica(ne pratim ove potencijalne reprezenativce da znam da li ce igrati za nas) i donekle Menala ne vidim da bi neko u buducnosti mogao biti krema svijetskog fudbala. Nike se ne izdvaja.
![]()
Nadam se da ce bar mali Edin ii Dani krenuti ocevim stopama pa nositi repku za 15-18 godiina.
Zarathustra
Ako Bog da bice.Sjecam se u Wolfu dok su bili da je govorio za Luku-onog najstarijeg kako vise pri i voli Dzeku nego njega i da su bile slike kako ga treniraju.Moggi je napisao/la:ima i miske 3 junaka , od jednog mora bit kuvvetasoccerfan je napisao/la:Realno gledano oni i jesu prava svjetska klasa nase repke.Seo ce sigurno parirati Pjanketu po broju odigranih tekmi jer je i on rano poceo igrati za repkuRaonffa je napisao/la:Iduću tekmu protiv Koreje će se izjednačiti sa Spahićem po broju nastupa za reprezentaciju. Da Spaha nije danas igrao, Edin bi protiv Koreje postao igrač sa najviše nastupa za BiH u historiji, a sa tim će ipak sačekati do septembra
Mada, neće Edin nakon završetka karijere ostati igrač sa najviše nastupa za reprezentaciju, Pjanić ima 'samo' 13 mečeva manje, a mlađi je od Edina pune četiri godine, tako da će Mire vjerovatno biti igrač sa najviše nastupa u dresu BiH i teško da će neko u bližoj budućnosti nadmašiti njegov broj utakmica, čovjek praktično od svoje osamnaeste godine igra standardno za repku.
Da njih obojica budu živi i zdravi i da upišu 100+ nastupa u najdražem dresu![]()
I to bi bilo to. Krema naseg fudbala. Da je nama vise ovakvih u repki. Ali nesto razmisljam i ja osim Burnica(ne pratim ove potencijalne reprezenativce da znam da li ce igrati za nas) i donekle Menala ne vidim da bi neko u buducnosti mogao biti krema svijetskog fudbala. Nike se ne izdvaja.
![]()
Nadam se da ce bar mali Edin ii Dani krenuti ocevim stopama pa nositi repku za 15-18 godiina.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Sad im se ko nadate, i onda ako budu igrali krece pluvanje ko po TSS-u i Kenanu...jbt. ti mentalitet taj.Moggi je napisao/la:Ako Bog da bice.Sjecam se u Wolfu dok su bili da je govorio za Luku-onog najstarijeg kako vise pri i voli Dzeku nego njega i da su bile slike kako ga treniraju.soccerfan je napisao/la:Realno gledano oni i jesu prava svjetska klasa nase repke.Seo ce sigurno parirati Pjanketu po broju odigranih tekmi jer je i on rano poceo igrati za repkuRaonffa je napisao/la:Iduću tekmu protiv Koreje će se izjednačiti sa Spahićem po broju nastupa za reprezentaciju. Da Spaha nije danas igrao, Edin bi protiv Koreje postao igrač sa najviše nastupa za BiH u historiji, a sa tim će ipak sačekati do septembra
![]()
ima i miske 3 junaka , od jednog mora bit kuvveta
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Kolašinac nikad neće stići Pjanića i Džeku po broju nastupa, ne znam odakle vam to. Momak će uskoro napuniti 25 godina a ima 24 nastupa za reprezentaciju. Džeko će biti prvi koji će stići do jubilarnog 100. a očekujem da Pjanić u toku reprezentativne karijere skupi više nastupa ukupno. Kolašinac neće biti ni blizu tim brojkama.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Lahko je po forumu pisat,smijes li mu to u lice reci?HankMoody je napisao/la:Kolašinac nikad neće stići Pjanića i Džeku po broju nastupa, ne znam odakle vam to. Momak će uskoro napuniti 25 godina a ima 24 nastupa za reprezentaciju. Džeko će biti prvi koji će stići do jubilarnog 100. a očekujem da Pjanić u toku reprezentativne karijere skupi više nastupa ukupno. Kolašinac neće biti ni blizu tim brojkama.
Na Sea mislim naravno...
Oj smiijes li mu u lice reci hahaha, zna on i sam da ce tesko i do 100 nastupaautogol je napisao/la:Lahko je po forumu pisat,smijes li mu to u lice reci?HankMoody je napisao/la:Kolašinac nikad neće stići Pjanića i Džeku po broju nastupa, ne znam odakle vam to. Momak će uskoro napuniti 25 godina a ima 24 nastupa za reprezentaciju. Džeko će biti prvi koji će stići do jubilarnog 100. a očekujem da Pjanić u toku reprezentativne karijere skupi više nastupa ukupno. Kolašinac neće biti ni blizu tim brojkama.
Na Sea mislim naravno...
BHF
Ma dobro, ovo su one fore da je momčiluk najjači jer jede sudžuku i tuče medvjede...Miske01 je napisao/la:Oj smiijes li mu u lice reci hahaha, zna on i sam da ce tesko i do 100 nastupaautogol je napisao/la:Lahko je po forumu pisat,smijes li mu to u lice reci?HankMoody je napisao/la:Kolašinac nikad neće stići Pjanića i Džeku po broju nastupa, ne znam odakle vam to. Momak će uskoro napuniti 25 godina a ima 24 nastupa za reprezentaciju. Džeko će biti prvi koji će stići do jubilarnog 100. a očekujem da Pjanić u toku reprezentativne karijere skupi više nastupa ukupno. Kolašinac neće biti ni blizu tim brojkama.
Na Sea mislim naravno...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Seo ako popizdi, istrest ce nastupe Pjanicu iz gaca i uzeti sebi 
mire96 je napisao/la:Seo ako popizdi, istrest ce nastupe Pjanicu iz gaca i uzeti sebi
BHF
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Jer Seo je najjaci, jede puno sudzuke i ganja medvjede, dok Pjana nema mude...Seo je jaaaaaaak i ima velike misice. Ah humora majko mila.Miske01 je napisao/la:mire96 je napisao/la:Seo ako popizdi, istrest ce nastupe Pjanicu iz gaca i uzeti sebi![]()
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
seo bi možda bio dobar da mu je kako transplanitrati mozak
Alo momak, čuvaj leđa, opasan je. Mislim na Sea, dakle postojim, a ti bi mogao da ne postojiš.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- AndreWilliams
- Kontakt:
Hrvatska i Srbija, naravno. Za njih se navija. Zbog njih je intresantno. Volio bih makar jedna od te dvije da igra 1/4.marconato je napisao/la:
-
NDemirovic
- Kontakt:
Mora se navijati za nekoga, sto ne bi onda za komsije?Hrvatska i Srbija, naravno. Za njih se navija. Zbog njih je intresantno. Volio bih makar jedna od te dvije da igra 1/4.
- MocMahale444
ma jok nikad
neka zavrse I prvi nikad za njih navijat. Dzeko glumi malo nas kloc.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
A sta glumi sa Kolarovom se zna 8 godina kao braca su, sa perisicem je jaran do kosti i normalno je da ce za njih navijati. I ja cu vise voliti da srbija i hrvatska naprave neki uspjeh nego nego japan cile ili rusija. Mene jedino sto jede u tome je sto ce se pobjedama komsija vise radovati u lukavici, bijeljini, kiseljaku i posusju, nego u Subotici, Krusevcu, Karlovcu ili VarazdinuMocMahale444 je napisao/la:ma jok nikadneka zavrse I prvi nikad za njih navijat. Dzeko glumi malo nas kloc.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- MocMahale444
esprit24 je napisao/la:A sta glumi sa Kolarovom se zna 8 godina kao braca su, sa perisicem je jaran do kosti i normalno je da ce za njih navijati. I ja cu vise voliti da srbija i hrvatska naprave neki uspjeh nego nego japan cile ili rusija. Mene jedino sto jede u tome je sto ce se pobjedama komsija vise radovati u lukavici, bijeljini, kiseljaku i posusju, nego u Subotici, Krusevcu, Karlovcu ili VarazdinuMocMahale444 je napisao/la:ma jok nikadneka zavrse I prvi nikad za njih navijat. Dzeko glumi malo nas kloc.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
zanimljivo mi je jer bez italije nemam nekog kog bi podrzavao pa mi ostaje samo navijati protiv komsija, da toga nema ne bi ni gledao...
Zarathustra