Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

Marsal
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Marsal » 07 jun 2018, 11:15

bega_afc je napisao/la:
Ponudili smo izgleda 23 mil funti za Zelsona iz Sportinga, ovi glat odbili jer traze 39 mil funti. Igrac navodno ljut zbog toga jer zeli sto prije da ode nakon onog sranja.
@charles_watts on Arsenal bid for Gelson Martins “From what I’m hearing there has been no bid, despite what’s been said in Portugal. But the agents of the Sporting players seem to be doing all they can to get their clients publicity at the moment.”

P.S.
Rado bih uzeo Yayu, a šutno Elnenya.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 jun 2018, 11:18

Liverpool are the latest club interested in signing Bayer Leverkusen's Bernd Leno; Arsenal, Atletico Madrid & Napoli the others
Bild cover Liverpool interest in Bernd Leno, say Reds must pay €25m, decision expected before the World Cup.
Arsenal are unlikely to pursue a deal for Nice midfielder Jean-Michael Seri as the club eye alternative options in central areas.
Though Arsenal haven’t completely ruled out a move for Seri, they are monitoring Hoffenheim’s Kerem Demirbay, while Lorenzo Pellegrini - who has a £22m release clause - has also been regularly linked

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 07 jun 2018, 12:30

Brat Kerim nije loš uopšte.
Ne bih volio da dodje u Arsenal. :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 07 jun 2018, 14:29

Demirbay bi bio solidno pojacanje za sirenje rostera nusta vise, ali ne sumnajm da ce strasna uprava dovesti pokemona Pelegrinija igrac ranga super lige Albanije no kad skontam taman da se prikljuci kvalitetama velikog Xhake :guz:

U tom slucaju Demirbay > Pelegrini.

Bernd Leno Karius na steroidima dajte nam tog Rica ako ne moze bolje.
Samo Sloboda | COYG

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 07 jun 2018, 14:37

Gelson je dobar igrač, mislim sa obzirom da nemamo pravo krilo (Auba, Miki i Iwobi), ovakvo pojačanje za 23 miliona bi možda pogodak.

Naravno, dovodilo smo Žervinja i ostale kloceve, ali ako nije mnogo skup, zašto da ne.

A ako ode Jack, neko će ga zamijeniti definitivno, Pellegrini se eto spominje kao zamjena, a za Serija mi nećemo ništa, smrdi mi kao priče za onog DMFa M'Villu što smo ga dosada po tim špekulacijama doveli već 5 puta.

Btw.

Jack traži da mu neko obeća mjesto u prvih 11, ako bi potpisao novi ugovor.

:rol: :rol: :rol: :rol:

E moj Wilshere, ajde idi u W.Ham tamo ne možeš biti u prvih 11 yebote.
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 07 jun 2018, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 07 jun 2018, 14:40

AA23 je napisao/la:Gelson je dobar igrač, mislim sa obzirom da nemamo pravo krilo (Auba, Miki i Iwobi), ovakvo pojačanje za 23 miliona bi možda pogodak.

Naravno, dovodilo smo Žervinja i ostale kloceve, ali ako nije mnogo skup, zašto da ne.

A ako ode Jack, neko će ga zamijeniti definitivno, Pellegrini se eto spominje kao zamjena, a za Serija mi nećemo ništa, smrdi mi kao priče za onog DMFa M'Villu što smo ga dosada po tim špekulacijama doveli već 5 puta.
Gelson bi bio rizik definitivno nebi bio prvi put da Portugalska skola fudbala proturi ublehu za skupe pare a realno ovo i nisu neki novci ja bi dao pare solidan je brz fina tehnika u svakom slucaju bolji od Iwobija no kao da zato treba neko znanje :rol: :rol: :rol:

Spominje se kako bi mali mogao raksinuti ugovor sa Sprotingom zbog scena u tom supku europe skoro :kafa:
Samo Sloboda | COYG

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 08 jun 2018, 01:35

gelson je kita od ovce,smotan do jaja lik :rol: mrvicu fizički jači igrač od gervinha,ali u završnici i tehnici tu negdje s perikom :rol: bolje uezti ovog malog luđaka iz boce :lol: mene zanima koji je od svih ovih poluproizvoda s kojima se povezujemo ekstra klasa :rol: to će neki polovnjaci dovući prćiju autohtonog španjolca i prevare od skautskog kepeca do 4.mjesta,po kvaliteti ekipe 6,mjesto plafonijera :urnebes:

Chapman1886

doktoru ovaj može jedino biti zamjena :kafa: ode oblak u real :kafa: a cholo dovodi kepu kao zamjenu,a ti sinko drkaj na rikicu ili njemačkog almunija aka leno :rol: možda da skaut dovede mega klasu burkija kojeg je dovukao u dortmund :urnebes:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 08 jun 2018, 01:59

Dr.Cech :urnebes: :rol:
Pld W D L
38 26 12 0

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 08 jun 2018, 02:36

Seaman je napisao/la:gelson je kita od ovce,smotan do jaja lik :rol: mrvicu fizički jači igrač od gervinha,ali u završnici i tehnici tu negdje s perikom :rol: bolje uezti ovog malog luđaka iz boce :lol: mene zanima koji je od svih ovih poluproizvoda s kojima se povezujemo ekstra klasa :rol: to će neki polovnjaci dovući prćiju autohtonog španjolca i prevare od skautskog kepeca do 4.mjesta,po kvaliteti ekipe 6,mjesto plafonijera :urnebes:

Chapman1886

doktoru ovaj može jedino biti zamjena :kafa: ode oblak u real :kafa: a cholo dovodi kepu kao zamjenu,a ti sinko drkaj na rikicu ili njemačkog almunija aka leno :rol: možda da skaut dovede mega klasu burkija kojeg je dovukao u dortmund :urnebes:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Cega doktor mozda propasti, qita od ovce je Cech skupa sa Kepom u isto qurati kos mogu ici zajedno, Rico je isto smetlje ali je barem nivo iznad raspale qite Cecha a za Lenu nemoj smutljivce da mi trpas rijeci u usta sam sam ga gore popljuvao taj je gori i od Cecha ako je to uopste izvodivo vise.
Samo Sloboda | COYG

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 08 jun 2018, 02:45

Zanimljivo je kako je pojedincima ovdje argument kako smecara Keparu hoce Simeone a vjesto se zaobilazi informacija prema kojoj Atletico zeli dovesti jos jednog Kariusa u vidu Lena :bow:
Samo Sloboda | COYG

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 08 jun 2018, 09:58

rico nivo iznad kepe i cecha :rol: ,čudi me samo kako je taj rico duplo jeftiniji golman od kepe,ako je za klasu bolji od njega,neznam samo kako se kepa ugurao u repku za sp u rusiji,a nema tog velikog rica :rol: cholo bi nakon courtoisa i oblaka spao na lena :lol: možda ako se najede ludih gljiva :rol: da je leno takva golmančina davno bi neko iskeširao smiješnih 25 milki :rol:

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 08 jun 2018, 10:01

U sustini Kepa je nahajpan lik za lojeg ne vrijedi iskrcati pare koje se pominju pa na to haman jos dodas koji milion i dovedes klasu poput Oblaka npr a svi znamo koliko je to realno :urnebes:

I ti nikako momcino da skontas da sam i ja protiv Lena al haj polako nadoci'ces :kafa:
Samo Sloboda | COYG

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 08 jun 2018, 10:07

E, jeste se sastali. :bow:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 08 jun 2018, 10:09

nisam ti ja kriv šta misliš da je rico bolji od kepe :rol: vrijedi ili nevrijedi ulagati u kepu, pokazati će vrijeme,sigurno da bi on bio jedan od mlađih golmana u koga bi prije uložio nego rica :kafa: vidit ćemo šta misli cholo,kepa ili leno :rol: uh pitam se gdje je rico :rol: lik se čak niti ne povezuje s takvim klubovima,nego s sprdačinom ala prćija autohtonog španjolca :kafa: pametnome dosta

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 08 jun 2018, 10:22

Kakva je prevara ovaj Chapman, siguran sam da je ovo Wheelchairov dupli profil. Cech je uz DDG i Curtoisa najbolji golman lige, ustani kad spomenes ime Cecha. Da njega nije bilo Arsenal ne bi ni u top10 bio...cak i kad nije u formi i kad je rovit izvlacio je tim, ti si mucki provokator i forumska prevara.

Sto se tice krila treba dovesti Guedesa ili Draxlera, sve ostalo je mlacenje prazne slame nemoj mi tih Zervinja novih...

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 08 jun 2018, 10:27

Oh ozvini ja prevara ukoliko se ne slazem sa tvojim svetim misljenjem :rol: ko si bolan ti da meni govoris jesam li prevara ili nisam tastatura ratnice?

Cech jeste bio TOP3 ali u vaktu Chelsea, ovo sto je pokazivao u zadnjoj sezoni je sramotno, ne zelim bise ono da gledam pa kad bolje skontam daje i Kepu ma taj i tog retarda Lenu samo da ono Miki Mausa ne gledam vise.

Guedes prevara, Draxler ok.
Samo Sloboda | COYG

makkaj
Kontakt:

Post Postao/la makkaj » 08 jun 2018, 10:41

Da se razumijemo, ova tema nikada nije nudila previše ozbiljnih i smislenih komentara, ali ovo što se u posljednje vrijeme demonstrira je u najmanju ruku zločin protiv čovječnosti. Redovno sam je čitao, ako ništa zbog duhovitosti par likova.

Sada, bar tri nicka bi se trebala promijeniiti u :rol: , jer ima se svaka rečenica završava istim ****. Brate da se toliko smiješ, umro bi šest puta do sada. Sve sam se nadao da će odlaskom starog prdonje sa klupe i ovi likovi malo ohanut sa hrakanjem i negativom, ali ništa od te ljubavi izgleda.

Ovo što se konkreto u klubu događa je za mene pravo osvježenje, želim vidjeti čvršći, muškiji Arsenal, a sve su prilike da će se to i desiti. Kakav reztultat će to polučiti, da li ćemo biti united 2 ili atletiko 2, ostaje da vidimo.

Ovo vam je mišljenje jednog objektivnog posmatrača sa strane, ako vam se ne sviđa "spojite mi se na kisik" :rol:

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 08 jun 2018, 10:46

makkaj je napisao/la:Da se razumijemo, ova tema nikada nije nudila previše ozbiljnih i smislenih komentara, ali ovo što se u posljednje vrijeme demonstrira je u najmanju ruku zločin protiv čovječnosti. Redovno sam je čitao, ako ništa zbog duhovitosti par likova.

Sada, bar tri nicka bi se trebala promijeniiti u :rol: , jer ima se svaka rečenica završava istim ****. Brate da se toliko smiješ, umro bi šest puta do sada. Sve sam se nadao da će odlaskom starog prdonje sa klupe i ovi likovi malo ohanut sa hrakanjem i negativom, ali ništa od te ljubavi izgleda.

Ovo što se konkreto u klubu događa je za mene pravo osvježenje, želim vidjeti čvršći, muškiji Arsenal, a sve su prilike da će se to i desiti. Kakav reztultat će to polučiti, da li ćemo biti united 2 ili atletiko 2, ostaje da vidimo.

Ovo vam je mišljenje jednog objektivnog posmatrača sa strane, ako vam se ne sviđa "spojite mi se na kisik" :rol:
A dobro rano je jos diskutovati o velikim promjenama to tek predstoji da se vidi, no ova promjena strucnog staba je vec sada osvjezenjenkoje ce se nadam se prenijeti i na igru.
Samo Sloboda | COYG

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 08 jun 2018, 12:43

Sta kaze da nije Ceha ne bi bili ni u top 10 :tokralju:
Izvlacio tim :tokralju:
Najbolji golman lige :tokralju:
Ustani kad mu spomenes ime :rol:
Pld W D L
38 26 12 0

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 08 jun 2018, 12:45

Arsenal & Real Madrid have both made enquiries for Clément Lenglet in recent days, according to France Football. Barcelona & Manchester United are also in regular contact with the player's representatives.

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.