FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sa par pojacanja dojucerasnji drugoligas ce biti glavni kandidat za titulu, boze sacuvaj..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
najjače što čovjek kaže liga ostala bez jednog od najboljih stadiona ( Bilino Polje) a likovi ima sedam dana znaju da su ostali u ligi LoLSarajevoJeBordo je napisao/la:Sad tek vidjeh šta mlati Rahmanović, bog me ubio ako on prati fudbal uopšte, posebno našu ligu. I šta kaže brat Španija mu favorit na SP pored nake Francuske i BrazilaNego i to manje bitno, ali po ovoj njegovoj priči i zaključcima ja mislim da on isti takav pristup ima prema samom sebi i utakmicama.
al tek što će pizdit i optuživat kad zijani tekmu....MortemHz je napisao/la:Sa par pojacanja dojucerasnji drugoligas ce biti glavni kandidat za titulu, boze sacuvaj..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- sarajevo46
- Kontakt:
JUNIORI U POLUFINALU KUPA PRIJATELJSTVA!
U posljednjim sekundama utakmice Dervišagić pogodio za 1-2 i pobjedu protiv Osijeka. Bravo!
U posljednjim sekundama utakmice Dervišagić pogodio za 1-2 i pobjedu protiv Osijeka. Bravo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako jesarajevo46 je napisao/la:JUNIORI U POLUFINALU KUPA PRIJATELJSTVA!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
ispade i željo i zvezda, šok i nevjerica....mora da su sa fetusima igrali...
velika nepravda... 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kakav je to kreten od čovjeka, kad sam vidio ovo "šta je tu je" u po' intervjua, sve mi je bilo jasno. Naučio ih šef.DenchiNL je napisao/la:dobro, nije špic lik pa da mora imati taj njuh, ali mene više brine što je beskoristan inače na terenu nema asistencija,ne zna uzet loptu bez faula, dakle nije baš upotrebljiv u standardnim formacijama... njega bi neki talijan odlično iskoristio ko lažnog napadača a ispred njega brzog špica gurnuo i igrao na kontre...ali nama Hus na klupi jbgskoroalen je napisao/la:Što je najveća žalost, on promaši prazan gol dole. To je zaboravio izgleda, a teren savršen.zagor1987 je napisao/la:Rahmanovicu jel i u SB teren bio ko tepih pa suta na gol niste imali,Rahmanovicu zaboravio si da pratimo tekmu nismi slijepisve što ćemo dobit je mahanje rukama i ramenima...

Lik zna lopte, nije odron, al ga treba slat prije utakmica da vreću udara, da se ispuše. Il mu kurve plaćat, nek meće, nek izbaci negdje iz sebe onolike testosterone.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Moze li Sefkija iz juniora za prvi tim. Jeli ga neko gledao, kakav je?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Krupa se raspade komplet samo će Redžić ostat 

mislim da ostaje još u juniorima sad zasad....a može vjeruj mi, koga god stavimo ne može bit smotaniji od Hebiba...Amca007 je napisao/la:Moze li Sefkija iz juniora za prvi tim. Jeli ga neko gledao, kakav je?
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 07 jun 2018, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ako nastavi u ovom ritmu pojacanja 30 + godina igraca koji su bez motiva za dalji napredak i tu su samo jel su ga izmuzli za pare nema od njih nista.Ako on misli sa Saidom,Stojcevom,Jamakom ,Nurkovicem,Stokicem koji zajedno imaju 155 godina i svih 5 kad ih sastavis nemaju 20+ utakmica prosle sezone . Nema od te ekipe nista,ovo sto sada dovodi ne obecava ni po cemu.Sa ovom ekipom ja im predvidjam ove sezone neku borbu oko 5-6 mjesta.MortemHz je napisao/la:Sa par pojacanja dojucerasnji drugoligas ce biti glavni kandidat za titulu, boze sacuvaj..
I veliki

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bravo za juniore! 
Ma Sloga ide na 'iskustvo' (vam terena
) i ako bude placao a drugi uzimali..moze biti svacega.
Ako se bude samo igracki gledalo, onda mogu do 'zlatne sredine'. Ali ako ima plan na duze staze, da ulaze konstantno..onda moze biti opasnost kroz par sezona.
Slicno je i sa smogovcima, samo su Turci malo naivni sa ovim postavljanjem (pokusajem) turskog trenera (koji ne zna bosanski).
Evo Sloga dva gk dovela..mi jos nijednog

Ma Sloga ide na 'iskustvo' (vam terena

Ako se bude samo igracki gledalo, onda mogu do 'zlatne sredine'. Ali ako ima plan na duze staze, da ulaze konstantno..onda moze biti opasnost kroz par sezona.
Slicno je i sa smogovcima, samo su Turci malo naivni sa ovim postavljanjem (pokusajem) turskog trenera (koji ne zna bosanski).
Evo Sloga dva gk dovela..mi jos nijednog

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Yebo ti nas kad smo se poceli bojati Azmira i njegovog lobija. Lik ima pare, dovodi relativno dobre igrace, ali bez ikakvog plana i vizije... Ali itakav nam je realna prijetnja na polju rezultata i plasmana. To je samo dokaz koliko smo pali qrcu za usi sa ovim glavutanima na celu kluba.
Slegne li se Usrefe ramenima???
Slegne li se Usrefe ramenima???
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Slažem se sa @miky_hz, ne vjerujem da su oni neka aman prijetnja za sad. Skupili su neke "ikone'' premijer lige, roster im više liči na neku selekciju igrača za humanitarnu utakmicu nego na regularan tim koji treba da izgura sezonu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Azmir ce biti **** ako dovede Amara da namjestaju i kupuju. Jedan ima pare, drugi prevarant Ivanov! Kako se mi pojacavamo, mogla bi nas Sloga samarati i to ne sto ce oni biti sila, nego sto smo mi tarabe! Nek makar **** ovu djecu ubace u prvi tim, yebo li ih Altiparmakovski koji je uzeo pare za odigranih 10 minuta!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kakva ovo lobotomija klubom vlada, svi isto zvuce pred medijima... Je*bo li vas Sta je Tu je, tereni, pritisak, menstruacija, dlakave noge tamo gdje krvarite jednom mjesecno. Mali hint da ne bude zabune, na isto mjesto i piskite sjedeci

1946~
reče jedan famozni Aca a nije mod na ovom forumuNe bojim se vojske lavova koju vodi ovca, bojim se vojske ovaca koju vodi LAV

Zrinjski je dobro složena ekipa pogotovo u odbrani(4-5 solidnih bekova), a evo sad i sredinu rješavaju, ako im ne bude previše promjena oni su najozbiljniji....
Sloboda i Krupa proživljavaju egzodus, Široki će se pojačati vjerovatno, kone moraju odbranu rješit, mladost zrela za čerupat...mi lelujamo umjesto da završavamo igrače imajući na umu smanjenje stranaca i veći broj tekmi možda? u budućem formatu PLBiH....
Gotov je prvi igrac. mozda ove sedmice dolazi sms. ne znam jos ko tacno. ali kad dobijem ime javi cu se.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kod nas ni lavova ni ovaca, da su Bogdo ovce, bar bi se za kurbana mogli iskoristit, ovako su za ku.rac obicni, ni za pastete ne valjajuDenchiNL je napisao/la:reče jedan famozni Aca a nije mod na ovom forumuNe bojim se vojske lavova koju vodi ovca, bojim se vojske ovaca koju vodi LAV![]()

1946~
E jesi rekao, svaka cast. Evo ti bananaZukanovic je napisao/la:Gotov je prvi igrac. mozda ove sedmice dolazi sms. ne znam jos ko tacno. ali kad dobijem ime javi cu se.

Bolje ne pisi nista, ako vac nemas sta napisati.

Evander je napisao/la:E jesi rekao, svaka cast. Evo ti bananaZukanovic je napisao/la:Gotov je prvi igrac. mozda ove sedmice dolazi sms. ne znam jos ko tacno. ali kad dobijem ime javi cu se.![]()
Bolje ne pisi nista, ako vac nemas sta napisati.

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google [Bot], Google Adsense [Bot], skoJaa, Strosmajer i 59 gostiju.