FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 08 jun 2018, 17:00

Krste11 je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:
Krste11 je napisao/la:Ovaj mali bek jel Imamovic sto igra na ovom kupu te Salcin i ovaj sto je dao dva gola 7 broj po mom misljenju bi trebali biti u prvom timu.pogotovo ovaj bek mi se svidja kako je odigro njega odmah u prvih 11 na mjesto Bekica ne moze bit gori
Ako mislis na Armina Imamovica, on nije na kupu.
Igro ljevog beka protiv zvezde kako se zove momak 11 broj nosi odigrao za 10 utakmicu
Dino islamović 11-ka, 2001-vo godiste, kadet, on i Nemanja Nikolic(desni bek) isto 2001-vo, strasni bili...rano im je još....ali talenti odlični...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 08 jun 2018, 17:04

Jel Njuska i dalje pregovarac??
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Krste11
Kontakt:

Post Postao/la Krste11 » 08 jun 2018, 17:04

E Islamovic mi se bas dopao prvi bek i nazad o naprijed odigro odlicno bice nesto od njega

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 08 jun 2018, 17:08

brojjedan je napisao/la:
pasica je napisao/la:Razlog odlaska ovih Mice i Halila je sto nece da prihvate da imaju manju platu od Hebibovica. Ovo je 100%.
Koliko ima Hebibovic? To ne znam, al samim tim sto svi znaju koliko ko prima ne radi se kako treba. Da se razumijemo, ja bih Hebibovica i Micu palicama otjerao iz kluba da se pitam, a ovaj Halilovic je dobar igrac i steta za njega.
100% bolji, iskusniji, jaci na lopti, znaci za klasu od ove dvojice muha bez glave. Ovo je užas sta se radi, ako je istina da odlazi i on.
Pa ocigledno se pravi prostor nekome, mozda i ovoj djeci sto su pod ugovorom s obzirom da niko nije imao bolju statistiku od andjusica, samo Halil je imao sut dobar i tehniku najpismeniji od svih krila koje imamo....ne svidja mi se nista ovaj prelazni dosad....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 08 jun 2018, 17:11

Armin Islamović je krilo a Dino Islamović je bek. I Armin je odličan u juniorima. Ljevak. Ocekivati ga nekad aBda u seniorima.
@denchi idu krila, da se nece romb kakav praviti :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Kokteli3
Kontakt:

Post Postao/la Kokteli3 » 08 jun 2018, 17:24

Ceka se sluzbena potvrda crepulja odbio ugovor napusta zapelo i s dupovcem LJUDI NEMAMO ZA KIFLE to je nasa realnost sace prosuti pricu trazili ste akademiju evo mi izveli te akademce popusicemo ga i to je to a oni ustvari nemaju za Hljeba

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 08 jun 2018, 17:26

Kokteli3 je napisao/la:Ceka se sluzbena potvrda crepulja odbio ugovor napusta zapelo i s dupovcem LJUDI NEMAMO ZA KIFLE to je nasa realnost sace prosuti pricu trazili ste akademiju evo mi izveli te akademce popusicemo ga i to je to a oni ustvari nemaju za Hljeba
Od kojih si ti kuća? :urnebes: Yebo te dan svaki prelazni rok rusvaj s padobrancima :urnebes:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 08 jun 2018, 17:27

muhamedhulk je napisao/la:Armin Islamović je krilo a Dino Islamović je bek. I Armin je odličan u juniorima. Ljevak. Ocekivati ga nekad aBda u seniorima.
Ne igraj se s mojim osjećanjima :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 08 jun 2018, 17:36

Kokteli3 je napisao/la:Ceka se sluzbena potvrda crepulja odbio ugovor napusta zapelo i s dupovcem LJUDI NEMAMO ZA KIFLE to je nasa realnost sace prosuti pricu trazili ste akademiju evo mi izveli te akademce popusicemo ga i to je to a oni ustvari nemaju za Hljeba
jes to ti najdrazi? :lol: :lol:

Kokteli3
Kontakt:

Post Postao/la Kokteli3 » 08 jun 2018, 17:39

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Od kojih si ti kuća? :urnebes: Yebo te dan svaki prelazni rok rusvaj s padobrancima :urnebes:
Istina i nista osim istine i emir hadzic se zajebo sto je dosao obecali mu budjet i slagali

Krste11
Kontakt:

Post Postao/la Krste11 » 08 jun 2018, 17:41

muhamedhulk je napisao/la:Armin Islamović je krilo a Dino Islamović je bek. I Armin je odličan u juniorima. Ljevak. Ocekivati ga nekad aBda u seniorima.
Dat odmah djeci sansu bolje nego ove polovnjake gledat

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 08 jun 2018, 17:43

Kokteli3 je napisao/la: Istina i nista osim istine i emir hadzic se zajebo sto je dosao obecali mu budjet i slagali
Nahrani lutvu i nista ne diraj :lol: :lol:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 08 jun 2018, 17:43

Kokteli3 je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
Istina i nista osim istine i emir hadzic se zajebo sto je dosao obecali mu budjet i slagali
Dje budjet ybt :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 08 jun 2018, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 08 jun 2018, 17:44

đe vam je buđet pi. :urnebes: :urnebes:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 08 jun 2018, 17:51

Sto su se "junose" (oni koji su se registrovali u junu) upalile :rol: :rol:

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 08 jun 2018, 17:58

kengur je napisao/la:Sto su se "junose" (oni koji su se registrovali u junu) upalile :rol: :rol:
junci :mrgreen:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 08 jun 2018, 18:06

Neka logika mi kaze da ce sad igraci dolaziti preko Hadzica i njegovih menadzerskih linija. Ocigledno da sad nema potrebe da daju/ispunjavaju uslove igracima drugih menadzera ako mogu ovim Hadzicevim. :D
Za nadati se da mu veze nece 'izdati' na kraju.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jun 2018, 18:10

Ovo ne bi uspjeli sami sa sobom produziti ugovor.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 jun 2018, 18:21

Svakoga dana u svakom pogledu sve više nazadujemo! :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 08 jun 2018, 18:24

muhamedhulk je napisao/la:Neka logika mi kaze da ce sad igraci dolaziti preko Hadzica i njegovih menadzerskih linija. Ocigledno da sad nema potrebe da daju/ispunjavaju uslove igracima drugih menadzera ako mogu ovim Hadzicevim. :D
Za nadati se da mu veze nece 'izdati' na kraju.
FKS i logika :facepalm:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 46 gostiju.