AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Fantasista
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Fantasista » 06 jun 2018, 17:21

Jos jednom da ponovim. Nama ne trebaju napadaci vec nam trebaju veznjaci koji ce da hrane loptama ove momke koje imamo. Cutronea i Silvu ne bih mijenjao ni za jednog napadaca na svijetu ali bih zato citav vezni red poslao u 3pm.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 jun 2018, 19:37

vala sredina koju čine kessie i hakan uopšte nije loša šta god vi pričali. :zzz:
da je sreće pa da se dovede cebalos ili neki sličan talenat bilo bi još bolje, ali nije ni ovako loše, pogotovo uz dobro krilo koje nam hronično fali i napadača koji zna zabijati.

rezerve jack, badelj i locateli, nije ni to loše.

dragi su mi curton i silva, ali nama stvarno treba golgeter koji može isporučiti 25+ golova po sezoni.
ovi em su (razumljivo) nekonstantni em su pofine zicere ispromašivali tamo gdje bi neka dobra devetka dala gol, čisto onako na iskustvo... curton će biti solidna opcija za klupe.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 06 jun 2018, 20:09

Čitavu sezonu pričamo da nam je sredina glavni problem, nema protoka lopte, nema ideje, i sad odjednom glavni problem napad. Sto se tice napada ja bi jedino poslao Kalinica u 3 PM i doveo umjesto njega jednog napadaca. Dva veznjaka i 1-2 krila, to je ono sto je prioritet
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 jun 2018, 22:45

pa bilo je problem jer je hakanu i bigliji trebalo pola godine da proigraju, jer je kessie umro već na polusezoni i jer je jack veći dio sezone odigrao užasno dijelom radi povrede i dijelom radi činjenice da se ne zna ponašati kao veznjak nego umišlja da i dalje igra na krilu, pa je tako samo iritirao, meljao loptu i usporavao svaki božji napad.

kasnije kad su se neke kockice posložile, postala je i igra tečnija, kreativnija i gledljivija.

pogotovo sad kad uzmeš krilo i vratiš hakana na desetku, samo taj potez će dići nivo igre za 30%, a očekuje se svakako još jedan novi veznjak.

inače neki mediji u španiji prenose da je cebalos rekao suigračima da će u milan, doduše nije bog zna kakva mjerodavna novina ali dobro :mrgreen:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 07 jun 2018, 02:58

Nisam ja primjetio neku posebnu promjenu kada je u pitanju kreativnost. I ne znam o kakvom vracanju na 10 govoris ako ce Gatuso nastaviti furati istu formaciju. Ako se prebaci na 4-2-3-1 onda bi Hakan mogao iza napadača i u tom slučaju bi nam mozda trebao samo 1 veznjak, al su onda potrebna 2 krila

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jun 2018, 12:38

pa nebitno koju formaciju igrao svejedno će u fazi napada pretpostvavljam ići na desetku i vraćati se nazad na LCM kad se bude branilo :zzz:

a ne treba isključiti ni mogućnost da će se igrati 4312, pogotovo ako dovedu cebalosa i depaya jer ne znam kako ih drugačije uklopiti nego u toj formaciji.

ne kažem da nam je sredina nešto aman dobra i kreativna, ali hoću reći da su hakan i kessie solidna kičma sredine kojoj treba još jedan najavljeni veznjak da bi bila kompletna.

a susa ne bih prodavao ako se bude nastavilo igrati sa krilima (bar ako on ne izrazi želju jer je klub nemoćan ako neko aktivira klauzulu) jer ne treba sad pored svega razmišljati i o desnom krilu.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jun 2018, 13:08

Vjerujem da Mirabelli već ima dogovor sa minimalno dva igrača, ali da se čeka konačna odluka UEFE da bi se ozvaničili dogovori.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jun 2018, 13:22

sinoć ili preksinoć di marzio piše kako je milan izvjestio da nije istina da su se dogovorili oko depaya i cebalosa, ali činjenica je da ni ne negiraju da se nešto dešava :zzz:
a obično odmah presjeku priče i lažno zanimanje oko nekih igrača.

samo što se prije odluke uefe ne smije ništa pričati.

njih dvojica plus dobar napadač (može i falcao u krajnjem slučaju) bi bio odličan merkato.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 jun 2018, 13:35

Treba se zaključati tema do 19og juna dok se ne sazna odluka UEFA-e :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jun 2018, 13:51

rope11 je napisao/la:sinoć ili preksinoć di marzio piše kako je milan izvjestio da nije istina da su se dogovorili oko depaya i cebalosa, ali činjenica je da ni ne negiraju da se nešto dešava :zzz:

njih dvojica plus dobar napadač (može i falcao u krajnjem slučaju) bi bio odličan merkato.
Werner i Morata su primarne mete za napad.Jer smatraju da je Falcao ipak "prestar".. Depay je jedina i glavna opcija za lijevo krilo. Badelj, Ceballos i Vidal su najčešće spominjana imena za sredinu. Kao što sam napisao, Morata, Depay, Vidal, Ceballos, i što se mene tiču mogu odmah mercato zatvoriti. Mislim da bi to bilo dovoljno za napredak od 15ak bodova naredne sezone, što je dovoljno za LPa.

Ekipa je godinu uigranija.Ovi mlađi su za sezonu iskusniji.Pojedini igrači su se privikli na Serie A. Te sa ova 3-4 dodatka, to je tim za top 4.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Migu
Kontakt:

Post Postao/la Migu » 07 jun 2018, 13:59

Romagnoli13 je napisao/la:
rope11 je napisao/la:sinoć ili preksinoć di marzio piše kako je milan izvjestio da nije istina da su se dogovorili oko depaya i cebalosa, ali činjenica je da ni ne negiraju da se nešto dešava :zzz:

Werner i Morata su primarne mete za napad.Jer smatraju da je Falcao ipak "prestar".. Depay je jedina i glavna opcija za lijevo krilo. Badelj, Ceballos i Vidal su najčešće spominjana imena za sredinu. Kao što sam napisao, Morata, Depay, Vidal, Ceballos, i što se mene tiču mogu odmah mercato zatvoriti. Mislim da bi to bilo dovoljno za napredak od 15ak bodova naredne sezone, što je dovoljno za LPa.

Ekipa je godinu uigranija.Ovi mlađi su za sezonu iskusniji.Pojedini igrači su se privikli na Serie A. Te sa ova 3-4 dodatka, to je tim za top 4.
Svi koji misle da Werner nece zavrsiti u Bayernu, zive u zabludi

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 07 jun 2018, 15:37

Svi koji misle da je Morata upgrade u odnosu na sadasnje napadace Milana zive u zabludi

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jun 2018, 15:49

srećom pa će vjerovatno u juventus :mrgreen:
neka je njemu sretno ali bruda neka tebe što dalje od milana, pun mi je više qurac napadača za koje platiš boga oca koji ne umiju zabijaju golove i koji maše zicere, a to im je bukvalno jedini posao zbog čega su dovedeni.

za wernera svi znamo da će ionako završiti u bayernu, ne znam što se uopšte njegovo ime spominje u kontekstu milanovih meta.
mada ne znam ni šta misliti o njemu jer ne pratim previše bundesku, statistika kaže da curton ima samo 3 gola manje u svih takmičenjima uz neuporedivo manju minutažu. :hmmmmm:

ostaje nam samo ćiro i falcao na posudbu. :zzz:

s tim što će vjerovatno završiti na falcau jer ni dželešanuhu ne bi mogao pregovarati sa lotitom.

treća opcija, igrati sa depayom kao lažnom devetkom koji će iza sebe imati hakana i cebalosa :mrgreen: ionako je u lyonu napumpao statistiku jer je igrao kao SS u 4312 formaciji, a ne kao krilo.

FORZA MILAN !

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 07 jun 2018, 20:37

Ponovo kao i svake godine previše nagadjanja i povezivanja sa 100 igraca. Ja ću sacekati kraj prelaznog roka ili kada zvanicno neko potpiše pa komentarisati jer sve ostalo je gubitak vremena.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 07 jun 2018, 21:23

E jbg pa moramo nesto pisat :)

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 07 jun 2018, 21:33

muxa je napisao/la:E jbg pa moramo nesto pisat :)
Znači hoces da spamas :nene: :urnebes:

Ja kazem sa sebe jer sebi neku nadu dam u vezi nekog igraca, a na kraju hladan tus :D

Izmijenjat će se formacija i formacija do kraja prelaznog roka, a na kraju će Gattuso postaviti 4-3-3 :D i ostat će nam dosta panjeva u ekipi...

Vidim neki vezu prelazni rok sa izbacivsnjem iz LE, pa to ne bi smjelo imati veze jedno s drugim kad imaš pare pristat će svaki od ovih spominjanih igrača, a vjerujem i mnogo jaca imena :)

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 07 jun 2018, 22:07

Kao dogovoren je Zaza da zamijeni Kalinica ako ode.

Grazie Mirabelli :crazy:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 jun 2018, 00:59

Ako bi vjerovali onome što mediji uveliko pišu.Onda bi to ovako izgledalo.

https://imgur.com/3D2SymH

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jun 2018, 01:09

4141 formacija, svi u napad yebo odbranu :mrgreen:

ali više bih volio i takav fudbal za promjenu gledati pa makar ga primali svaku utakmicu, bar ti više ne bi oči krvarile od loše igre.

samo što ziheraš gatuso ne bi nikad pristao na takvu formaciju. :zzz:

FORZA MILAN !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 08 jun 2018, 01:38

Romagnoli13 je napisao/la:Ako bi vjerovali onome što mediji uveliko pišu.Onda bi to ovako izgledalo.

https://imgur.com/3D2SymH
Izgleda dobro osim onog Morate u napadu.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Uknaac i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []