Nije ko Šemsudin, al' može proć'.Sarmelino je napisao/la: Solidan.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ovaj Mirsad je idealan izbor, al s druge strane Sasha Grey je idealna žena za mene, pa ni od toga nema ništa.Marsal je napisao/la:Nije ko Šemsudin, al' može proć'.Sarmelino je napisao/la: Solidan.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Šemso je kontra u SDA koja treba na vrh da dođeMarsal je napisao/la:Nije ko Šemsudin, al' može proć'.Sarmelino je napisao/la: Solidan.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Moze se uspjeti u ravnicarskom predjelu ala Semberije ili Posavina.Asteriks je napisao/la:Ev, daj konkretan obrazac. Znaci striktno koja poljop kultura, napisi pocetni kapital, svu mehanizaciju i period kada bi mogao ocekivati profit pa cu te onda sa dva primjera vratit u realnost.Daj ba asteriks, ne vuci me za jezik da ne griješim u ramazanu.
Bjer seco, drz se Angele.
Ovdje kod nas u vukoyebi brdskoj u kojoj nema covjeka sa 100 duluma zemlje u komadu od poljoprivrede nema nista.
I svako ko tvrdi da ima nijwe u pravu.
Naravno mislim na masovnije posvecivanje poljoprivredi,to sto se nadje pokoji izuzetak poput lika sa bijelim lukom ili par plantaza malina/kupina je na nivou statisticke greske..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Marsal
- Kontakt:
Karlee Grey, Skarlit Knight, Angela White, Jesicca RobbinPenaltiky je napisao/la: Ovaj Mirsad je idealan izbor, al s druge strane Sasha Grey je idealna žena za mene, pa ni od toga nema ništa.
Cijenim ja Šemsu i Šemsinu namazanostSarmelino je napisao/la: Šemso je kontra u SDA koja treba na vrh da dođe
Je li istina da on stoji iza HIFE?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Naročito Šemso nešto radi. Pravi lik za svaki režim. Da citiram lika s klixa, u realnom sektoru bi umro od gladi za tri dana.Marsal je napisao/la:Karlee Grey, Skarlit Knight, Angela White, Jesicca RobbinPenaltiky je napisao/la: Ovaj Mirsad je idealan izbor, al s druge strane Sasha Grey je idealna žena za mene, pa ni od toga nema ništa.![]()
Cijenim ja Šemsu i Šemsinu namazanostSarmelino je napisao/la: Šemso je kontra u SDA koja treba na vrh da dođePravi mutikaša, šuti i radi. Da se taj lik nešto pita, i bilo bi nekakvog napredka, opipljivog napredka.
Je li istina da on stoji iza HIFE?
@Marsal
Čisto sumnjam, odakle ti to? Ahmetlici stari ratni profiteri, ne znam da imaju kakve veze s njim.
Nije Semso dzaba sakrivao puske i tako to, zna sta nas ceka ako se ovako nastavi.
Sad kad dodju crveni sa Covketom i Dodikom
Čisto sumnjam, odakle ti to? Ahmetlici stari ratni profiteri, ne znam da imaju kakve veze s njim.
Nije Semso dzaba sakrivao puske i tako to, zna sta nas ceka ako se ovako nastavi.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Marsal
- Kontakt:
Ma to je stari trač, pa zato pitam. Tako sam čuo, da on stoji iza toga. Svaka čast za puškeSarmelino je napisao/la:@Marsal
Mada, mutan je on. Sjećaš se kad je policija u Zenici ubila onu curu i ranila onog teroristu što su se sakrivali u njegovom stanu?
Ima snimak na jutubu, vuku policajci lika niz stepenice ko vreću gov.ana
On je stvarno sposoban u tom sektoru, kako bi prošao u realnom, pojma nemam nit me zanima. Ali znam za neke informacije iz prve ruke koji fakat nisu rekla-kazala kako je lik sposoban.Penaltiky je napisao/la: Naročito Šemso nešto radi. Pravi lik za svaki režim. Da citiram lika s klixa, u realnom sektoru bi umro od gladi za tri dana.
Oces glasat za Komsica?Penaltiky je napisao/la:Ovaj Mirsad je idealan izbor, al s druge strane Sasha Grey je idealna žena za mene, pa ni od toga nema ništa.Marsal je napisao/la:Nije ko Šemsudin, al' može proć'.Sarmelino je napisao/la: Solidan.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Marsal
- Kontakt:
Za Helču ne znam, ali ja ne bih glasao za Željkana nema šanse, za BiH je bolje da doktor Čović ostane na čelu države i tako zadrži nade za europski put Bosne i Hercegovine i da bude protutežu radikalnom islamiziranju naše lijepe domovine.Rigoletto je napisao/la: Oces glasat za Komsica?
Moj glas ide pravom moralnom čovjheku, Bošnjaku i muslimanu, doktoru Denisu Bečireviću.
Ma gdje nece mutan bit, kakav bi onda politicar bio.Marsal je napisao/la:Ma to je stari trač, pa zato pitam. Tako sam čuo, da on stoji iza toga. Svaka čast za puškeSarmelino je napisao/la:@Marsal
Sad kad dodju crveni sa Covketom i Dodikom![]()
Mada, mutan je on. Sjećaš se kad je policija u Zenici ubila onu curu i ranila onog teroristu što su se sakrivali u njegovom stanu?
Ima snimak na jutubu, vuku policajci lika niz stepenice ko vreću gov.ana![]()
Ima i muda sto je najvaznije
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Samo kontra HDZ-a i diktature Čovića.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bio bi red mozda da Covic i Kolinda prvo prestanu sa sirenjem neistina stranim zvanicnicima po Evropi, a drugo sa cijepanjem BIH na treci dio.
Izetbegovic i Covic su u svom mandatu napravili veliku stetu drzavi jer je Izetbegovic Covicu dozvolio da privatizira citav jedan narod u drzavi, a i da zapisa odredjene teritorije gdje je vlast prvo HDZ, pa onda tek drzava tj. ima svoju drzavu u drzavi vise nego ikada.
Izetbegovic i Covic su u svom mandatu napravili veliku stetu drzavi jer je Izetbegovic Covicu dozvolio da privatizira citav jedan narod u drzavi, a i da zapisa odredjene teritorije gdje je vlast prvo HDZ, pa onda tek drzava tj. ima svoju drzavu u drzavi vise nego ikada.
- Marsal
- Kontakt:
Kaže: "Izvodimo policijsku akciju hapšenja određenog broja...."
A ljudi se u po čaršije rokaju ko da je Vozuća '93-će
A ovdje prebaciti tačno na 57:00 i ismijati se
A ljudi se u po čaršije rokaju ko da je Vozuća '93-će
A ovdje prebaciti tačno na 57:00 i ismijati se
sta je ovo s prve snimke?Marsal je napisao/la:Kaže: "Izvodimo policijsku akciju hapšenja određenog broja...."
A ljudi se u po čaršije rokaju ko da je Vozuća '93-će![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Komšić je imo prilika da pokaže da je sposoban koliko i Tino Sven Sušić. Glasaću za Dianu ZelenikuRigoletto je napisao/la:Oces glasat za Komsica?Penaltiky je napisao/la:
Ovaj Mirsad je idealan izbor, al s druge strane Sasha Grey je idealna žena za mene, pa ni od toga nema ništa.
- Marsal
- Kontakt:
Pa isto ko sa druge snimke od 57:00 samo različiti uglovi snimanjaRigoletto je napisao/la:sta je ovo s prve snimke?Marsal je napisao/la:Kaže: "Izvodimo policijsku akciju hapšenja određenog broja...."
A ljudi se u po čaršije rokaju ko da je Vozuća '93-će![]()
Ovo ti je lik koji je bio u odredu El Mudžahid, francuski obavještajac, bio blizak nekim političkim krugovima, naši ga drotovi htjeli likvidirat jer je ubio jednog policajca u Zenici prilikom pljačke, ako te zanima evo linkovi pa čitaj, mraka od čovjeka, Sarajlije ga pustile da pobjegne iz zatvora.
https://****/vijesti/crna-hronika/14 ... og-zatvora
https://www.bhdani.ba/portal/arhiva-67- ... /t053a.htm
Šemsudin je mudonja.
CNN's Anthony Bourdain dead at 61
CNN confirmed Bourdain's death on Friday and said the cause of death was suicide.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.