FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Unknown2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown2 » 07 jun 2018, 14:40

Rahmanović: Ostali smo bez najboljeg stadiona u ligi

- Odmaram što više mogu, sezona je bila teška i neizvjesna i finiš je stigao u pravo vrijeme. E sad, neki će reći da zadovoljni ne možemo biti onim što se uradilo na bodovnom planu, a ja ću se složiti da je moglo bolje, naravno. Međutim, šta je - tu je. Vremena mnogo nema, moramo se što bolje pripremiti za naredne mečeve. Nije traženje alibija, ali tereni po kojima smo igrali zadnja dva-tri mjeseca su mnogo uticali na naše igre. Neko se jednostavno prilagodi, neko ne i to je to. Da stvar bude gora, napustio nas je jedini pravi fudbalski teren u ligi, Bilino polje. Osim toga, bilo je i dosta promjena trenera i sve je to utjecalo na nas. Sad smo ušli u mirnije vode i trebalo bi biti bolje. Čekamo evropske nastupe i moramo se dobro potruditi da nam se ponovi Zarija od lani i da u Evropi budemo mnogo bolji, kaže na početku razgovora za Oslobođenje Rahmanović koji će dres Sarajeva nositi i naredne sezone jer mu ugovor traje još godinu.

- Puno se taj Zrinjski napuhao kroz medije, ispade sad da je on nešto, kao neka sila, da je bolji od nas, ali zapravo je samo iskoristio krizu protivnika, prije svih Željezničara i Sarajeva. Imali su konstantu, igrali su solidno i imaju upravu koja ne mijenja Sliškovića nakon tri ili četiri poraza kao što rade druge uprave. Klima je lakša za raditi. Ali ipak smatram da su prvi jer nije imao ko drugi da bude na prvom mjestu, smatra igrač Sarajeva.

I Rahmanović će pratiti Svjetsko prvenstvo u Rusiji koje ima namjeru gledati koliko mu obaveze to dozvole. - Dosta je dobrih reprezentacija, ali u favorite bih svrstao Njemačku i Španiju. Očekujem lijep fudbal u Rusiji i to me raduje, zaključio je fudbaler Sarajeva, koji je u sezoni iza nas pet puta zatresao mrežu protivnika.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 jun 2018, 14:45

Koliko ove nase fudbalere boli k.urac za posao kojim se bave,ovaj Rahmanovic i dalje misli da je Celik ispao :crazy:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Krste11
Kontakt:

Post Postao/la Krste11 » 07 jun 2018, 14:46

Inijesta je napisao/la:
Krste11 je napisao/la:Hoce biti ista od ovog Lendrica citam maloprije na nekom portalu da smo najozbiljniji da ga dovedemo
Ma kakav Lendric i FKS , to jr za njeg nepojmljivo, nije covjek albin pelak
Dobro bi dosao kad bi potpisao za nas sigurno predobar igrac za nase lige

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 07 jun 2018, 14:47

Hilmo daj banuj ove nove nickove

Krste11
Kontakt:

Post Postao/la Krste11 » 07 jun 2018, 14:58

Memara je napisao/la:Hilmo daj banuj ove nove nickove
Zbog cega

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 07 jun 2018, 15:00

Kad završava prelazni rok? Pitam čisto da znam kad će prestati pisati ovi novi nickovi što izrone ko gljive svaki prelazni rok i mlate svakakve gluposti.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 07 jun 2018, 15:03

Krste11 je napisao/la:
Zbog cega
Zato što izgledaš kao troll! Članak stoji 5 sati drugi po redu na portalu, ti dođeš i pišeš gluposti koje će neko ozbiljno shvatiti ko čita možda. Sve to utiče na kvalitet teme.

Navijači Željezničara priželjkuju Lendrićev povratak. Šanse za to su, kaže nam, minimalne.

"Stalno sam u kontaktu sa ljudima iz Željezničara, doduše više prijateljski nego poslovno. Ono što mogu reći sa sigurnošću, jeste da ću se jednog dana vratiti na Grbavicu i ponovo zaigrati u plavom dresu, ali mislim da sada za to nije vrijeme. Vidim se, iskreno, u inostranstvu", naglasio je Lendrić koji je u dresu Željezničara odigrao 52 utakmice uz 31 gol i šest asistencija.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 07 jun 2018, 15:09

Citam ovaj intervju Rahmanovica, svaka druga recenica Husrefova, sta je tu je, losi tereni... ocigledno ih Husref uci ovim alibijima, mi nemamo samo debile igrace nego skolovane debile
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Krste11
Kontakt:

Post Postao/la Krste11 » 07 jun 2018, 15:11

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Krste11 je napisao/la:
Zbog cega
Zato što izgledaš kao troll! Članak stoji 5 sati drugi po redu na portalu, ti dođeš i pišeš gluposti koje će neko ozbiljno shvatiti ko čita možda. Sve to utiče na kvalitet teme.

Navijači Željezničara priželjkuju Lendrićev povratak. Šanse za to su, kaže nam, minimalne.

"Stalno sam u kontaktu sa ljudima iz Željezničara, doduše više prijateljski nego poslovno. Ono što mogu reći sa sigurnošću, jeste da ću se jednog dana vratiti na Grbavicu i ponovo zaigrati u plavom dresu, ali mislim da sada za to nije vrijeme. Vidim se, iskreno, u inostranstvu", naglasio je Lendrić koji je u dresu Željezničara odigrao 52 utakmice uz 31 gol i šest asistencija.
Zaključno s jučerašnjim danom, dakle, Lendrić je slobodan igrač, “čistih” papira, a još odranije se špekuliše da bi se mogao vratiti u Premijer ligu BiH (Sarajevo, Zrinjski ili Željezničar) ili Hrvatsku nogometnu ligu (Hajduk i Osijek), gdje je s relativnim uspjehom nosio dres Lokomotive i Hajduka.

Prvi favorit za potpis Lendrića je ekipa Sarajeva, koja je navodno već u kontaktu s sjajnim napadačem!

Podsjećamo, Lendrić je pretprošle sezone bio najbolji strijelac našeg prvenstva sa 19 golova.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 07 jun 2018, 15:17

Banujte laznog Krstea da ne fura raju bezveze
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 jun 2018, 15:24

Inijesta je napisao/la:Citam ovaj intervju Rahmanovica, svaka druga recenica Husrefova, sta je tu je, losi tereni... ocigledno ih Husref uci ovim alibijima, mi nemamo samo debile igrace nego skolovane debile
jel mu teren kriv kad promasi zicer sa pet metara na derbiju :kafa: :kafa:

High

Post Postao/la High » 07 jun 2018, 15:30

Inijesta je napisao/la:Citam ovaj intervju Rahmanovica, svaka druga recenica Husrefova, sta je tu je, losi tereni... ocigledno ih Husref uci ovim alibijima, mi nemamo samo debile igrace nego skolovane debile
Pa svi su se usrefizirali; i igrači i navijači. Samo su ovi drugi više smiješni. :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Krste11
Kontakt:

Post Postao/la Krste11 » 07 jun 2018, 15:31

Ne furam nista samo prenosim sta sam procita na FB na stranici bordo bijeli i pitam ima li ko bolju info u vezi toga a iskreno bio bi pravo pojacanje kada bi dosao..pozz

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 jun 2018, 15:53

Ban je iz raja izasao.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 07 jun 2018, 15:56

Kad će Crepulja potpisati novi ugovor? sve mi smrdi da neće...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 07 jun 2018, 16:01

Stalno sam u kontaktu sa ljudima iz Željezničara, doduše više prijateljski nego poslovno. Ono što mogu reći sa sigurnošću, jeste da ću se jednog dana vratiti na Grbavicu i ponovo zaigrati u plavom dresu, ali mislim da sada za to nije vrijeme. Vidim se, iskreno, u inostranstvu", naglasio je Lendrić koji je u dresu Željezničara odigrao 52 utakmice uz 31 gol i šest asistencija.
Zaključno s jučerašnjim danom, dakle, Lendrić je slobodan igrač, “čistih” papira, a još odranije se špekuliše da bi se mogao vratiti u Premijer ligu BiH (Sarajevo, Zrinjski ili Željezničar) ili Hrvatsku nogometnu ligu (Hajduk i Osijek), gdje je s relativnim uspjehom nosio dres Lokomotive i Hajduka.
Prvi favorit za potpis Lendrića je ekipa Sarajeva, koja je navodno već u kontaktu s sjajnim napadačem!

Podsjećamo, Lendrić je pretprošle sezone bio najbolji strijelac našeg prvenstva sa 19 golova.
Umri stoko!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 07 jun 2018, 16:13

Bujrum Lendricu :D
ZZ

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jun 2018, 16:16

Lendrić je klasa od igraca, to sam govorio i kada je za Željezničar igrao. Potpis ugovora sa nama? Jako, jako teško..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Krste11
Kontakt:

Post Postao/la Krste11 » 07 jun 2018, 16:18

BordoSarajevo je napisao/la:Kad će Crepulja potpisati novi ugovor? sve mi smrdi da neće...
Husref je neki dan izjavio da ce produziti pa nadat se da hoce.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jun 2018, 16:21

Nastavlja se podrška FK Sarajevo, Općina Centar izdvojila još 10.000 KM

Generalna direktorica Fudbalskog kluba Sarajevo Sabrina Buljubašić posjetila Općinu Centar gdje joj je uručen protokol o realizaciji finansijskih sredstava u iznosu od 10.000 KM.

Protokol je u ime Općine potpisao načelnik dr. Nedžad Ajnadžić. Općina Centar već godinama finansijski pomaže rad FK Sarajevo, ali i mnogih drugih sportskih kolektiva, a kako je naglašeno ta praksa biće nastavljena i u budućnosti. -Iskreno se nadam da će donirana sredstva biti od koristi za klub, a u cilju postizanja što boljih rezultata. Visoki prioritet Općine Centar je dovođenje Olimpijskog stadiona „Asim Ferhatović Hase“ na Koševu u stanje da se na njemu mogu odigravati međunarodne utakmice i to je direktna pomoć Fudbalskom klubu Sarajevo i društvenoj zajednici. Podsjećamo da su Općina Centar i Vlada Kantona Sarajevo iz svojih budžeta izdvojili po 500.000 KM za realizaciju projekta modernizacije stadiona „Asim Ferhatović Hase“ na Koševu. Ova faza modernizacije je u toku, a podrazumijeva pojačanje rasvjete na reflektorima i sportskom semaforu, opremanje sobe za centralno upravljanje sistemom sigurnosti na stadionu, uređenje prostora za zagrijavanje rezervnih igrača, te proširenje prostora sa klupama za smještaj stručnih štabova i rezervnih igrača, istakao je načelnik Ajnadžić. Direktorica Buljubašić se zahvalila Općini Centar na podršci i razumijevanju koje ova lokalna zajednica ima prema sportskim klubovima. -Ova donacija nam je od velikog značaja, posebno u ovom periodu kada su u toku pripreme za takmičenja. Svaka podrška je uvijek dobrodošla, a naročito od Općine Centar računajući i da koristimo stadion „Asim Ferhatović Hase“, što nam je olakšavajuća okolnost, naglasila je Buljubašić. Podsjećamo da je u posljednjih nekoliko godina iz budžeta Općine Centar na ime podrške FK Sarajevo uplaćeno 166.832,50 KM.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, PravdaZacurvanord, riki46, Ultrahorda i 52 gosta.