Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Ma ja standardica, najveca rak rana su ovi starohani sto rade po 30 godina, nista ne znaju, a uzimaju tri puta vise od omladinePenaltiky je napisao/la:
bez nature s nocnim satima nakucam blizu 800
Nama omladini odmah nude ono 500, nije bitno sta si, inzinjer ili mesar
kad bi ti počeo pričattuzlak1987 je napisao/la:Ma ja standardica, najveca rak rana su ovi starohani sto rade po 30 godina, nista ne znaju, a uzimaju tri puta vise od omladinePenaltiky je napisao/la:
bez nature s nocnim satima nakucam blizu 800![]()
Nama omladini odmah nude ono 500, nije bitno sta si, inzinjer ili mesar
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Jel samo mene tjera na povracanje ovaj lik i opcenito domaca "yt scena"?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima onaj Vanimy, covjek ima sve najgore osobine koje se mogu imati.Osim13 je napisao/la:Jel samo mene tjera na povracanje ovaj lik i opcenito domaca "yt scena"?
Onda Omco, Baka Prase, Nedim, Balkan Alert, Meca.
što štediš, neće zar valjda zaratit?Penaltiky je napisao/la: 60-70 KM je digo on kad je došo preko TO, dio ono dobijemo u restoranu pa nam sad daje u kesu jos tih 60-70 KM, valjda bude joša ja ustedim 100 KM mjesecno minimalno na napitku
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Marsal
- Kontakt:
Da mi neko hoće javit samo 10 dana prije nego što se zarati pa da zgrnem pare na brašnu, šećeru, kafi i cigarama.Rigoletto je napisao/la:što štediš, neće zar valjda zaratit?Penaltiky je napisao/la: 60-70 KM je digo on kad je došo preko TO, dio ono dobijemo u restoranu pa nam sad daje u kesu jos tih 60-70 KM, valjda bude joša ja ustedim 100 KM mjesecno minimalno na napitku
Poslije sagradim džamiju i operem se pred Allahom i pred narodom i zaposlim Hendu da radi, da ne kuka kako je teško po Njemačkoj.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
imaš ppMarsal je napisao/la:Da mi neko hoće javit samo 10 dana prije nego što se zarati pa da zgrnem pare na brašnu, šećeru, kafi i cigarama.Rigoletto je napisao/la:što štediš, neće zar valjda zaratit?Penaltiky je napisao/la: 60-70 KM je digo on kad je došo preko TO, dio ono dobijemo u restoranu pa nam sad daje u kesu jos tih 60-70 KM, valjda bude joša ja ustedim 100 KM mjesecno minimalno na napitku
![]()
pa ne potrošimRigoletto je napisao/la:što štediš, neće zar valjda zaratit?Penaltiky je napisao/la: 60-70 KM je digo on kad je došo preko TO, dio ono dobijemo u restoranu pa nam sad daje u kesu jos tih 60-70 KM, valjda bude joša ja ustedim 100 KM mjesecno minimalno na napitku
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja cu pobjeci pa kada se smiri dodjem i napravim kucu na tri sprata bo ko Janjarac.
mogu ti za skoro džabalesku uvalit naše zadnje zalihe? samo ih trebaš prekucatMarsal je napisao/la:Imaš posudit keša i imaš kakve veze po Hercegovini kad prođe prvi val prodaje pa mi nestane zaliha?Rigoletto je napisao/la: pp
- tuzlak1987
- Kontakt:
@Rigoletto jel istina da su sardine pakovane 1990. i dan danas ukusne?
- Marsal
- Kontakt:
Imaj me na umu kad se zapuca, skontaćemo dobar biznis.Rigoletto je napisao/la: mogu ti za skoro džabalesku uvalit naše zadnje zalihe? samo ih trebaš prekucat
Pa poslije 10 godina ti premijer HNK-a, a ja ministar vanjskih poslova.
jes teško prekucat, krpa i litar acetona i udriMarsal je napisao/la:Imaj me na umu kad se zapuca, skontaćemo dobar biznis.Rigoletto je napisao/la: mogu ti za skoro džabalesku uvalit naše zadnje zalihe? samo ih trebaš prekucat
kad herceg bosna otvori konzularni ured u Zenici znam s kim cu se rukovatMarsal je napisao/la:Imaj me na umu kad se zapuca, skontaćemo dobar biznis.Rigoletto je napisao/la: mogu ti za skoro džabalesku uvalit naše zadnje zalihe? samo ih trebaš prekucat
- Marsal
- Kontakt:
Znam ja Pandži i Bilića iz Zenice, hoću li ih moć' uvalit preko štele?Rigoletto je napisao/la: kad herceg bosna otvori konzularni ured u Zenici znam s kim cu se rukovat
jesu li pravi zatupljeni domoljubi ili etnobiznismeni?Marsal je napisao/la:Znam ja Pandži i Bilića iz Zenice, hoću li ih moć' uvalit preko štele?Rigoletto je napisao/la: kad herceg bosna otvori konzularni ured u Zenici znam s kim cu se rukovat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.