Cech u Chelseau nije bio top3 nego je bio samo top znaci najbolji na svijetu, danas je logicno losiji nego prije ali i ovo danas je dovoljno da upadne medju 3 najbolja golmana lige. Imati takvog sampiona u ekipi je prava sreca, steta sto nije bio neki strucnjak na klupi da to sa dobrom taktikom kapitalizira.Chapman1886 je napisao/la:Oh ozvini ja prevara ukoliko se ne slazem sa tvojim svetim misljenjemko si bolan ti da meni govoris jesam li prevara ili nisam tastatura ratnice?
Cech jeste bio TOP3 ali u vaktu Chelsea, ovo sto je pokazivao u zadnjoj sezoni je sramotno, ne zelim bise ono da gledam pa kad bolje skontam daje i Kepu ma taj i tog retarda Lenu samo da ono Miki Mausa ne gledam vise.
Guedes prevara, Draxler ok.
Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
TOP 3 u ligi a Begović klasa za njega bio prošle sezone,.
Top 3 kikser. 
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Kako je najbolji golman lige ako nam je svaki prvi šut u OKVIR GOLA GOL???
Mi nemamo golmana ljudi, obojicu nabiti nogom vani iz kluba jer qrcu ne valjaju ni Cech ni Ospina, pa samo mi primamo golove iz prvog udarca koji nam upute u okvir gola JER GOLMAN NE POSTOJI.
Mi nemamo golmana ljudi, obojicu nabiti nogom vani iz kluba jer qrcu ne valjaju ni Cech ni Ospina, pa samo mi primamo golove iz prvog udarca koji nam upute u okvir gola JER GOLMAN NE POSTOJI.
Prošle sezone nije bio Top 3 kikser nego Top, znači najgori.bega_afc je napisao/la:Top 3 kikser.
Lik je imao najviše grešaka za gol. Samo Begović i Lloris su došli blizu sa po 5.
Nekad bio najbolji na svijetu, sad raspad i olupina.
dobro pa ekipa dopusti samo jedan gol na šut protivnicima pa golman ukenja
koje gluparije od vojaeroljubaca
neće reći da je golman na streljani bio većinu sezone
begović golmančina koja je došla do bournemoutha na vrhuncu karijere,čim je pokušao preskočiti nekoliko razreda školice,pokazalo se šta je objektivno
još će klauni reći da je imao karijeru jednaku dr.cechu
čuj ovog gore guedes prevara,gelson igračina
logika vojaeroljubaca,ovo je jedan od budalaša s duplim nikom pa sere kvake samo da bude kontra
kakav lenglet,daj pavarda
čuj ovog gore guedes prevara,gelson igračina
Marsal je napisao/la:Arsenal & Real Madrid have both made enquiries for Clément Lenglet in recent days, according to France Football. Barcelona & Manchester United are also in regular contact with the player's representatives.
kakav lenglet,daj pavarda
Znaci, onda se ispravno kaze i dr Begovic i dr Ljoris.Artetitis je napisao/la:Prošle sezone nije bio Top 3 kikser nego Top, znači najgori.bega_afc je napisao/la:Top 3 kikser.
Lik je imao najviše grešaka za gol. Samo Begović i Lloris su došli blizu sa po 5.
Nekad bio najbolji na svijetu, sad raspad i olupina.
Ako sam ti jednom reko da mi popusis ne moras sad navaljivati stalno i mene pominjat, doci ces na red polakojapa je napisao/la:Kakva je prevara ovaj Chapman, siguran sam da je ovo Wheelchairov dupli profil. Cech je uz DDG i Curtoisa najbolji golman lige, ustani kad spomenes ime Cecha. Da njega nije bilo Arsenal ne bi ni u top10 bio...cak i kad nije u formi i kad je rovit izvlacio je tim, ti si mucki provokator i forumska prevara.
Sto se tice krila treba dovesti Guedesa ili Draxlera, sve ostalo je mlacenje prazne slame nemoj mi tih Zervinja novih...
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
- Chapman1886
- Kontakt:
Cech malo losiji golman. I dalje u vrhu al svoje porodice
Samo Sloboda | COYG
Gianluca Di Marzio
#Calciomercato, Non solo il #Napoli su #Torreira
Dalla #Premier irrompe l'#Arsenal
Trattativa iniziata ma gli azzurri non mollano
25 miliona, što da ne, bezveze sam ušao da vidim kakav je tip igrača, ovi ga talijani pominju u sličnosti sa Verattijem, a ne bi me čudilo da Emery tome teži jer je u PSG-u imao baš Verattija. Uglavnom, za 25 miliona (otkupna klauzula) je dobar buy, sa obzirom da ima 22 godine i da obećava, prije bih ovog dečka nego Pellegrinija iz Rome.
Ja fakat ne znam sta ljudi vide u Pellegriniju. Parmak teski 
aa23 Jel to onaj što Simen drka na njega, ako jest onda qrcu ne vaja.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la:aa23 Jel to onaj što Simen drka na njega, ako jest onda qrcu ne vaja.
ne seri ****,ova cijena je bagatela za ovakvog igrača
Arsènic™
@MrArsenicTM
2h2 hours ago
More
Di Marzio: #AFC are in for Torreira and he likes the club; negotiations with Sampdoria have started and are in progress but no agreement yet; the release clause is €25m + agent’s demands are high but payment structure could be negotiated & sorted out.
Arsènic™
@MrArsenicTM
Di Marzio: Napoli are also interested & the player’s camp would wait till the 15th of June to evaluate all offers and then make a decision.
4:40 PM - Jun 8, 2018
#AFC are prepared to pay the €25m RC immediately to sign the player prior to the start of the World Cup but the demands of the agent is deemed too high as things stand.
mrš u pm
caglar prije pavarda
Arsènic™
@MrArsenicTM
1h1 hour ago
More
Caglar’s agent to @Turkish_Futbol1: “Sven Mislintat has been keen on Caglar since he was at #BVB. He first scouted him back in Germany. Sven is interested in Caglar, there are concrete talks, all that remains is for a fee to be agreed. We will see what happens next.”
4 replies 109 retweets 216 likes
Reply 4 Retweet 109 Like 216
Arsènic™ Retweeted
Turkish Football
@Turkish_Futbol1
2h2 hours ago
More
EXCLUSIVE - Arsenal in advanced talks over Caglar Soyuncu. All that remains is for fee to be agreed but they do face competition. Liverpool scouted defender over the international break. Four Premier League sides currently locked in talks
- Chapman1886
- Kontakt:
Moze Toreira mali je paklen igrac mada treba to sve sa rezervom uzeti kakvi uhljupi rade trasnfere u Arsenalu mozda ga za 2 godien dovedu tek.
Turcin umjesto Sokratisa all day all night
Turcin umjesto Sokratisa all day all night
Samo Sloboda | COYG
Pellegrini je polovnjak i ubleha koju bi Monchi uvalio Emeryju "k'o njemu". Torreira je bolje rješenje i imam dojam da će se to riješiti čim Raul da zeleno svjetlo da se plati agentu koliko treba.
Vidis kako moze statistika biti pravi pokazatelj kad pascaduriji odgovara.anell je napisao/la:aa23 Jel to onaj što Simen drka na njega, ako jest onda qrcu ne vaja.
Sad ja to htio napisatibega_afc je napisao/la:Vidis kako moze statistika biti pravi pokazatelj kad pascaduriji odgovara.anell je napisao/la:aa23 Jel to onaj što Simen drka na njega, ako jest onda qrcu ne vaja.
Nego hocemol mi koga prodati? Izgleda da ce Jack sljedece sedmice sjesti sa Emerikom da vide sta ce sa novim ugovorom.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Necu ja sjedit ni s kim dok Ramazan ne prodje 
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.