FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovo ce se zakuhati i na kraju neće igrati, zato sto svima odgovara takav razvoj događaja.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ne pisem djaba da u Slobodi trebaju da igraju djeca iz tuzlanski mahala, neko je budala bio pa to skonto prije 40 godina, pa kad dodje igrac iz okoline Tuzle vidis razliku u svemu al bude ok sve jer prihvati pravila, al sad se namecu neka druga pravila al sa kontra strane....i igrali najbolji fudbal u onoj ligi koja je 78 puta jaca od ove kukuruz lige sa ljaksafonima koji su do juce bili u opancima i glume gospodu.....ovo je jedini nacin da se Sloboda odbrani.....Sariel1987 je napisao/la:Vrlo pogresno rszmisljanje. Generalizacija citavih grupa odredjene populacije je pogresna.i ne vodi nicemu dobrom.Skver je napisao/la:Pa teren bi bio u septembru vec ko da je rato, izgledo bi ko da je neko tenjak vozio po terenu.....znao je da ce uci u PL sa svojim klubom jos prije tri godine, mogao je napraviti stadion za koji je bio spreman uloziti oko 50 milona km kako je javno rekao na OBN-u kod Mate u emisiji.....ovo mi izgleda de da se mi uguzimo, vremenom ce mo istjerat Slobodu ili ugasiti....Tuzla city i folovi....hajde u redu da pravi stadion pa da se izadje u susret par utakmica, al ovako kao pravit ce ko fol stadion i niko ih ne istjera, na kraju ce Sloboda zavrsiti na Pasabunaru...ne volim faraona al kad vidim kako nas kanton voli i sta nam rade tacno bi rampu udario na Brcanskoj malti ko prije....nek aktivira i pozajmice i sve, yebem vise i njega i one kockaste glave oko njega....
Al da nas azmir sada rovari iz nekog svog inata interesa politke.stoji.
P. S zito rano sjecal ga se ko hehe
-
Sariel1987
- Kontakt:
Kao da svjesno radi na zakuhavanju i podjeli.
Bahato i svjesno.
Bahato i svjesno.
Samo bahato treba !Sariel1987 je napisao/la:Kao da svjesno radi na zakuhavanju i podjeli.
Bahato i svjesno.
To je IN ! Nema prolaza drugačije. Kad je neko od kulturnih i obrazovanih napravio neki iskorak zadnjih 20 g kod nas
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Da vas pitam nesto ozbiljno za kolko je Piric otisao u Maribor i hocemoli mi dobiti sta od tog transfera?
Bas, idi iz siminog hana u Banovice i igraj jednu godinu dok ne napravis stadion, baci tih 50 miliona viska sto imas, samo ih bacaj van Tuzle, i nek ti se stadion zove PDA arena.Sariel1987 je napisao/la:Kao da svjesno radi na zakuhavanju i podjeli.
Bahato i svjesno.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Hoćemo
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Sta je nama reko a sta napiso ultrasima.treba svaki njegov dinar dat u neku humanitarnu ustanovu seljak jedan .75000 je napisao/la:Da vas pitam nesto ozbiljno za kolko je Piric otisao u Maribor i hocemoli mi dobiti sta od tog transfera?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trebali bi dobiti 3% po svim pravilima kao kompenzacija takozvana solidarnost, Gradina mozda 0,5-1%. Ali vjerovatno je tu Husara nesto smutio i stavio to sebi u novcanik.
Kontam mog'o bi nas i on tužit, et onako radi tradicije
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
wobly92 je napisao/la:Kontam mog'o bi nas i on tužit, et onako radi tradicije
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
-
Sariel1987
- Kontakt:
Husara nije problem.
Problem su oni koji omoguce da on radi to sto radi.
Lik je.menadzer.cirkulise i to prilicno uspjesno za nasu ligu.da se ne lazemo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Predsjednik Slobode koji je otisao samo jedno jutro ostavio klub bez finansija, igraci odmah poceli da traze izlaze i ovaj nasao. Kasnije do zime kada se ova uprava sabrala on sa vec mjesecima prije razradjenim planom odlazi. To mu Mujkanovic nije oprostio, cuo sam da kada ga vidi na ulici da ga proziva. Onda je kreno u Sarajevo, pa to propalo pa otisao u Zrinjski.Sariel1987 je napisao/la:Husara nije problem.
"Na početku sezone kada je bilo jasno da necu otici vani, tadasnjem predsjedniku Azmiru Husiću sam rekao da želim ostati u klubu i produžiti ugovor. Odbijen sam, zbog čega ne znam, iako su svi znali da sam usao u posljednju godinu ugovora.
U medđvremenu mi nisu uplaćeni doprinosi za zdravstveno osiguranje od kluba, pa sam da ne bih izgubio pravo na to, jedan, pa drugi mjesec od svog novca iste platio. Laž je da je bilo dogovoreno da sam snosim te troškove, nebrojeno puta sam isao u klub i pitao šta je problem, uvijek bi nailazio na odgovor da ce problem biti rijšsen ubrzo a onda mi je stigla obavijest da sam zbog neplaćanja doprinosa, izgubio pravo na osiguranje. I pored toga sam ponovo šutio i u svakoj novoj utakmici trudio se biti najbolji što mogu, bitan mi je bio samo teren.
Ugovornu ratu iz šestog mjeseca koju sam trebao primiti, nikada nisam dobio. Prije godinu dana bio sam blizu odlaska iz Slobode kada me je zelio angažovati belgijski Brugge. Brugge je tada ponudio 300 000 KM Slobodi i mislio sam da je tada sve vec završeno, međutim, tadašnji predsjednik Husić odlučio je da me ne želi pustiti ispod 400 000 KM i transfer je propao. Sa tim novcem klub bi zaradio a ja bi osigurao egzistenciju. I opet sam nakon svega na početku sezone tražio produženje ugovora i odbijen sam. Nisu me htjeli prodati, a sa druge strane imao sam skoro najmanja primanja u klubu i nezainteresovanost za produženje ugovora. To su stvari koje mi nikada nece biti jasne."
On je vjerovatno papire dobio jos u oktobru da ide pa igrao do kraja polusezone. Novu upravu je zafrkao u tome jer se tek sabrala te je tek bila skupstina i kontali su da razgovaraju sa njim oko novog ugovora preko zime kao sa svima ali on je digao sidro i otisao prema Sarajevu pa onda prema Zrinjskom. A rekao je kada je odlazio "da se ukazala sansa da nastupi u inostranstvu". Sto normalno nije bila istina, odveo ga Husara u drugi BIH klub.
Uprava mu mozda nije ni dala platu dvije na kraju jer je bilo izvjesno da ce izlevatiti.
Uglavnom jos jedan od primjera da je Husic skuhao jos u maju, pa nam onda natovario ugovora iako je znao da ide, a ove na kojima se moze zaraditi odbijao da ispusimo.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 07 jun 2018, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
Sariel1987
- Kontakt:
A ovde mu se pojedini jos klanjaju nevjerovatno
Hajd sve na stranu, pripreme su za par dana jel dovodimo šta
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
zavalio je nas Azmir debelo ali nije ni to problem koliko je licemjeran ispao pogazivsi svoju rijec i data obecanja. bit ce Slobode i s njim i bez njega nebitno u kojoj ligi, ali sta ce biti sa Sloge kad budu zavaljeni? taj klub egzistira vise od pola stoljeca, ko ce njih cupati iz govana i dugova? garant Selver i ekipa, legende i veliki navijaci od oktobra 2016!
Sloboda Tuzla
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
sjecam ga se ja iz rata, sjecam se jedne slike, mitraljez u ruci i redenici preko ramena, bh ramboSariel1987 je napisao/la:Vrlo pogresno rszmisljanje. Generalizacija citavih grupa odredjene populacije je pogresna.i ne vodi nicemu dobrom.Skver je napisao/la:Pa teren bi bio u septembru vec ko da je rato, izgledo bi ko da je neko tenjak vozio po terenu.....znao je da ce uci u PL sa svojim klubom jos prije tri godine, mogao je napraviti stadion za koji je bio spreman uloziti oko 50 milona km kako je javno rekao na OBN-u kod Mate u emisiji.....ovo mi izgleda de da se mi uguzimo, vremenom ce mo istjerat Slobodu ili ugasiti....Tuzla city i folovi....hajde u redu da pravi stadion pa da se izadje u susret par utakmica, al ovako kao pravit ce ko fol stadion i niko ih ne istjera, na kraju ce Sloboda zavrsiti na Pasabunaru...ne volim faraona al kad vidim kako nas kanton voli i sta nam rade tacno bi rampu udario na Brcanskoj malti ko prije....nek aktivira i pozajmice i sve, yebem vise i njega i one kockaste glave oko njega....
Al da nas azmir sada rovari iz nekog svog inata interesa politke.stoji.
P. S zito rano sjecal ga se ko hehe
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Senco ima velike planove sa Kikacima i ne zeli guzvu na svojoj areni.75000 je napisao/la:Trebao je Senco ispast gospodin i ustupit im stadion u Kikacima da igraju.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pito sam ga ja kaže neće seljaka u Kikačima.Probisvjet je napisao/la:Senco ima velike planove sa Kikacima i ne zeli guzvu na svojoj areni.75000 je napisao/la:Trebao je Senco ispast gospodin i ustupit im stadion u Kikacima da igraju.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
Sariel1987
- Kontakt:
kad je zadnji termin za raspored premier lige? 22og jula pocinjei? kad cemo dobit raspored poslije ovog sastanka u sarajevu? ili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.