2018-19 NBA Preseason
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2018 NBA Offseason
James u Bullse hehe pa nek ganja duha po Chicagu
According to Chris Haynes, Trevor Ariza may take a pay-cut to join Golden State Warriors.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ne pamte ga po tome što je trener Cavsa ili zato što je uzeo prsten sa njima, već po ovome.
Prije 17 godina, Allen Iverson je ponizio Tyronna Luea na ovaj način:

Prije 17 godina, Allen Iverson je ponizio Tyronna Luea na ovaj način:

SAS ili Hou,sve drugo bi mi bilo bezveze.Belmin6 je napisao/la:Cudi me da OKC i Presti ne napadnu Jamesa.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nista cudno,doduse oni imaju samo MLE za ponuditi i to je taj pay cut.miki_92 je napisao/la:![]()
According to Chris Haynes, Trevor Ariza may take a pay-cut to join Golden State Warriors.
Chris Bosh rece juce da ce Bron u Hou
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije to rekao.Rekao je da bi mu bilo dobro da ide u HOU,a ne da ce u HOU.To gdje ce James u ovom trenutku ne zna ni on sam.U to sam siguran.alemsa je napisao/la:Chris Bosh rece juce da ce Bron u Hou
"I think he goes to Houston" , zvuci prije da ce u Houston nego "bilo bi dobro da ode u Houston". Onda bi rekao It would be good for him to go to HoustonNEZALAGANJE je napisao/la:Nije to rekao.Rekao je da bi mu bilo dobro da ide u HOU,a ne da ce u HOU.To gdje ce James u ovom trenutku ne zna ni on sam.U to sam siguran.alemsa je napisao/la:Chris Bosh rece juce da ce Bron u Hou
- Donnie Darko
- Kontakt:
Rekao je da misli da će otići u Houston, što podrazumjeva da to misli zato što misli da bi to za LeBrona bilo dobro.alemsa je napisao/la:"I think he goes to Houston" , zvuci prije da ce u Houston nego "bilo bi dobro da ode u Houston". Onda bi rekao It would be good for him to go to HoustonNEZALAGANJE je napisao/la:Nije to rekao.Rekao je da bi mu bilo dobro da ide u HOU,a ne da ce u HOU.To gdje ce James u ovom trenutku ne zna ni on sam.U to sam siguran.alemsa je napisao/la:Chris Bosh rece juce da ce Bron u Hou
Bosh sigurno nema pojma gdje će LeBron, jer kao što NEZALAGANJE kaže ni LeBron to ne zna. Čovjek trenutno ima važnijih problema, tipa finale NBA lige. A i da zna sigurno neće ovako rano govoriti to okolo. A i da je rekao Boshu ovaj to sigurno neće izjaviti na nacionalnoj televiziji ili gdje već. Veći je profesionalac i prijatelj od toga, pretpostavljam.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zvuci kao njegovo misljenje,a ne,kao sto ti napisa u prvom postu da ce u HOU.alemsa je napisao/la:"I think he goes to Houston" , zvuci prije da ce u Houston nego "bilo bi dobro da ode u Houston". Onda bi rekao It would be good for him to go to HoustonNEZALAGANJE je napisao/la:Nije to rekao.Rekao je da bi mu bilo dobro da ide u HOU,a ne da ce u HOU.To gdje ce James u ovom trenutku ne zna ni on sam.U to sam siguran.alemsa je napisao/la:Chris Bosh rece juce da ce Bron u Hou
U prijevodu LBJ strahuje da Harden neće biti poslušni potrčko. 
Rekao sam da Chris Bosh rece da ce Bron u Hou. Fali rijec MISLI, Chris Bosh misli da ce Bron u Hou. Jel bolje?NEZALAGANJE je napisao/la:Zvuci kao njegovo misljenje,a ne,kao sto ti napisa u prvom postu da ce u HOU.alemsa je napisao/la:"I think he goes to Houston" , zvuci prije da ce u Houston nego "bilo bi dobro da ode u Houston". Onda bi rekao It would be good for him to go to HoustonNEZALAGANJE je napisao/la: Nije to rekao.Rekao je da bi mu bilo dobro da ide u HOU,a ne da ce u HOU.To gdje ce James u ovom trenutku ne zna ni on sam.U to sam siguran.
@donnie
Ides u krajnost bez potrebno
Je, Bosh to rekao. I kaže mu Skip to znači da će se morat rješit Capele tj njegovog ugovora, a on kaže da neće jer Morey je čudesan
I sad ti to shvati ozbiljno.
I sad ti to shvati ozbiljno.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma tesko.Puno mi nekih rokada trebamo uraditi da se to desi.Kao da gledam,on ce negdje gdje ga niko od nas ne ocekuje.
Inace,jutros procitah vrlo realnu opciju po kojoj bi on mogao u BOS za Haywarda,Morrisa + pik.Sve sto treba je da uradi opt in i zeli preci ovamo.Ovaj trejd je jako dobar i za CLE,jer bi dobili super igraca i vrlo dobar pik,te sam siguran da mu se ne bi protivili,naprotiv.Ono gdje imam dilemu da do ovog moze doci bi bio strasno ne fer odnos BOS prema Haywardu,koji je proslo ljeto u moru opcija,izabrao bas BOS,Irving koji je i otisao iz CLE zbog Jamesa,te Stevens koji je top trener u ligi sa jakim sistemom kojeg se drzi,pa je upitno da li James zeli da se uklapa nekome izvan Popa.Realno,ogroman faktor gdje ce James je i trener i koliko on moze "manipulisati" njime,s obzirom da nikada u svojoj karijeri nije imao autoritet iznad sebe na klupi,a sumnjam da ce nekom to sada,tek tako,dopustiti.
@Lillard A savjet daje Bosh,koji je bas prije par sezona odbio tog cudesnog Moreya i HOU,cak i kad se znalo da James ode iz MIA.
Inace,jutros procitah vrlo realnu opciju po kojoj bi on mogao u BOS za Haywarda,Morrisa + pik.Sve sto treba je da uradi opt in i zeli preci ovamo.Ovaj trejd je jako dobar i za CLE,jer bi dobili super igraca i vrlo dobar pik,te sam siguran da mu se ne bi protivili,naprotiv.Ono gdje imam dilemu da do ovog moze doci bi bio strasno ne fer odnos BOS prema Haywardu,koji je proslo ljeto u moru opcija,izabrao bas BOS,Irving koji je i otisao iz CLE zbog Jamesa,te Stevens koji je top trener u ligi sa jakim sistemom kojeg se drzi,pa je upitno da li James zeli da se uklapa nekome izvan Popa.Realno,ogroman faktor gdje ce James je i trener i koliko on moze "manipulisati" njime,s obzirom da nikada u svojoj karijeri nije imao autoritet iznad sebe na klupi,a sumnjam da ce nekom to sada,tek tako,dopustiti.
@Lillard A savjet daje Bosh,koji je bas prije par sezona odbio tog cudesnog Moreya i HOU,cak i kad se znalo da James ode iz MIA.
Bron u Netse when
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
@aleme, ako Bron dođe u Houston, čija će ekipa biti?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
A što Harden napusti OKC? Što ne bijaše lider ekipe... Čisto sumnjam da bi tu vladala mirna atmosfera. Zaboravih CPa da uključim.
Ili bi se desio scenario kao sa Irvingom.
Slucajno ga trejdaseGEYM je napisao/la:A što Harden napusti OKC? Što ne bijaše lider ekipe... Čisto sumnjam da bi tu vladala mirna atmosfera. Zaboravih CPa da uključim.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.