Garant onaj Hajdukov.Zukanovic je napisao/la:Gotov je prvi igrac. mozda ove sedmice dolazi sms. ne znam jos ko tacno. ali kad dobijem ime javi cu se.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Garant onaj Hajdukov.Zukanovic je napisao/la:Gotov je prvi igrac. mozda ove sedmice dolazi sms. ne znam jos ko tacno. ali kad dobijem ime javi cu se.
Vala bas i prosle sedmice pisao da ce doci igrac pa nigdje ga ..Evander je napisao/la:E jesi rekao, svaka cast. Evo ti bananaZukanovic je napisao/la:Gotov je prvi igrac. mozda ove sedmice dolazi sms. ne znam jos ko tacno. ali kad dobijem ime javi cu se.![]()
Bolje ne pisi nista, ako vac nemas sta napisati.
da objave raskid sa novakovićem,saidom i parmakom bar.... i to bi bilo za uharfks74 je napisao/la:Garant onaj Hajdukov.Zukanovic je napisao/la:Gotov je prvi igrac. mozda ove sedmice dolazi sms. ne znam jos ko tacno. ali kad dobijem ime javi cu se.
joker90 je napisao/la:Azmir ce biti **** ako dovede Amara da namjestaju i kupuju. Jedan ima pare, drugi prevarant Ivanov! Kako se mi pojacavamo, mogla bi nas Sloga samarati i to ne sto ce oni biti sila, nego sto smo mi tarabe! Nek makar **** ovu djecu ubace u prvi tim, yebo li ih Altiparmakovski koji je uzeo pare za odigranih 10 minuta!
da ne povjerujesegocentrik je napisao/la:Letargija
joj kad se sjetim sreće kad je otiš'ofks74 je napisao/la:Sada znam, koji igrac je zavrsen, Dupovac.
Nekadašnji kapiten Sarajeva se vraća na stadion Asim Ferhatović Hase
FK Sarajevo će 16. juna početi sa pripremama za narednu sezonu.
Bordo tim će tako prozivkom i treningom otpočeti pripreme za iskušenja koja ih očekuju u evropskim takmičenjima, ali i na domaćoj sceni. Dosta imena se povezuje sa dolaskom u Bordo tim, a jedan od onih koji je najbliže povratku je bivši kapiten tima sa Koševa Amer Dupovac. Dupovac je za Sarajevo nastupao u više od 120 službenih utakmica, a sa timom sa Koševa je i osvojio dva trofeja. U svojoj karijeri je nastupao i za Sheriff Tiraspol u Moldaviji, RNK Split u Hrvatskoj, a u posljednjoj sezoni igrao je za ekipu Borca iz Čačka, za koju je nastupio u 30 utakmica u posljednjih godinu dana.
03.06f0rest1946 je napisao/la:Vala bas i prosle sedmice pisao da ce doci igrac pa nigdje ga ..Evander je napisao/la:E jesi rekao, svaka cast. Evo ti bananaZukanovic je napisao/la:Gotov je prvi igrac. mozda ove sedmice dolazi sms. ne znam jos ko tacno. ali kad dobijem ime javi cu se.![]()
Bolje ne pisi nista, ako vac nemas sta napisati.
Sofranac i DupovacZukanovic je napisao/la:Ovi dana dolazi 2 SMS jedan novi igrac i jedan ostaje.