Žfbih?Marsal je napisao/la:Upravu si bio za ono što smo pričali na pp-u haman.Penaltiky je napisao/la: Treba živjet život punim plućima. Samo mi fali tableta za mamurluk.I para.
Ni ove godine neće primit nijednog radnika.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Volio bi tamo zbog para preć, al ovo đe sam sad mi je vrhMarsal je napisao/la:Ma ja.Penaltiky je napisao/la: Žfbih?
- Marsal
- Kontakt:
Nije sad puno bolja para tamo, smanjio im Novalić plate za 100 do 200 maraka.Penaltiky je napisao/la: Volio bi tamo zbog para preć, al ovo đe sam sad mi je vrh![]()
![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Šta je s održavanjem kakve su plate tamo električarima, elektroničarima, bravarima i tako zanimanjima.Marsal je napisao/la:Nije sad puno bolja para tamo, smanjio im Novalić plate za 100 do 200 maraka.Penaltiky je napisao/la: Volio bi tamo zbog para preć, al ovo đe sam sad mi je vrh![]()
![]()
- Marsal
- Kontakt:
Ne znam za elektroničare i električare ali bravar oko 800 plus topli.Penaltiky je napisao/la: Šta je s održavanjem kakve su plate tamo električarima, elektroničarima, bravarima i tako zanimanjima.
Uglavnom je svugdje isto, možda električari imaju +10%. Kod mene firma tri mjeseca traži bravaraMarsal je napisao/la:Ne znam za elektroničare i električare ali bravar oko 800 plus topli.Penaltiky je napisao/la: Šta je s održavanjem kakve su plate tamo električarima, elektroničarima, bravarima i tako zanimanjima.
- Marsal
- Kontakt:
Jbg, svi bravari radije rade za firme koje šalju vani, ubiše pare po Njemačkoj.Penaltiky je napisao/la:
Uglavnom je svugdje isto, možda električari imaju +10%. Kod mene firma tri mjeseca traži bravara
Naravno, ovi levati nude 600+TO+prevozMarsal je napisao/la:Jbg, svi bravari radije rade za firme koje šalju vani, ubiše pare po Njemačkoj.Penaltiky je napisao/la:
Uglavnom je svugdje isto, možda električari imaju +10%. Kod mene firma tri mjeseca traži bravara
To je zato jer ne vjerujes u zivot poslije ovog.Penaltiky je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/bih/migrant ... /180607028
Kako me ovo sjeba. Zamisli preoploviš pola svijeta, umreš i ukopaju te u nepoznatoj zemlji ebz ikakvih podataka, ko da nikad nisi bio ni postojao.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
- Marsal
- Kontakt:
Za te uslove mogu nafatat jedino nekog tek svršenog srednjoškolca bez iskustva kojem se ne ide vani.Penaltiky je napisao/la: Naravno, ovi levati nude 600+TO+prevoz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne moguMarsal je napisao/la:Za te uslove mogu nafatat jedino nekog tek svršenog srednjoškolca bez iskustva kojem se ne ide vani.Penaltiky je napisao/la: Naravno, ovi levati nude 600+TO+prevoz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad ispod komentar nekog Srbina : Jel to onaj dron kad su Shiptari isprobali kod nas na terenu? E neka su nam uzeli bodove ako je za nauku.Japanci su osmislili kišobran koji ne morate da nosite, već vas uz pomoć drona sve vreme prati.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zar još izbacuje singlove sa onog albuma od 45 pjesamaLillard je napisao/la:
Trebao ga je ostavit u 2017.
Kako bi temelje u Vlakovu armirala na ovoj sunjari,šta kukaš bezveze,.rasavoje je napisao/la: D' umres.![]()
![]()
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.