Dino islamović 11-ka, 2001-vo godiste, kadet, on i Nemanja Nikolic(desni bek) isto 2001-vo, strasni bili...rano im je još....ali talenti odlični...Krste11 je napisao/la:Igro ljevog beka protiv zvezde kako se zove momak 11 broj nosi odigrao za 10 utakmicuBosnianKingdom je napisao/la:Ako mislis na Armina Imamovica, on nije na kupu.Krste11 je napisao/la:Ovaj mali bek jel Imamovic sto igra na ovom kupu te Salcin i ovaj sto je dao dva gola 7 broj po mom misljenju bi trebali biti u prvom timu.pogotovo ovaj bek mi se svidja kako je odigro njega odmah u prvih 11 na mjesto Bekica ne moze bit gori
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
E Islamovic mi se bas dopao prvi bek i nazad o naprijed odigro odlicno bice nesto od njega
Pa ocigledno se pravi prostor nekome, mozda i ovoj djeci sto su pod ugovorom s obzirom da niko nije imao bolju statistiku od andjusica, samo Halil je imao sut dobar i tehniku najpismeniji od svih krila koje imamo....ne svidja mi se nista ovaj prelazni dosad....brojjedan je napisao/la:100% bolji, iskusniji, jaci na lopti, znaci za klasu od ove dvojice muha bez glave. Ovo je užas sta se radi, ako je istina da odlazi i on.pasica je napisao/la:Razlog odlaska ovih Mice i Halila je sto nece da prihvate da imaju manju platu od Hebibovica. Ovo je 100%.
Koliko ima Hebibovic? To ne znam, al samim tim sto svi znaju koliko ko prima ne radi se kako treba. Da se razumijemo, ja bih Hebibovica i Micu palicama otjerao iz kluba da se pitam, a ovaj Halilovic je dobar igrac i steta za njega.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- muhamedhulk
- Kontakt:
Armin Islamović je krilo a Dino Islamović je bek. I Armin je odličan u juniorima. Ljevak. Ocekivati ga nekad aBda u seniorima.
@denchi idu krila, da se nece romb kakav praviti

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ceka se sluzbena potvrda crepulja odbio ugovor napusta zapelo i s dupovcem LJUDI NEMAMO ZA KIFLE to je nasa realnost sace prosuti pricu trazili ste akademiju evo mi izveli te akademce popusicemo ga i to je to a oni ustvari nemaju za Hljeba
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Od kojih si ti kuća?Kokteli3 je napisao/la:Ceka se sluzbena potvrda crepulja odbio ugovor napusta zapelo i s dupovcem LJUDI NEMAMO ZA KIFLE to je nasa realnost sace prosuti pricu trazili ste akademiju evo mi izveli te akademce popusicemo ga i to je to a oni ustvari nemaju za Hljeba

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ne igraj se s mojim osjećanjimamuhamedhulk je napisao/la:Armin Islamović je krilo a Dino Islamović je bek. I Armin je odličan u juniorima. Ljevak. Ocekivati ga nekad aBda u seniorima.

jes to ti najdrazi?Kokteli3 je napisao/la:Ceka se sluzbena potvrda crepulja odbio ugovor napusta zapelo i s dupovcem LJUDI NEMAMO ZA KIFLE to je nasa realnost sace prosuti pricu trazili ste akademiju evo mi izveli te akademce popusicemo ga i to je to a oni ustvari nemaju za Hljeba

Istina i nista osim istine i emir hadzic se zajebo sto je dosao obecali mu budjet i slagaliSarajevoJeBordo je napisao/la:Od kojih si ti kuća?Kokteli3 je napisao/la:Ceka se sluzbena potvrda crepulja odbio ugovor napusta zapelo i s dupovcem LJUDI NEMAMO ZA KIFLE to je nasa realnost sace prosuti pricu trazili ste akademiju evo mi izveli te akademce popusicemo ga i to je to a oni ustvari nemaju za HljebaYebo te dan svaki prelazni rok rusvaj s padobrancima
Dat odmah djeci sansu bolje nego ove polovnjake gledatmuhamedhulk je napisao/la:Armin Islamović je krilo a Dino Islamović je bek. I Armin je odličan u juniorima. Ljevak. Ocekivati ga nekad aBda u seniorima.
Nahrani lutvu i nista ne dirajKokteli3 je napisao/la: Istina i nista osim istine i emir hadzic se zajebo sto je dosao obecali mu budjet i slagali

Dje budjet ybtKokteli3 je napisao/la:Istina i nista osim istine i emir hadzic se zajebo sto je dosao obecali mu budjet i slagaliSarajevoJeBordo je napisao/la:Od kojih si ti kuća?Kokteli3 je napisao/la:Ceka se sluzbena potvrda crepulja odbio ugovor napusta zapelo i s dupovcem LJUDI NEMAMO ZA KIFLE to je nasa realnost sace prosuti pricu trazili ste akademiju evo mi izveli te akademce popusicemo ga i to je to a oni ustvari nemaju za HljebaYebo te dan svaki prelazni rok rusvaj s padobrancima

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 08 jun 2018, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
đe vam je buđet pi.Kokteli3 je napisao/la:Ceka se sluzbena potvrda crepulja odbio ugovor napusta zapelo i s dupovcem LJUDI NEMAMO ZA KIFLE to je nasa realnost sace prosuti pricu trazili ste akademiju evo mi izveli te akademce popusicemo ga i to je to a oni ustvari nemaju za Hljeba

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sto su se "junose" (oni koji su se registrovali u junu) upalile

juncikengur je napisao/la:Sto su se "junose" (oni koji su se registrovali u junu) upalile![]()

- muhamedhulk
- Kontakt:
Neka logika mi kaze da ce sad igraci dolaziti preko Hadzica i njegovih menadzerskih linija. Ocigledno da sad nema potrebe da daju/ispunjavaju uslove igracima drugih menadzera ako mogu ovim Hadzicevim. 
Za nadati se da mu veze nece 'izdati' na kraju.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Ovo ne bi uspjeli sami sa sobom produziti ugovor.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
FKS i logikamuhamedhulk je napisao/la:Neka logika mi kaze da ce sad igraci dolaziti preko Hadzica i njegovih menadzerskih linija. Ocigledno da sad nema potrebe da daju/ispunjavaju uslove igracima drugih menadzera ako mogu ovim Hadzicevim.

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 46 gostiju.