FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la sloboda72 » 06 jun 2018, 21:01

Nekadašnji trener Partizana i selektor Srbije u pregovorima sa Slogom

Veliko fudbalsko ime dolazi u Premijer ligu?
U Slogi iz Siminog Hana svakodnevno rade na pojačanjima, traže igrače na svim pozicijama, a istovremeno se privode kraju i aktivnosti o angažmanu novog trenera.
SAZNAJEMO
A. Pašić
06.06.18.

slika

Nije tajna da je prvi čovjek kluba Azmir Husić već razgovarao sa Slobodanom Starčevićem i Matom Neretljakom, a među kandidatima za klupu novog premijerligaša je također i nekada proslavljeni fudbaler Ljubinko Drulović.

Ovaj srbijanski stručnjak je bez angažmana od 2015. godine kada se razišao sa Partizanom, a da je obavio razgovore sa Slogom potvrdio je i u telefonskom razgovoru za SportSport.ba, kazavši kako nije nemoguće da karijeru nastavi u našoj zemlji.

"Razgovarao sam sa gospodinom Husićem, ne krijem. Po onome što sam vidio, radi se o veoma ambicioznom čovjeku koji želi napraviti nešto sa Slogom. Da li ću ja biti trener ili ne, to ćemo tek vidjeti", kazao nam je Drulović.

Drulović je veliko fudbalsko ime. U igračkoj karijeri je imao priliku igrati za klubove poput Benfice i Porta, a u trenerskim vodama vrlo uspješno pliva posljednjih 10-ak godina. Najveći uspjeh je ostvario sa selekcijom Srbije do 19 godina s kojom je osvojio Evropsko prvenstvo, a jedno vrijeme je kao selektor radio i u A reprezentaciji Srbije, te Makedonije. Trenirao je još Partizan, Banat, Dravu Ptuj...

Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.

https://sportsport.ba/fudbal/nekadasnji ... gom/279101
Ja volim FK Tuzla City

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 06 jun 2018, 21:18

Maksuz selam za premijer ligu i ove sitne duše što se ubacuju na temu. Je li prošao dan da se transfer nije obavio ? :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 jun 2018, 21:41

Bravo Sloga...mogla bi ovo biti lijepa fudbalska prica ako stoka sitnog zuba ne pokusa s j e b a t....mada realno ne treba biti nesto specijalno mudar....samo zabraniti prilazak klubu na kilometar cickovom ulju,velikom knjigovodji zdeni i ovih par tuljana iz Slobode i to je to
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 06 jun 2018, 21:48

Mada realno kako ce trener koji dodje to sve uklopiti. Trebao je prvo rijesiti trenera.

Fuad96
Kontakt:

Post Postao/la Fuad96 » 06 jun 2018, 21:58

Doce trener uskoro vidjeces ima Azmir para na bacanje da je vise takvih bio bi ljepsi fudbal za gledati

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 06 jun 2018, 22:11

Ma nije sve ni u parama.Ekipa da bi pobjedivala mora imati neku hemiju unutar sebe,mora igrati timski i mora biti motivisana.Za sve to je potreban dobar trener i od njega ce mnogo toga ovisiti.
Mnogo je primjera sirom svijeta i evrope gdje skupi i preplaceni igraci nisu nikakva prevaga,od Evrope pa do Kine.
On kad potpise ugovor,on se obezbjedio za naredne dvije ili tri godine da ce dobijati nekoliko hiljada,i igrao il ne igrao njemu kapa.Zato je bitno naci dobrog trenera i jakog motivatora za ove momke.Said je bez premca masina igrac,al covjeka puca ogromna qurcobolja sto je slucaj i sa Mahmutovicem iz Celika koji je masina po CV za sve i jednog napada u ovoj ligi al tanko je to dosad bilo.Stojcev je dobar igrac al je u Sarajevu znao bukvalno prehodati utakmicu.

Ekipa mora imati sve ono gore nabrojano,i uz to dosta srece da bi napravila dobar rezultat.Imali smo mi i za Federalne uslove ekipu koja bi na papiru popisala svakog naseg konkurenta,pa nije to bas tako bilo.Na stranu nase zezanje i zelje,mislim da je realnost drugacija i da moramo biti veoma oprezni po pitanju svega.Konkurenti za vrh su beton,ali i konkurenti za opstanak su odlicne ekipe.Jedino za sada je raspad sistema u Krupi kako se cini,i eventualno mislim da Gosk nece moci ispratiti ove "milione" Zvijezde,Celika i Sloge.

Bit ce gusta i gadna sezona,svi koji ulazu lovu ocekuju izlazak u evropu jer je bez njega klub u dobrom minusu.Kako ova standardna cetvorka,tako i ostali koji vrebaju sansu iz drugog plana.

Moja zelja je Amar ili Husref,ali izgleda da nece biti ni jedan nego Drulovic ako je vjerovati medijima.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 06 jun 2018, 23:12

Konzerva je napisao/la:
Hajdeee je napisao/la:Vec u startu navijam kontra ovog bahatog covjeka.
Sem mozda u par utakmica.
Ova recenica najbolje oslikava koliko smo pokvaren narod , sve ce ti se oprostit samo uspjeh ne.

Samo ako si bijeda onda si dobar cccc

Covjek ulaze svoj novac u tim a to je samo dobro za premijer ligu da poveca konkurenciju i podstakne druge da se pojacaju
Bahatost! Citaj.
Jedino ako tebi bahatost = uspijeh.
- FKS -

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 07 jun 2018, 16:40

Dodje trener koji propagira 433 a nema igrace za to, ili 442 ili stq ti ja znam.

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 07 jun 2018, 17:35

amar osim jedan od kandidata za trenera sloge! :)
45515

Fuad96
Kontakt:

Post Postao/la Fuad96 » 07 jun 2018, 17:45

grbavicka je napisao/la:amar osim jedan od kandidata za trenera sloge! :)
Dobar je on nema sta medjutim on je zeljovac ne treba ga dovoditi blizu Tuzle

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 07 jun 2018, 17:49

StariGrad071 je napisao/la:Mada realno kako ce trener koji dodje to sve uklopiti. Trebao je prvo rijesiti trenera.
Imam dojam da se čeka ishod sutrašnjih pregovora Sloboda -Petrović.
Petrović je poslije Jagodića svo vrijeme u Slobodi vadio kestenje iz vatre.Ne vjerujem da će pristat na još jednu sezonu borbe za opstanak.
U Simin Hanu je bio često gost na utakmicama.Pretpostavljam da je i on čekao ishod "maratona" u 1.Ligi Federacije BiH.
Imao je vremena da upozna Husića i ekipu.Husić ipak ne želi da govori o tome dok Petrovićev status ne bude konačno poznat.
Petrovićev rad u BiH je uspješan.Digao je Radnika iz zone ispadanja i osvojio Kup 2016.Sa seljom je bio viceprvak ali uz namještenu utakmicu Zrinjskom u Bijeljni.Zrinjski je osvojio samo bod više od selje.Petrović uz Musemića i Sliškovića, čini trio naših najboljih trenera trenutno angažovanih u PLBiH.

Slavko Petrović na utakmici Sloga - Velež 1:2 ,u društvu A.Hasanovića lijevo,inače menadžera Darka Todorovića (Sloboda)i Mehe Ćosića(Velež).

slika
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 08 jun 2018, 21:09, ukupno mijenjano 4 puta.
Ja volim FK Tuzla City

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 07 jun 2018, 17:51

Tacno Husic krenuo da siluje cijelu premijer ligu :salut: bice ovo jako zanimljiva sezona pogotovo ako se vlasnik celika i vlasnik zvijezde uhvate u kostac sa njim
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 07 jun 2018, 17:57

grbavicka je napisao/la:amar osim jedan od kandidata za trenera sloge! :)
I ja sam to čuo.Mada ne bi dobro bilo da u Tuzlu dolazi čovjek koji je svjesno nanio štetu tuzlanskom fudbalu .Konkretno Slobodi.Zatim ta njegova arogancija...On u u Bih može raditi samo u selji .
Ja volim FK Tuzla City

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jun 2018, 18:07

sloboda72 je napisao/la: I ja sam to čuo.Mada ne bi dobro bilo da u Tuzlu dolazi čovjek koji je svjesno nanio štetu tuzlanskom fudbalu .Konkretno Slobodi.Zatim ta njegova arogancija...On u u Bih može raditi samo u selji .
Eh ti se prebacio u klub koji vodi seljober pa sada se zalis ako dode Osim poznat po izjavi "mozda je zastavica pukla, mozda je nestalo vode, mozda je sudija zakljucan u svlacionici bio."

Ali opet nema zime prihvatiti ces ti i ostali Osima vrlo lako, doci ce i seljobera i ljudi koji veze nemaju o fudbalu i klicati mu. Navijam za ovaj potez jer bi se time definitivno potvrdilo koje je Husic smece od covjeka i koliko "voli" Tuzlu. Mada ce svakom cestitom Tuzlaku biti dovoljno i ovo sto je odrzao razgovore sa Osimom.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 07 jun 2018, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.

mahic
Kontakt:

Post Postao/la mahic » 07 jun 2018, 18:09

Sloga Simin Han će definitivno biti jedna o najjačih ekipa u narednoj sezoni Premijer lige BiH.

Alfa i omega ovog kluba Azmir Husić pregovara sa velikim brojem igrača, traže se oni najbolji i igrači koji bi mogli timu iz Simin Hana donijeti borbu za sami vrh tabele.

Novo pojačanje Sloge trebalo bi stići iz Italije. Kako saznaju **** radi se o Aaronu Akrapoviću, sinu legendarnog fudbalera i bivšeg reprezentativca BiH Brune Akrapovića. Kontakti između dvije strane već su uspostavljeni, postoji obostrana želja da do dogovora i dođe, a konačan epilog bit će poznat u narednim danima.

Akrapović junior je rođen 1994. godine u Wolfsburgu, a karijeru je počeo u omladinskim kategorijama Reggine. Igrao je i za prvi tim Reggine, a u karijeri je još nastupao za Sambenedettes, Tuttocuoi, HinterReggio, Messinu u Italiji, zatim Europa FC i Lynx na Gibraltaru. Posljednji klub bio mu je US Castrovillari Calcio. Aaron Akrapović nastupa na pozicijama lijevog beka i zadnjeg veznog. Za U17 reprezentaciju Italije odigrao je 13 utakmica.

tarantula27
Kontakt:

Post Postao/la tarantula27 » 07 jun 2018, 18:13

tuzlak1987 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la: I ja sam to čuo.Mada ne bi dobro bilo da u Tuzlu dolazi čovjek koji je svjesno nanio štetu tuzlanskom fudbalu .Konkretno Slobodi.Zatim ta njegova arogancija...On u u Bih može raditi samo u selji .
Eh ti se prebacio u klub koji vodi seljober pa sada se zalis ako dode Osim poznat po izjavi "mozda je zastavica pukla, mozda je nestalo vode, mozda je sudija zakljucan u svlacionici bio."

Ali opet nema zime prihvatiti ces ti i ostali Osima vrlo lako, doci ce i seljobera i ljudi koji veze nemaju o fudbalu i klicati mu. Navijam za ovaj potez jer bi se time definitivno potvrdilo koje je Husic smece od covjeka i koliko "voli" Tuzlu. Mada ce svakom cestitom Tuzlaku biti dovoljno i ovo sto je odrzao razgovore sa Osimom.
Pacenice mali brisi na svoju temu i diskutuj o ugovorima igraca koji mogu otici kad zele. Osim je nas najbolji trener i logika nalaze da dodje u klub sa Babukinom vizijom. Nece doci u Slobodu i trenirati je za 1000 km. Babuka je jedan, covjek koji hrani hiljade Tuzlaka zaradio je kod Allaha. Kod vas i ne mora.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 07 jun 2018, 18:25

tuzlak1987 je napisao/la:

Ja ostajem pri stavu da je ulazak Sloge SH u PL BiH jedina slamka nade da se Sloboda spasi od gašenja.
Husić je soja gospodskog.Kamo sreće da Sloboda ima gospodina na čelu kluba.
Kamo sreće da Tuzla ima gospodina na čelu grada.
Ja volim FK Tuzla City

Hrasno87
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno87 » 07 jun 2018, 18:44

Teško za Amara, možda ako Hazmir izvali 50.000 mjesecno, na to niko nebi bio imun ...
"Iznio sam Osimu moj trogodišnji plan. Rekao mi je da je zadovoljan onim što sam prezentirao, ali da mu treba neko vrijeme da razmisli o svemu. Naravno, to uvažam jer znam da njemu nije nimalo zgodno da mi odmah kaže svoju odluku, a to nisam ni očekivao", rekao je Husić za portal Klix.ba.
1921'

R.I.P. Anthony Bourdain (1956.-2018.)

A.Čulić - "Ako nekome slučajno pokušate sugerirati da srlja, pri tome argumentirano, Vi ste crna ovca, a među hiljadama bijelih, crna ne može biti nimalo draga, strši ..."

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 07 jun 2018, 19:16

slika

Satelitski snimak stadiona NK Mramor.Žutom linijom je obilježena pruga za Brčko.Ostali kolosijeci koji se vide desno od pruge ,te desetak vagona odavno su van funkcije.Prostor je površinom velik i nema sumnje da bi se tu mogla izgraditi Tuzla Sity -Arena.Ostaje i prostor za pomoćne terene te veći parking.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 07 jun 2018, 19:20

Nevres Fejzić dosadašnji golman Krupe novi je golman našeg kluba. Dobro došao!

slika

Adis Nurković dosadašnji golman Fljamurtari (Đakovica) novi je golman našeg kluba. Dobro došao!
slika
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 07 jun 2018, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.