Ovi su ti komentari malo je rec smijesni, ali vjeruj mi. Pogledaj nekad utakmicu van BIH pa da vidis sta je penal mozda shvatis jednog dana sta je penal a sta nije, pogledaj nogu igraca Veleza gdje je zavrsila, a pogledaj neku evropsku utakmicu i vidi sta bi evropske sudije svirale u onakvoj situaciji gdje jevama svirn penal, evo da ti olakasam to bi bio faul u napadu ili bi pustio igru dalje ali penal nikad ne bi bio, zato ti iskreno preporucujem da pogledas malo utakmica van gradskog stadiona da vidis sta je penal.amertiger je napisao/la:samosarajvo je napisao/la:Penal cist ko suza. Uletio mu u putanju i oborio ga..
Pogledajte Velez Zeljo pa recite nesto o penalima.
Ali opet kad okrenem ipak su to evropske utakmice i ljudi znaju sta rade a ne kao kod nas, oni koji me znaju mogu potvrditi da sam objektivan sto se tice sudjenja tako meni je apsolutno svejedno hocetel vi pobjediti ili ne ali niko ne moze reci da je ono penal i da su Olimpicu svirana 3-4 offa koja nisu bila, mozda je namjerno mozda sudija jednostavno ne zna (moje misljenje je da je ovo drugo)
U svakom slucaju cestitke na pobjedi!!